2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Özellikle early aldım ikiz olsa yada hamile olsam çıkardı diye düşündüm. 6.gün bile idrarda çıkan okudum kişiden kişiye değişiyor sanırım.
Hiç idrar testi yapmadım ama okuduklarım hep 13-14. Gündem sonra doğru sonucu verdiği yönünde. İnşallah yarın güZel bir değer çıkar kan testinde

Ne çok bekledik ne çok anlam yükledik sessizce ağladık dua ettik çevremize ımrendık hiç bitmiyor bu süreç hiç sonu gelmiyor sanki sonuç pozitif sevindim ama sanki bi şey eksik keseyi görecek mıyım kalp atışı duyacak mıyım? Sorular sorular... Bi bılseler ne kıymetlıler :) eşek sıpaları nazlı nazlı ugrastıyorlar bizi. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın sağlıkla hayırla gelsinler dünyamıza...

Kan testi çıkar canim aynı belirtiler bende de vardı hala var bende 5.gun embriyo su 2 tane transfer edildi 1.kalite 9.gun betam 303 du

Amin canım gözün aydın olsun darısı biz test gunu bekleyenlerin başına inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız Rabbim hayırlı evlat etsin insallah kaygıları bırak tadını çıkar Rabbim isteyen dileğen herkese nasip etsin insallah

Ayyyy
Yeni geldim kızlar
2 tane bebisimi aldim inşallah sımsıkı tutunup birakmazlar benii
Canım benimm hadi gözün aydın bak şimdi ilk 5 gün evde yatıyosun kendi kasaack herşeyden uzak dur hergün ananas ye kabak çekirdeği ye bol sıvı tüket ayaklarını ve karnını sıcak tut 3.gunden sonra yardım ile yıkanabilirsin inş bebişlerin ikiside sıkıca tutunur kendini kolla bebeğim

İnşallah pzrtesi de ikiye katlarsa rahatlıcam. Sana da hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bebiş tek mi ikiz mi?
Canım benimde 2 tane 5.gun embriyo su 1.kalite transfer edildi 9.gun beta 303 11.gun beta 650 idi doktorum ikiz dedi ama dün bir kese gorundu

Kan testi çıkar canim aynı belirtiler bende de vardı hala var bende 5.gun embriyo su 2 tane transfer edildi 1.kalite 9.gun betam 303 du
Hayırlı olsun canım çok sevindim adına maşallah böyle devam etsin. Beta da 303 se zaten idrar da çıkar ama ben ara idrar verdim sabah ilk iş kan vermek olacak bakalım yine bir umut ☺

Merhaba hanımlar,
bizim Opu'dan sonra 5. güne ulaşan 2 Embryomuz oldu. Bunlar Genetik testten geçti ve maalesef sonuç olumsuz çıktı. Transfer iptal bu durumda. Detayları daha Dr. ile görüşeceğiz.

Transfer yaptıran arkadaşlar'a: Sizde Genetik test yaptırdınızmı?

Bize de önerdiler ama biz istemedik. Daha önce genetiğe gönderip bütün yumurtaları çöp olanları duyunca istemedik.

Canım benim inşallah kanda pozitifi görürsün test yanıltıcı olmuştur..Allahtan ümit kesilmez..biz elimizden geleni yapıyoruz verecek Allah vermezsedeAllah kızına sağlıklı uzun ömür versin cnm.ama inşallah kanda bi değer cnm.Hakkında hayırlısı..

Arkadaşlar, ben dayanamadım bugün kan testi yaptırdım. 9. Gün bugün. 302 çıktı sonuç. Doktoruma ulaşamadım. Değer nasıl?

Maaşallah arkadaşım degerin gayet iyi gözünaydın..Allah tamamına erdrisin inşallah.

Yaa hadi hayırlısı insaallah, çok fark yok 1.ile 2.arasında dediler insaallah tutar. Allah yardimcin olsun insaallah

Sağol cnm heyecanla bekliycez 12 günü ..Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Evet inş hamile olduğunda duyacağız burdan sıkı sıkı tutunsunlar

İnşallah cnmmm

Hayirli olsun canım insaallah güzel sonuçlar alırız, benim test günüm de 12nisan

geçermi günler şimdiii

Ay canım hayırlı olsun inşallah sana sim sıkı tutunurlar annelerin i yanlız bırakıp uzmezler inşallah güzel haberini de alırız Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

Sağol canım benim Amin inşallah hepimize

Hayırlı olsu bitanem ins Rabbim pozitif sonucu nasip eder dualrimdasinn..

Allah razı olsun canım benim cok sağol..sende duamdasın inşallah Rabbim sanada hayırlısıyla nasip eder..

hayirli hayirlisi olsun canim benim. insallah sirayla guzel haberler aliriz

İnşallah cnmm

Sağol canıkomm taze hamiş
Teşekkür ederim tavsiyelerin içincanımm artık tecrübeli olduğum için herşeyi ayarladım önceden
inşallah miniklerim tutunurlarrr anneciklerinee

ooo maaşallah bi hamile daha çok sevindimm
Rabbim sağlıkla kucağın almayı nasip etsin inşallah
darısı bana ve tüm bekleyenlere olsun inş

1. bedazzld01 -HAMİLE

2- s_akaydin76. NEGATİF

3- Suniyeler. HAMİLE

4- safiskus. NEGATİF

5- prenses1989. HAMİLE

6- metceykelebek HAMİLE

7- Justibelingh NEGATİF

8- asklarinenguzeli. NEGATİF

9- the--banking = NEGATİF

10- Bella86. HAMİLE

11- Ellem. HAMİLE

12- zemberek_61. NEGATİF

13-YaseminNarin HAMİLE

14- Gulgonca86 HAMİLE

15-sevbuk HAMİLE

16- FS42 2nisan test günü

17- Aresc14 HAMİLE

18 - cips 4 nisan test günü

19-Kardelen-2 4 nisan test günü

20- satsi 5 nisan test günü

21- misilleme 8 nisan test günü

22- firuzem75 9 Nisan test günü

23 - ZeynepKur 9 Nisan test günü

24- zeymus 10 nisan test günü

25- Karamel_79 10 nisan test günü

26-Muckdudu 12 nisan test günü

27-Flzask2003 12 nisan test günü

Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…