- 9 Şubat 2016
- 363
- 470
- 23
- 41
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.461
İnşallah güzel şeyler duyarsin bende kontroldeyim ama çok kalabalık bakalım bana sıra ne zaman gelir buradaki bayanların çoğunun opu su var inşallah Rabbim isteyen herkese En yakın zamanda evlat nasip etsinGünaydın kızlar ben yine kontrole gidiyorum bugün tedavinin 6. Günü bakalım ne diyecek en son beş yumurta gözüküyor demişti .inş bugün daha ümit verici şeyler söyler de evime güzel güzel dönerim
Ne çok bekledik ne çok anlam yükledik sessizce ağladık dua ettik çevremize ımrendık hiç bitmiyor bu süreç hiç sonu gelmiyor sanki sonuç pozitif sevindim ama sanki bi şey eksik keseyi görecek mıyım kalp atışı duyacak mıyım? Sorular sorular... Bi bılseler ne kıymetlıler :) eşek sıpaları nazlı nazlı ugrastıyorlar bizi. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın sağlıkla hayırla gelsinler dünyamıza...
Canim devam eden belirtilerin neler ? Nasil gidiyor ?Ayni benim gibii canim cok iyi bi sonuç 4.5 haftalık iken kese gorunur şükür ben dün gördüm bebeğimi
Amin canım inşallah bakalım pazartesi belli olur varmı yokmu gerçi Dr lar kesin gözüyle bakıyor dular ama sonuç ne olur bilmem ben hiç birşey hissetmiyorum nötr um benCanım benim inşallah kanda pozitifi görürsün test yanıltıcı olmuştur..Allahtan ümit kesilmez..biz elimizden geleni yapıyoruz verecek Allah vermezsedeAllah kızına sağlıklı uzun ömür versin cnm.ama inşallah kanda bi değer cnm.Hakkında hayırlısı..
Maaşallah arkadaşım degerin gayet iyi gözünaydın..Allah tamamına erdrisin inşallah.
Sağol cnm heyecanla bekliycez 12 günü ..Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
İnşallah cnmmm
geçermi günler şimdiii
Sağol canım benim Amin inşallah hepimize
Allah razı olsun canım benim cok sağol..sende duamdasın inşallah Rabbim sanada hayırlısıyla nasip eder..
İnşallah cnmm
Sağol canıkomm taze hamiş
Teşekkür ederim tavsiyelerin içincanımm artık tecrübeli olduğum için herşeyi ayarladım önceden
inşallah miniklerim tutunurlarrr anneciklerinee
ooo maaşallah bi hamile daha çok sevindimm
Rabbim sağlıkla kucağın almayı nasip etsin inşallah
darısı bana ve tüm bekleyenlere olsun inş
Benim sadece kasık ağrım var hafif hafif bi de göguslerim çok hassas onun dışında hiç bi şey yok keseyi bi görsem...Ayni durumdayim canim seninle.Ohss oldum ve etkileri geciyor simdide gogus agrisindan baska biseyim kalmadi.Belirtiler de gecince iyice telas sardi beni, daha 16'sinda bekliyor doktorum.Sen de ve diger arkadaslarda devam eden belirtiler neler ?
Benim de kasık ağrım var bir de karnım çok şişti bildiğiniz 4 aylık hamile gibi karnım cıktı. Neden olur acaba??Benim sadece kasık ağrım var hafif hafif bi de göguslerim çok hassas onun dışında hiç bi şey yok keseyi bi görsem...
Crınone jel estrofem folıdoceGünaydın Kızlar
transfer sonrasi hangi ilaçları kullanıyorsunuz
İlaçlar siskinlik yapıyo ben de pko var zaten gobeklıydım şimdi biraz daha şiştiBenim de kasık ağrım var bir de karnım çok şişti bildiğiniz 4 aylık hamile gibi karnım cıktı. Neden olur acaba??
Biz yaptırmadık aslında ben de o duruma takıldım. Genelinde yaptırılmıyor sanırım yada bir kaç kez tekrar eden negatif transferlerde çözüm olarak yapılıyor. Ama zaten embriyo 5.güne kadar ulaştığında kalitesine bakılarak transfer gerçekleşiyor. Ben de sonucumû bekliyorum eğer bu kez de olmadıysa yaptırırız o kadar çok sebebi olabilir ki tutunmamanın henüz tibben bile kesin bir şey yok elde. Allahtan umudumuzu kesmeyelim inşallah hayırlı haberler alırız sevgilerMerhaba hanımlar,
bizim Opu'dan sonra 5. güne ulaşan 2 Embryomuz oldu. Bunlar Genetik testten geçti ve maalesef sonuç olumsuz çıktı. Transfer iptal bu durumda. Detayları daha Dr. ile görüşeceğiz.
Transfer yaptıran arkadaşlar'a: Sizde Genetik test yaptırdınızmı?
hayırlısı olsun canımYeni geldim kızlar
2 tane bebisimi aldim inşallah sımsıkı tutunup birakmazlar benii
günaydin canim sanada.. ben bi ton ilac kullaniyorum. crinone jel, clexan igne, climara bant, folik, aspirin, prednol, estrofemGünaydın Kızlar
transfer sonrasi hangi ilaçları kullanıyorsunuz
günaydin canim sanada.. ben bi ton ilac kullaniyorum. crinone jel, clexan igne, climara bant, folik, aspirin, prednol, estrofem
mecburen kullanoyoruz canim. kullanmiyorum deme hakkimiz pek yok. sonu güzel olsun da napalimBunları bende kullaniyorum cnm birsürü Ilac.clexan, crinone jel, coraspirin,omega,folikasit, prednol bugün sondu.estrofem.
mecburen kullanoyoruz canim. kullanmiyorum deme hakkimiz pek yok. sonu güzel olsun da napalim
Kizlar erken gebelik testini yaptim sılık çıktı resimde daha az belli oluyor normalde daha belirgin çok heyecanlandim
darısı başımızaKizlar erken gebelik testini yaptim sılık çıktı resimde daha az belli oluyor normalde daha belirgin çok heyecanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?