2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kızlar ben ikinci deneme için karar verme aşamasındayım. Size danışmak istiyorum sizce ikinci deneme aynı merkezde mi yapılmalı yoksa olumsuz olan bir yerde tekrar denemek çok mantıklı değil mi? Siz nasıl yaptınız? İkincide mi üçüncü de mi değiştirmek mantıklı olur?

Acaba medical parka özel bir şey mi?35 yaş öncesi olunca tekte ısrar ediyorlar diye duymuştum.Ben bahçeci fulyada başlayacağım.Çift istiyorm ben de.

Allah analı babalı büyütsün.Darısı hepimizin başına.

Canım sen hangi merkezde yaptın bilmiyorum ama ben medikalpark ta 3 kez deniyorum ilk i gebelik oldu ama kalp atışları ni duymadan düştü ikincisi ni kucağımiza aldık 3. Kez denemek İstediğimiz de Dr hastaneden ayrılmıştı özel muayenehane açmıştı bizde çok kararsız kaldık Dr lam i devam edelim hastaneyle mi diye hastaneyle devam ettik inşallah pişman olmayız her ne kadar ilk i düşmüş olsada ikisinde de hamile kalmıştım bakalım yarın belli olucak sonuç um inşallah pişman olmayız senin dondurulmuş embriyo yokmu onu mu taşımayı düşünüyorsun yoksa sıfırdan mi basliycaksin

Acaba medical parka özel bir şey mi?35 yaş öncesi olunca tekte ısrar ediyorlar diye duymuştum.Ben bahçeci fulyada başlayacağım.Çift istiyorm ben de.
Yok canım ben diyorum ya medikalpark ta 3 kez denemiş biri olarak hep 2 koyalım dediler bizde öyle istedik öyle yaptılar 3. Denemem de hatta 3 embriyo cozmuslerdi 1 digerlerine göre daha zayıftı bana Dediler ki istersen 3 unu transfer edelim istersen 2 sini üçü olma ihtimali yüksek değil ama olana bilir dedi ben 2 istedim 2 tane transfer ettiler inşallah 2 side tutmustur

Canım konyada mehmet çolakoğluna gitmiştim. Olumsuz malesef. İşte aynı yere gitsem araştırırlar mı yoksa sıfırdan başka yere mi gitsem bilemedim. Dondurulmuş yok malesef. 4 taneydi 2 si döllendi. 2si de transfer oldu. Sıfırdan başlıcam yani. İnşallah olumlu olur senin canım. Allahım nasip etsin.

Transferde çift istesek yaparlar mi yoksa prosedürü mu uyguluyorlar

Transferde genelde tek yapıyorlar. Ama önemli bir sorunun varsa yaşın tutmasa bile çift yapabiliyorlar. Benm yasima gore yumurta rezervim azdı. Aşılama falan yapmadan direk tüp bebeğe başladı doktor. Normalde ilk aşılama yapıyorlar. Yani yas değil de daha çok kişisel durum göz önüne alınıyor.

Amin canım inşallah darısı başına inşallah sende enkisa zamanda kucağına alırsın sıfırdan başlıyorsun daha kolay ıyce araştır sonra karar ver o hastaneye gidenler memnun mu başarı oranı nedir diye Rabbim yardimcin olsun inşallah en kisa zamanda iy bi hastaneyle güzel bi sonuç alirsin

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah. Tecrübelerinizden yararlanmaya çalışıyorum :) ne gibi bi katkısı olur aynı yere gitmenin onu bilemiyorum. Hayırlısı herşeyin. Allahım ol derse olacak inşallah hepimizin.

Tabiki canım Rabbim dilemedimi olmuyor suan bana Dr um kesin gözüyle bakıyor hatta ikiz olur büyük ihtimalle diyorlar ama işte bakalım Rabbim ne vericek sen araştır biraz çevredeki insanlara sor emin ol onlarda çok yardımcı oluyor iy bi yer olunca insanlar memnun kaldik ca kulaktan kulağa yayılıyor çok iy araştırmalisin embriyolog da bi Dr kadar önemli hatta cogunu embriyolog yapıyor Rabbim güzel bi merkez nasip etsin insallah hayırlı si olsun

Merhabalar
Uzun süredir siteye bakmıyorum tüp bebek işine girişince Google da her aradığın burayı çıkarıyor karşına bende bakayım buay kader ortaklarım ne durumda diye düşündüm
Benim ilk tüp denemem 31 martta transferim oldu 12 nisanda test günüm bazen olacak gibi geliyo bazen olmucak gibi karışık duygular kasık Ağrı'sı ve bugünde biraz bel Ağrı'sı oldu bende aslında dinlenemeyen çalışıyorum kendimi ama elde değil
Hakkı'mızda hayırlısı ne ise o olsun rabbim hayırlı olanın tutunması olarak nasip eder inşallah hepimize

Evet doğru embriyolog ve laboratuvar daha önemli. Onun iyi olması tutup tutmamasına mı bağlı. Ben aslında doktorumdan çok memnunum ama kafam karıştı. Acaba laboratuvar mı kötüydü. Tabi başka bi sürü sebep olabilir. Aslında ıspartada hakan kaya var duymuşsunuzdur belki. İmsi yöntemiyle yapıyormuş. Onu araştırıyorum şimdi. O yöntemde sanırım olay spermle ilgili ama bizim sorunumuz rezerv azlığı. Çok kararsızım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Amin cnm inşallah hepimizn saglkla tutunurlar. Benmde 1 nisan transfer icin ama hic bir belirti yok erkn değilmi belirti icn yksa senin 5.gun embriyosumuydu

Benim de rezervim az 28 yasindayim o zaman bana da istersem 2 tane olabilir ay inşallah 2 tane olsun ve 2si de tutsun insallah

Ya canım zaten ilk başarısızlıkta zaten hemen hastaneye bağlamamak lazım belki başka bi sıkıntı vardır eğer iy bi merkez e gittiğini düşünüyorsan devam et ben istanbulda yaptırdım o yüzden oiller hakkında pek fikrim yok en iyisini siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…