- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.761
Amin canım inşallah darısı başınıza o yüzden belirtilere çok kafa takmayin bende hiç belirti olmadı çünkü inşallah Rabbim de dilerse olurSiz biliyorsunuz zaten hep bebeğim benimle dediniz inanmak en önemlisi heralde büyük Allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alırsınız inş
Amin canım inşallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin tabiki önce hiç tatmayanlara versin rabbimCnm çok sevindim.gözün aydın.Rabbim tamamına erdirsin.darısı bizlere inş.
Ben sicak su torbasiyla masaj yapıyordum iyi geliyordu.iğne çok yağli olduğu için derine yapılması gerekiyor yapan kişiye söyleyim derin vursun birProgestan iğne kullananlar varmi yaa,çok aciyo yatamiyorum üzerine, siz ne yapiyosuuz
İnşallah canım ben ilk denemem de de hamis olmuştum değeri 40 di 200 lere çıktı ama devam i gelmedi o yüzden biraz endiselendimAyy çok sevindim, yükselir tabi
Amin canım inşallah darısı isteyenlerin basinaCok mutlu oldum canim Allah gonlune gore versn saglikla kucagina alirsin insallah :)
Allah yar ve yardımcınız sunhayırlı haberler insallahAmin canım inşallah Rabbim hepimiAllah ze hayırlı evlatlar nasip etsin tabiki önce hiç tatmayanlara versin rabbim
Ya ilk denemem de de değer 40 ti 200 lere çıkıp sonra düştü ikinci denemem de ilk test te 200 lerde ydi onu kucağıma aldım endişe o yüzdenCnm değerin gayet iyi maaşallah
Rabbi. Hayırlısıyla tamamina erdirsin inşallah
İnşallah canımAllah yar ve yardımcınız sunhayırlı haberler insallah
Gözün aydın allah tamamına etdirsinAyyyy çok sevindim belliydi cnm hamis oldugun üzülme degerin katlanarak artar inşallah...gözün aydın..
canim hayirli olsun insallah.. benim de ilk denemem de degerim 23 cikmisti katlanarak devem etmisti ama 8.haftada gelisimi durmustu malesef. o yüzden degerin gayet güzel cNim tadini çikartİnşallah canım ben ilk denemem de de hamis olmuştum değeri 40 di 200 lere çıktı ama devam i gelmedi o yüzden biraz endiselendim
İşte bakalım Rabbim nasip ederse kucağıma alırım etmezse de yapıcak bişe yok benim teselli m kızım var Rabbim isteyenlere nasip etsincanim hayirli olsun insallah.. benim de ilk denemem de degerim 23 cikmisti katlanarak devem etmisti ama 8.haftada gelisimi durmustu malesef. o yüzden degerin gayet güzel cNim tadini çikart
Cnm yeterki allah nasip etsin değere takılma inss kat kat artacakYa ilk denemem de de değer 40 ti 200 lere çıkıp sonra düştü ikinci denemem de ilk test te 200 lerde ydi onu kucağıma aldım endişe o yüzden
İnşallah canım hersey nasip kısmet nasip ten ötesi yok hayırlısı olsun inşallah herseye hazirlikliyimCnm yeterki allah nasip etsin değere takılma inss kat kat artacak
insallah allahim bizlere de nasip eder imsallah canim. bende zaman zaman umitlu oluyorum bazen umutsuz. bakalim hayirlisiyle nu sefer nasip olur insallahİşte bakalım Rabbim nasip ederse kucağıma alırım etmezse de yapıcak bişe yok benim teselli m kızım var Rabbim isteyenlere nasip etsin
Ayy ben 9 buçuğu zor görüyordum şimdi öğle uykusu var onu uyuyorum he günGünaydın hanımlar.benim de transfer sonrası 6. Günüm.herhangi bir agrım yok.bu sabah çok acıkmış bir şekilde uyandım ve akşamları çok fena uyku bastırıyor.11 olmadan uyuya kalıyorum.acaba ilaçların etkisi mi ?
Cnm çok erken daha test gününde inss degerin değişir keşke yaptirmasaydin kaçıncı günün bugunArkadaşlar 9 nisan cumartesi test günüm ama ben bu sabah dayanamadım kan testi yaptırdım.
Sonuç negatif 1.20 çıktı. Şuan moralim çok bozuldu.
Cnm çok erken daha test gününde inss degerin değişir keşke yaptirmasaydin kaçıncı günün bugun
Cnm inss test gününde degerin yükselmiş olsun hakkında hayırlısı olsun cnm9. Günüm tek embriyo transfer edildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?