2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

benimde 6.günüm canim ama bende de yok hicbisey. olan ufak tefek seyleri de ilaclarin etkisine veriyorum. sonucta hormon hepsi. benim öncekinde de belirgin bisey olmamisti canim. cok düsünmemek lazim

Ya evet orası öyle. Ben olumlu olumsuz her sonuca hazırladım kendimi. Ama böyle yazanları görünce daha olumsuz oluyorum sanırım

Ya evet orası öyle. Ben olumlu olumsuz her sonuca hazırladım kendimi. Ama böyle yazanları görünce daha olumsuz oluyorum sanırım
Canım böyle şeyleri kafana takma bende de hiç bi belirti yok aksine çok iyim olmak zorunda da değil ama bence hamileyim yada inşallah oyleyimdir 3 saat sonra belli olucak

Canım böyle şeyleri kafana takma bende de hiç bi belirti yok aksine çok iyim olmak zorunda da değil ama bence hamileyim yada inşallah oyleyimdir 3 saat sonra belli olucak

İnşallah canım ya, sabahtan beri takip ediyorum ve senin sonucu heyecanla beliyorum

Herkes için ayrı ayrı heyecanlanıyorum inş pozitif i görürüz bizede umut olursunuz

Canım benim inş sende herkes hepimiz Hamis olacagiz:)

Arkadaşım herkeste aynı olacak diye birşey yok kiiii bende hiç birşey olmadı . Başka bir arkadaşım var işe gidemedi ağrıdan vs vs. yani burdan bir bilgi almak için başkalarıyla kıyaslamak yerine onları motive edecek yada tecrübeye dayanan şeyler paylaşmak gerekiyor zaten herkesin canı burnunda

Merhaba arkadaşlar, 2 gündür hastanede yatıyordum. İnanılmaz bir karın ağrısı, ishal, soğuk soğuk terleme. Bu yaşıma kadar böyle bir ağrı çekmedim, bayılcaktım acıdan. Şimdi ağrı arada yokluyo, midem gurul gurul ama daha iyiyim. Sabah 2. Defa kan vermeye gittim. Bakalım kaç çıkacak beta.

Bence hicbirsey dusunme kendini rahat tut bu surede birseylerle oyalan daha bekleyecek cok sey olacak,kese ve kalp atisi icin de insallah gun sayilacak o yuzden zamana takilma canm.Allah hayirli olani nasip etsin.

Cok gecmis olsun ya hayirdir neden oyle olmus bir sebep soyluyorlar mi ?

Cok gecmis olsun ya hayirdir neden oyle olmus bir sebep soyluyorlar mi ?
Sağol canım, o gün dışarda yemek yemiştik, eşime hiçbir şey olmadı ama ben mahvoldum. Doktorum küçücük bir parçada bile bir şey varsa olabilir dedi. Büyük ihtimal gıda zehirlenmesi. Biraz da bu tedaviden ötürü karnımda sıvı birikmiş. Çok şişmişti karnım, şimdi biraz indi. 3 serum, 1 ağrı kesici yedim damardan. Kollarım mosmor. Bir daha dışardan yemek mi, ıyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…