2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Günaydın arkadaslar
Transfer sonrasi 3. Güne geldik bakalim zaman gecmiyo
Bugün test yapacaklardan güzel haberler alırız inşallah.
Cips yapacakti test başka kim vardı
.

Günaydın hanımlar.benim de transfer sonrası 6. Günüm.herhangi bir agrım yok.bu sabah çok acıkmış bir şekilde uyandım ve akşamları çok fena uyku bastırıyor.11 olmadan uyuya kalıyorum.acaba ilaçların etkisi mi ?

Ay inşallah saatler sonra buraya hamile olarak yazılırim bana dua edin kızlar çok heyecanlıyım bu gece hiç uyuyamadim

Seni çok iyi anlıyorum. Allah bu stresli dönemi kimseye yaşatmasın..

Benimde dün akşam öyle oldu 11 olmadan uykum geldi gece kalkiyorum midem kazınıyor sabah kalkıyorum çok acikmis şekilde

Günaydın arkadaslar
.
Evet canım ben yaptıricam bugün test inşallah güzel sonuçla gelirim buraya Rabbim hayırlı evlat nasip etsin hayırsız olacak sa istemiyorum bakalım birazdan çıkarım evden ogleye kadar çıkar sonuç inşallah kardelen de bugun du ama o dün yaptı test i ben yanlizim heralde bugun

Haydi hayırlısı, pozitif olsun sonuç

Bu arada kızlar, bazı belirtiler olduğunu yazanlar olmuş,
benim transferin 8. günü ama bende o bahsedilen belirtiler yok.
2-3 gündür sadece, dokununca olan hafif göğüs ağrım ve arada sağ kasığımda batma oluyor ki bunlar normalde de adet öncesi yaşadığım şeyler

benimde 6.günüm canim ama bende de yok hicbisey. olan ufak tefek seyleri de ilaclarin etkisine veriyorum. sonucta hormon hepsi. benim öncekinde de belirgin bisey olmamisti canim. cok düsünmemek lazim

Günaydın arkadaslar
.
Günaydın cnm inşallah güzel haberler duyarz bugn. Benmde transferden snra 3. Günüm bugn ayni gun test günümüz ozmn

Günaydın arkadaslar
.
Günaydın cnm inşallah güzel haberler duyarz bugn. Benmde transferden snra 3. Günüm bugn ayni gun test günümüz ozmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…