2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Siz biliyorsunuz zaten hep bebeğim benimle dediniz inanmak en önemlisi heralde büyük Allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alırsınız inş
Amin canım inşallah darısı başınıza o yüzden belirtilere çok kafa takmayin bende hiç belirti olmadı çünkü inşallah Rabbim de dilerse olur

Cnm değerin gayet iyi maaşallah
Rabbi. Hayırlısıyla tamamina erdirsin inşallah
Ya ilk denemem de de değer 40 ti 200 lere çıkıp sonra düştü ikinci denemem de ilk test te 200 lerde ydi onu kucağıma aldım endişe o yüzden

İnşallah canım ben ilk denemem de de hamis olmuştum değeri 40 di 200 lere çıktı ama devam i gelmedi o yüzden biraz endiselendim
canim hayirli olsun insallah.. benim de ilk denemem de degerim 23 cikmisti katlanarak devem etmisti ama 8.haftada gelisimi durmustu malesef. o yüzden degerin gayet güzel cNim tadini çikart

canim hayirli olsun insallah.. benim de ilk denemem de degerim 23 cikmisti katlanarak devem etmisti ama 8.haftada gelisimi durmustu malesef. o yüzden degerin gayet güzel cNim tadini çikart
İşte bakalım Rabbim nasip ederse kucağıma alırım etmezse de yapıcak bişe yok benim teselli m kızım var Rabbim isteyenlere nasip etsin

Ayy ben 9 buçuğu zor görüyordum şimdi öğle uykusu var onu uyuyorum he gün

Arkadaşlar 9 nisan cumartesi test günüm ama ben bu sabah dayanamadım kan testi yaptırdım.
Sonuç negatif 1.20 çıktı. Şuan moralim çok bozuldu.

Arkadaşlar 9 nisan cumartesi test günüm ama ben bu sabah dayanamadım kan testi yaptırdım.
Sonuç negatif 1.20 çıktı. Şuan moralim çok bozuldu.
Cnm çok erken daha test gününde inss degerin değişir keşke yaptirmasaydin kaçıncı günün bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…