- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.681
İnşallah canım rabiim gönlüne göre versinBenim de rezervim az 28 yasindayim o zaman bana da istersem 2 tane olabilir ay inşallah 2 tane olsun ve 2si de tutsun insallah
Amin inşallah herkesin gönlünde kini rabbim hayırlı etsin hayırlı olanı da gönlümüze razı etsinİnşallah canım rabiim gönlüne göre versin
Yaş 31 olcak bu ay doğum günüm belki hediyem olur banaHmm bende kasiklarim fln agrisa sevincem yani ama belirtiler icn erkn beklemkte cok zormus ama bizmde sinavmz buymus. Yas kac sorun neydi
Geçmiş olsun cnm inşallah tutunr bebişin ben hep varmış gbi konusym tutn annene sımsıkı dyorm elimi koyp dua edyrm bebislerim belki hisseder :)Yaş 31 olcak bu ay doğum günüm belki hediyem olur bana
Tüpten ameliyat oldum biri az tıkalı demişlerdi açıldı pko var ama onun bir etkisi yok şükür ki sorun yok aslında ama nasip olmadı işte
Senin de mi iki koydular benim de iki ama birinin şansı daha az sen tek düşün deri DrGeçmiş olsun cnm inşallah tutunr bebişin ben hep varmış gbi konusym tutn annene sımsıkı dyorm elimi koyp dua edyrm bebislerim belki hisseder :)
Kalçamdan mi oluyor bu igelerProgestan iğne kullananlar varmi yaa,çok aciyo yatamiyorum üzerine, siz ne yapiyosuuz
Progestan iğne kullananlar varmi yaa,çok aciyo yatamiyorum üzerine, siz ne yapiyosuuz
O gün hangi tarafa vurdurduysam tersine yatıyorum mecburen Can'ım acıya alışacak bebişler içinProgestan iğne kullananlar varmi yaa,çok aciyo yatamiyorum üzerine, siz ne yapiyosuuz
O iğnenin jelini kullanıyorum ben cnm o ignenin cok acittigini duymuştum doktruna soylesen degistrmezmi acbaProgestan iğne kullananlar varmi yaa,çok aciyo yatamiyorum üzerine, siz ne yapiyosuuz
Amin cnm inşallah evet iki tane koydular ikisinin kaliteside ayni dedi doktr hakkmzda hayrlsi olsn günler gecmiyo sanki bna cok düşündüğüm den herlde :)Senin de mi iki koydular benim de iki ama birinin şansı daha az sen tek düşün deri Dr
Hissederler inşallah bende konuşayım öyle rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah canım
canım bahçeci nin sitesinden ben bakıyorum e randevu kısmından gir tc ni yaz sonra laboratuvar sonuçları var ordan bakabilirsin ama direk laboratuvar sonuçlarından çıkmıyor e randevudan girmen gerekiyorCnm ben hiç e2 degerimi bilmiyorum hastaneye kan verip geliyorduk onlar doktora bildiriyodu hic bi bilgim yok o yüzden
Amin insallahAmin inşallah herkesin gönlünde kini rabbim hayırlı etsin hayırlı olanı da gönlümüze razı etsin
Günaydın arkadaslar
Transfer sonrasi 3. Güne geldik bakalim zaman gecmiyo
Bugün test yapacaklardan güzel haberler alırız inşallah.
Cips yapacakti test başka kim vardı
.
Gunaydin, ben de transferin 8. Gunundeyim heyecanla bekliyoruz
Senin az kalmış cnm artık bizde bi geleydik
İnşallah güZel sonuçlar alırız
Günaydın kızlar açlıktan uyandım resmenİnsallah dileğimiz o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?