- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.441
Hiç idrar testi yapmadım ama okuduklarım hep 13-14. Gündem sonra doğru sonucu verdiği yönünde. İnşallah yarın güZel bir değer çıkar kan testindeÖzellikle early aldım ikiz olsa yada hamile olsam çıkardı diye düşündüm. 6.gün bile idrarda çıkan okudum kişiden kişiye değişiyor sanırım.
Hiç idrar testi yapmadım ama okuduklarım hep 13-14. Gündem sonra doğru sonucu verdiği yönünde.
Kan testi çıkar canim aynı belirtiler bende de vardı hala var bende 5.gun embriyo su 2 tane transfer edildi 1.kalite 9.gun betam 303 du@rosebady teşekkürler canım inşallah aslında kana testi yapsam çıkar di mi arkadaşlar 9.gün 5.gün embriyosu 2 adet transfer edilmişti early predictor aldım ama yapmadım idrar yanıltıcı oluyor. Hiç de belitim olmadı sadece dünden beri kasık ağrım var regl oacakmışım gibi o kadarUmarım kırmızı bayrağı görmem
Amin canım gözün aydın olsun darısı biz test gunu bekleyenlerin başına inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız Rabbim hayırlı evlat etsin insallah kaygıları bırak tadını çıkar Rabbim isteyen dileğen herkese nasip etsin insallahNe çok bekledik ne çok anlam yükledik sessizce ağladık dua ettik çevremize ımrendık hiç bitmiyor bu süreç hiç sonu gelmiyor sanki sonuç pozitif sevindim ama sanki bi şey eksik keseyi görecek mıyım kalp atışı duyacak mıyım? Sorular sorular... Bi bılseler ne kıymetlıler :) eşek sıpaları nazlı nazlı ugrastıyorlar bizi. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın sağlıkla hayırla gelsinler dünyamıza...
Ayni benim gibii canim cok iyi bi sonuç 4.5 haftalık iken kese gorunur şükür ben dün gördüm bebeğimiArkadaşlar, ben dayanamadım bugün kan testi yaptırdım. 9. Gün bugün. 302 çıktı sonuç. Doktoruma ulaşamadım. Değer nasıl?
İnşallah pzrtesi de ikiye katlarsa rahatlıcam. Sana da hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bebiş tek mi ikiz mi?Ayni benim gibii canim cok iyi bi sonuç 4.5 haftalık iken kese gorunur şükür ben dün gördüm bebeğimi
Canım benimm hadi gözün aydın bak şimdi ilk 5 gün evde yatıyosun kendi kasaack herşeyden uzak dur hergün ananas ye kabak çekirdeği ye bol sıvı tüket ayaklarını ve karnını sıcak tut 3.gunden sonra yardım ile yıkanabilirsin inş bebişlerin ikiside sıkıca tutunur kendini kolla bebeğimYeni geldim kızlar
2 tane bebisimi aldim inşallah sımsıkı tutunup birakmazlar benii
Canım benimde 2 tane 5.gun embriyo su 1.kalite transfer edildi 9.gun beta 303 11.gun beta 650 idi doktorum ikiz dedi ama dün bir kese gorunduİnşallah pzrtesi de ikiye katlarsa rahatlıcam. Sana da hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bebiş tek mi ikiz mi?
Benim de aynı 2 tane 1. Kalite 5. Gün embriyosu, ben de 600 leri görürüm inşallah.Canım benimde 2 tane 5.gun embriyo su 1.kalite transfer edildi 9.gun beta 303 11.gun beta 650 idi doktorum ikiz dedi ama dün bir kese gorundu
Görürsün merak etme 9.gun 300 gören mantıken 11.gun 600 ü geçmiş oluyo ne zaman tekrar vericeksin kanı kesede son adet tarihini baz alarak 4.5 haftalık ken gorunuyoBenim de aynı 2 tane 1. Kalite 5. Gün embriyosu, ben de 600 leri görürüm inşallah.
Pzrtesi dedi tüp bebek merkezindeki hemşire.Görürsün merak etme 9.gun 300 gören mantıken 11.gun 600 ü geçmiş oluyo ne zaman tekrar vericeksin kanı kesede son adet tarihini baz alarak 4.5 haftalık ken gorunuyo
Hayırlı olsun canım çok sevindim adına maşallah böyle devam etsin. Beta da 303 se zaten idrar da çıkar ama ben ara idrar verdim sabah ilk iş kan vermek olacak bakalım yine bir umut ☺Kan testi çıkar canim aynı belirtiler bende de vardı hala var bende 5.gun embriyo su 2 tane transfer edildi 1.kalite 9.gun betam 303 du
Merhaba hanımlar,
bizim Opu'dan sonra 5. güne ulaşan 2 Embryomuz oldu. Bunlar Genetik testten geçti ve maalesef sonuç olumsuz çıktı. Transfer iptal bu durumda. Detayları daha Dr. ile görüşeceğiz.
Transfer yaptıran arkadaşlar'a: Sizde Genetik test yaptırdınızmı?
Test yaptim sonuç negatif olmadı bu kez heralde moralim bozuldu ya hiç zannetmiyorum olacağını kizima hamileyken test yapınca hemen cikmisti sonuç bunda cikmadi demek ki olmadı Rabbim kizima uzun ömürler versin inşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız
Arkadaşlar, ben dayanamadım bugün kan testi yaptırdım. 9. Gün bugün. 302 çıktı sonuç. Doktoruma ulaşamadım. Değer nasıl?
Yaa hadi hayırlısı insaallah, çok fark yok 1.ile 2.arasında dediler insaallah tutar. Allah yardimcin olsun insaallah
Evet inş hamile olduğunda duyacağız burdan sıkı sıkı tutunsunlar
Hayirli olsun canım insaallah güzel sonuçlar alırız, benim test günüm de 12nisan
Ay canım hayırlı olsun inşallah sana sim sıkı tutunurlar annelerin i yanlız bırakıp uzmezler inşallah güzel haberini de alırız Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin insallah
Hayırlı olsu bitanem ins Rabbim pozitif sonucu nasip eder dualrimdasinn..
hayirli hayirlisi olsun canim benim. insallah sirayla guzel haberler aliriz
Ayyyy
Canım benimm hadi gözün aydın bak şimdi ilk 5 gün evde yatıyosun kendi kasaack herşeyden uzak dur hergün ananas ye kabak çekirdeği ye bol sıvı tüket ayaklarını ve karnını sıcak tut 3.gunden sonra yardım ile yıkanabilirsin inş bebişlerin ikiside sıkıca tutunur kendini kolla bebeğim
Merhabalar, hamileyim bende Bu akşam test yaptık 11. Gün pozitif. Pazartesı tekrar kan tahlili yapacagım değer artışına bakmak için. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin ve allah isteyen herkese versin. Tüm dualarım isteyenlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?