- 27 Ağustos 2008
- 572
- 320
- 123
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.721
benimde 6.günüm canim ama bende de yok hicbisey. olan ufak tefek seyleri de ilaclarin etkisine veriyorum. sonucta hormon hepsi. benim öncekinde de belirgin bisey olmamisti canim. cok düsünmemek lazim
Teşekkür ederim hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum 3 saat e cikicakmis inşallah güzel sonuclanirDualarım seninle ve eminim mesajını okuyan herkesin dualari da seninle.
Canım böyle şeyleri kafana takma bende de hiç bi belirti yok aksine çok iyim olmak zorunda da değil ama bence hamileyim yada inşallah oyleyimdir 3 saat sonra belli olucakYa evet orası öyle. Ben olumlu olumsuz her sonuca hazırladım kendimi. Ama böyle yazanları görünce daha olumsuz oluyorum sanırım
Canım böyle şeyleri kafana takma bende de hiç bi belirti yok aksine çok iyim olmak zorunda da değil ama bence hamileyim yada inşallah oyleyimdir 3 saat sonra belli olucak
Günaydın cnm inşallah güzel haberler duyarz bugn. Benmde transferden snra 3. Günüm bugn ayni gun test günümüz ozmn
Ay teşekkür ederim insallah sonuç 3 saat e cikicakmis biraz gec ama neyse sabredicem artık
Herkes için ayrı ayrı heyecanlanıyorum inş pozitif i görürüz bizede umut olursunuzCanım böyle şeyleri kafana takma bende de hiç bi belirti yok aksine çok iyim olmak zorunda da değil ama bence hamileyim yada inşallah oyleyimdir 3 saat sonra belli olucak
Canım benim inş sende herkes hepimiz Hamis olacagiz:)Günaydın kızlar. Ben kan verdim de geldim. Öğlen belli olacak. İnşallah güzel haberler alırız. Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. Dualarinizda beni de unutmayin. 4. Denememizdi.
Ya evet orası öyle. Ben olumlu olumsuz her sonuca hazırladım kendimi. Ama böyle yazanları görünce daha olumsuz oluyorum sanırım
Dualrmz seninle cnm inşallah hayrlsi olurAy teşekkür ederim insallah sonuç 3 saat e cikicakmis biraz gec ama neyse sabredicem artık
Evt cnm 1 nisanda oldu inşallah ya inşallah cok heycanlnym ben günler gecmiyo sanki1 nisanda oldu dimi cnm.inşallah veririz hamis haberlerimizi
Amin canım inşallah teşekkür ederimDualrmz seninle cnm inşallah hayrlsi olur
Canım böyle şeyleri kafana takma bende de hiç bi belirti yok aksine çok iyim olmak zorunda da değil ama bence hamileyim yada inşallah oyleyimdir 3 saat sonra belli olucak
İnşallah canım bakalım saniye leri sayıyorum o denli heyecanlıyım bakalım ne cikicak sonuç bence pozitif ama bakalım hayırlısı olsunHerkes için ayrı ayrı heyecanlanıyorum inş pozitif i görürüz bizede umut olursunuz
Cok gecmis olsun ya hayirdir neden oyle olmus bir sebep soyluyorlar mi ?Merhaba arkadaşlar, 2 gündür hastanede yatıyordum. İnanılmaz bir karın ağrısı, ishal, soğuk soğuk terleme. Bu yaşıma kadar böyle bir ağrı çekmedim, bayılcaktım acıdan. Şimdi ağrı arada yokluyo, midem gurul gurul ama daha iyiyim. Sabah 2. Defa kan vermeye gittim. Bakalım kaç çıkacak beta.
Aynen öyle Hele de tahlil verdikten sonra saat gecmiyo hicÇok heyecanlı ya beklemek
Ay canım teşekkür ederim bende bi sonuç ciksa da heyecanimi sizle paylaşSam diye bekliyorum hayirlisini nasip etsin rabbimİnşallah canım ya, sabahtan beri takip ediyorum ve senin sonucu heyecanla beliyorum
Sağol canım, o gün dışarda yemek yemiştik, eşime hiçbir şey olmadı ama ben mahvoldum. Doktorum küçücük bir parçada bile bir şey varsa olabilir dedi. Büyük ihtimal gıda zehirlenmesi. Biraz da bu tedaviden ötürü karnımda sıvı birikmiş. Çok şişmişti karnım, şimdi biraz indi. 3 serum, 1 ağrı kesici yedim damardan. Kollarım mosmor. Bir daha dışardan yemek mi, ıyyyyCok gecmis olsun ya hayirdir neden oyle olmus bir sebep soyluyorlar mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?