2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Bence hicbirsey dusunme kendini rahat tut bu surede birseylerle oyalan daha bekleyecek cok sey olacak,kese ve kalp atisi icin de insallah gun sayilacak o yuzden zamana takilma canm.Allah hayirli olani nasip etsin.
Evet canım ya malesef daha çok sıkıntı var ama bi yolu yarilasak inşallah gerisi kolay amin canım insallah

Canim yine ucuz yirtmissin benden su cekmislerdi orta derecelo ohss gecirdim.Allah biran once toplanmani nasip etsin.

Evet canım ya malesef daha çok sıkıntı var ama bi yolu yarilasak inşallah gerisi kolay amin canım insallah
Dusunme neler geciyor da bu zaman mi gecmeyecek.Bazen geriye donup bakiyoruz vay be bunu da yasadik sunu da atlattik diyoruz kotu gunlerimize ozaman aglarken simdi guluyoruz.Allahim sana emanetim de zikr cek bak nasil geciyor :)

Çok teşekkür ederm canım iyi dileklerin için.Tabiki hepsi birer deneyim inanıyorum. Olacak bir şekilde dualara devam Allah herkesi mtlu etsin. Sevgiler kocaman sana:)

Dusunme neler geciyor da bu zaman mi gecmeyecek.Bazen geriye donup bakiyoruz vay be bunu da yasadik sunu da atlattik diyoruz kotu gunlerimize ozaman aglarken simdi guluyoruz.Allahim sana emanetim de zikr cek bak nasil geciyor :)
Ah canım ah orası oyle 2 kez daha aynı heyecanı yaşadım şimdi 3 kez yaşıyorum heyecanı şimdi kızım 22 aylık ama yine aynı heyecan yine aynı şey Rabbim isteyen herkes e nasip etsin insallah

Ah canım ah orası oyle 2 kez daha aynı heyecanı yaşadım şimdi 3 kez yaşıyorum heyecanı şimdi kızım 22 aylık ama yine aynı heyecan yine aynı şey Rabbim isteyen herkes e nasip etsin insallah
Aynen canim bak bende kanda gordum ohss gecirdim.Simdi daha keseyi gormek icin bekliyorum daha onumde 1,5 hfta var dusunursem gecmes.Hicbirseyin garantisi yok .Keseyi gorsem kalp atisi olacakmi diyecegim.Bu olay mucizevi birsey.Her bir canli mucizevi.Etrafimizfa gordugumuz her insan hashas tanesi kadardi ana rahminde .Simdi biz o minik canliyi tasimak istiyoruz. Onceden nasil yasiyorsam oyle yapmaya calisiyorum.Amin Allah burada gun sayanlara sabir versin gonlune gore versin tez zamanda.

Canım benide eklermisin oraya hamile diye gerçi değer pek hoşuma gitmedi ama neyse inşallah yükselir git gide ama şimdilik bebisim benimle

Ayyyy çok sevindim belliydi cnm hamis oldugun üzülme degerin katlanarak artar inşallah...gözün aydın..
Amin canım inşallah darısı diğer bekleyenlerin basina değer 96 çıktı bakalım çarşamba ne olur inşallah katlanır katlanmasada canım sağolsun Rabbim kizima hayırlı sağlıklı güzel ömür nasip etsin ben çok önemli ďegil Rabbim çocuk sahibi olmayıp isteyen ah esen herkese nasip etsin benim zaten var allaha şükür

allah inss pozitif sonuç almani nasip etsin cnm dualarim seninle

Ya evet orası öyle. Ben olumlu olumsuz her sonuca hazırladım kendimi. Ama böyle yazanları görünce daha olumsuz oluyorum sanırım
Cnm her kişi farklı geçirir tedavi sürecini inss hamilesindir lütfen iyi dusun iyi olsun cnm
Geçmiş olsun cnm inss kandada guzel bir sonuç ciksin
İnşallah canım bakalım saniye leri sayıyorum o denli heyecanlıyım bakalım ne cikicak sonuç bence pozitif ama bakalım hayırlısı olsun
hadi inss güzel haberlerini okuruz inss kanda çok güzel bir değer çıkar cnm

Cnm güzel bir değer çıkmış inss kat kat devam etsin lütfen olumsuz dusunme allah tamamına erdirsin insss

Ay canım tesekkurler sonucum çıktı 96 darısı diğerlerinin basina Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Ay canım tesekkurler sonucum çıktı 96 darısı diğerlerinin basina Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Siz biliyorsunuz zaten hep bebeğim benimle dediniz inanmak en önemlisi heralde büyük Allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alırsınız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…