2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Hmm bende kasiklarim fln agrisa sevincem yani ama belirtiler icn erkn beklemkte cok zormus ama bizmde sinavmz buymus. Yas kac sorun neydi
Yaş 31 olcak bu ay doğum günüm belki hediyem olur bana
Tüpten ameliyat oldum biri az tıkalı demişlerdi açıldı pko var ama onun bir etkisi yok şükür ki sorun yok aslında ama nasip olmadı işte

Yaş 31 olcak bu ay doğum günüm belki hediyem olur bana
Tüpten ameliyat oldum biri az tıkalı demişlerdi açıldı pko var ama onun bir etkisi yok şükür ki sorun yok aslında ama nasip olmadı işte
Geçmiş olsun cnm inşallah tutunr bebişin ben hep varmış gbi konusym tutn annene sımsıkı dyorm elimi koyp dua edyrm bebislerim belki hisseder :)

Geçmiş olsun cnm inşallah tutunr bebişin ben hep varmış gbi konusym tutn annene sımsıkı dyorm elimi koyp dua edyrm bebislerim belki hisseder :)
Senin de mi iki koydular benim de iki ama birinin şansı daha az sen tek düşün deri Dr
Hissederler inşallah bende konuşayım öyle rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah canım

Senin de mi iki koydular benim de iki ama birinin şansı daha az sen tek düşün deri Dr
Hissederler inşallah bende konuşayım öyle rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah canım
Amin cnm inşallah evet iki tane koydular ikisinin kaliteside ayni dedi doktr hakkmzda hayrlsi olsn günler gecmiyo sanki bna cok düşündüğüm den herlde :)

Cnm ben hiç e2 degerimi bilmiyorum hastaneye kan verip geliyorduk onlar doktora bildiriyodu hic bi bilgim yok o yüzden
canım bahçeci nin sitesinden ben bakıyorum e randevu kısmından gir tc ni yaz sonra laboratuvar sonuçları var ordan bakabilirsin ama direk laboratuvar sonuçlarından çıkmıyor e randevudan girmen gerekiyor

İnsallah dileğimiz o
Günaydın kızlar açlıktan uyandım resmen halbuki akşam dünyaları yemiştim. Rüyamda kese görmeye gidiyoruz ama görünmüyordu Dr daha erken dedi ben ısrarla hayır artık görülmesi lazım dıyorum ağlıyorum uyandım rüyaymış ama ıcıme oturdu rabbim yaşatmasın bunları hayırla sağlıkla alalım kucağımıza inşallah....

1. bedazzld01 -HAMİLE

2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE

4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE
6- metceykelebek HAMİLE

7- Justibelingh NEGATİF

8- asklarinenguzeli. NEGATİF

9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE

12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15- sevbuk HAMİLE
16- FS42 2nisan test günü
17- Aresc14 HAMİLE
18 - cips 4 nisan test günü
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 2 nisan test günü
22- misilleme 8 nisan test günü
23- firuzem75 9 Nisan test günü
24 - ZeynepKur 9 Nisan test günü
25- zeymus 10 nisan test günü
26- Karamel_79 11 nisan test günü
27- İcequeen87 11 nisan test günü
28- Muckdudu 12 nisan test günü
29 - Flzask2003 12 nisan test günü
30- merve1608 12 nisan test günü
31-chiitlenbik 12 nisan test günü
32- bebeğim-gel 13 nisan test günü
33- minispushinka 13 nisan test günü

Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…