2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Günaydın kızlar ben yine kontrole gidiyorum bugün tedavinin 6. Günü bakalım ne diyecek en son beş yumurta gözüküyor demişti .inş bugün daha ümit verici şeyler söyler de evime güzel güzel dönerim

İnşallah güzel şeyler duyarsin bende kontroldeyim ama çok kalabalık bakalım bana sıra ne zaman gelir buradaki bayanların çoğunun opu su var inşallah Rabbim isteyen herkese En yakın zamanda evlat nasip etsin

Ayni durumdayim canim seninle.Ohss oldum ve etkileri geciyor simdide gogus agrisindan baska biseyim kalmadi.Belirtiler de gecince iyice telas sardi beni, daha 16'sinda bekliyor doktorum.Sen de ve diger arkadaslarda devam eden belirtiler neler ?

Son düzenleme:
Amin canım inşallah bakalım pazartesi belli olur varmı yokmu gerçi Dr lar kesin gözüyle bakıyor dular ama sonuç ne olur bilmem ben hiç birşey hissetmiyorum nötr um ben

Ayni durumdayim canim seninle.Ohss oldum ve etkileri geciyor simdide gogus agrisindan baska biseyim kalmadi.Belirtiler de gecince iyice telas sardi beni, daha 16'sinda bekliyor doktorum.Sen de ve diger arkadaslarda devam eden belirtiler neler ?
Benim sadece kasık ağrım var hafif hafif bi de göguslerim çok hassas onun dışında hiç bi şey yok keseyi bi görsem...

Biz yaptırmadık aslında ben de o duruma takıldım. Genelinde yaptırılmıyor sanırım yada bir kaç kez tekrar eden negatif transferlerde çözüm olarak yapılıyor. Ama zaten embriyo 5.güne kadar ulaştığında kalitesine bakılarak transfer gerçekleşiyor. Ben de sonucumû bekliyorum eğer bu kez de olmadıysa yaptırırız o kadar çok sebebi olabilir ki tutunmamanın henüz tibben bile kesin bir şey yok elde. Allahtan umudumuzu kesmeyelim inşallah hayırlı haberler alırız sevgiler

günaydin canim sanada.. ben bi ton ilac kullaniyorum. crinone jel, clexan igne, climara bant, folik, aspirin, prednol, estrofem

Bunları bende kullaniyorum cnm birsürü Ilac.clexan, crinone jel, coraspirin,omega,folikasit, prednol bugün sondu.estrofem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…