- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.781
Teşekkür ederim. Dua etmekten başka yapilecek bir şey yok.Cnm inss test gününde degerin yükselmiş olsun hakkında hayırlısı olsun cnm
Bende kolonya döküp pamuğa onu koyuyorum,akşam sıcak suyu da denerim,tecrübeli hemşire lere yaptiriyom ama iğne çok kötü bişey gerçektenBen sicak su torbasiyla masaj yapıyordum iyi geliyordu.iğne çok yağli olduğu için derine yapılması gerekiyor yapan kişiye söyleyim derin vursun bir
Daha çok varmış canım test gününe hemen bozma moralini,kaçıncı gün embriyosuyduArkadaşlar 9 nisan cumartesi test günüm ama ben bu sabah dayanamadım kan testi yaptırdım.
Sonuç negatif 1.20 çıktı. Şuan moralim çok bozuldu.
5. Gün dondurulmuşDaha çok varmış canım test gününe hemen bozma moralini,kaçıncı gün embriyosuydu
Amin canım inşallah darısı diğer bekleyenlerin basina değer 96 çıktı bakalım çarşamba ne olur inşallah katlanır katlanmasada canım sağolsun Rabbim kizima hayırlı sağlıklı güzel ömür nasip etsin ben çok önemli ďegil Rabbim çocuk sahibi olmayıp isteyen ah esen herkese nasip etsin benim zaten var allaha şükür
Allahım inşallah bu kulun sağlıklı bir şekilde hamile kalır ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirir.Amiiiin. :)Ay inşallah saatler sonra buraya hamile olaarak yazılırim bana dua edin kızlar çok heyecanlıyım bu gece hiç uyuyamadim
kızlar ben o iğneyi 2 gün kullandım 3 gün rapor aldım, yerimden kalkamadım çok ağır gece fln uyuyamadım, dr aradım çok kötü oldum rapor aldım diye onun yerine jel verdiler, o iğneler kullanılacak gibi değil ve yaklaşık 10 gün kullanılıyor, bilmiyorum dayanılmaz o kadar sizde sorun doktorunuzaBende kolonya döküp pamuğa onu koyuyorum,akşam sıcak suyu da denerim,tecrübeli hemşire lere yaptiriyom ama iğne çok kötü bişey gerçekten
Canım çok erken, boşuna kendini üzüyorsunArkadaşlar 9 nisan cumartesi test günüm ama ben bu sabah dayanamadım kan testi yaptırdım.
Sonuç negatif 1.20 çıktı. Şuan moralim çok bozuldu.
progestan iğne mi bu.Ben hem jel kulanıyorum hem de iğne yaptırıyorum.transferden önce başladı 7.iğnemi bugün yaptırdım.İnşallah sonuçlar güzel olsun.Daha test gününe kadar iğnem varkızlar ben o iğneyi 2 gün kullandım 3 gün rapor aldım, yerimden kalkamadım çok ağır gece fln uyuyamadım, dr aradım çok kötü oldum rapor aldım diye onun yerine jel verdiler, o iğneler kullanılacak gibi değil ve yaklaşık 10 gün kullanılıyor, bilmiyorum dayanılmaz o kadar sizde sorun doktorunuza
Süper cok sevindim umarim deger artarak devam eder.....Kizlarrrrr test sonucum 142.99 çıktı. Çok sevindikkkk Yüce Allahım hepinizin gönlüne gore versin inşallah. Tez zamanda bebeklerinize kavusun. inşallah deger artar keseyi goruruz de sevincimiz daha da cogalir
Gözün aydin cok sevindim....Insallah iyi sonuclanir saglikli kucagina alirsin bebegini yada bebeklerini...Amin canım inşallah darısı başınıza o yüzden belirtilere çok kafa takmayin bende hiç belirti olmadı çünkü inşallah Rabbim de dilerse olur
Ohh çok şükür cnm çok sevindimKizlarrrrr test sonucum 142.99 çıktı. Çok sevindikkkk Yüce Allahım hepinizin gönlüne gore versin inşallah. Tez zamanda bebeklerinize kavusun. inşallah deger artar keseyi goruruz de sevincimiz daha da cogalir
Çok sevindim çok maaşallah değerin çok iyi senin rezerv sorunun vardı değil mi benimde öyleKizlarrrrr test sonucum 142.99 çıktı. Çok sevindikkkk Yüce Allahım hepinizin gönlüne gore versin inşallah. Tez zamanda bebeklerinize kavusun. inşallah deger artar keseyi goruruz de sevincimiz daha da cogalir
Hayırlı olsun inşallahKizlarrrrr test sonucum 142.99 çıktı. Çok sevindikkkk Yüce Allahım hepinizin gönlüne gore versin inşallah. Tez zamanda bebeklerinize kavusun. inşallah deger artar keseyi goruruz de sevincimiz daha da cogalir
Rapor alacak kadar kötü değilim ama yatarken kötü oluyor, ben kiloluyum biraz o yüzden cok kötü olmamıştır belki.hamilelik olunca günde 2 doz olacakmış bide, ilk verdiklerinde iğne vermeseniz olmazmi dedim iğne daha ıyi dedi, sonra degistiririz dedikızlar ben o iğneyi 2 gün kullandım 3 gün rapor aldım, yerimden kalkamadım çok ağır gece fln uyuyamadım, dr aradım çok kötü oldum rapor aldım diye onun yerine jel verdiler, o iğneler kullanılacak gibi değil ve yaklaşık 10 gün kullanılıyor, bilmiyorum dayanılmaz o kadar sizde sorun doktorunuza
Hadi gözünüz aydın, darısı bize, allah tamanina erdirsin insaallahKizlarrrrr test sonucum 142.99 çıktı. Çok sevindikkkk Yüce Allahım hepinizin gönlüne gore versin inşallah. Tez zamanda bebeklerinize kavusun. inşallah deger artar keseyi goruruz de sevincimiz daha da cogalir
Ben çok köRapor alacak kadar kötü değilim ama yatarken kötü oluyor, ben kiloluyum biraz o yüzden cok kötü olmamıştır belki.hamilelik olunca günde 2 doz olacakmış bide, ilk verdiklerinde iğne vermeseniz olmazmi dedim iğne daha ıyi dedi, sonra degistiririz dedi
tü oldum 2. gece uyuyamadım yatamıyorım, oturamıyorum, yürümekte zorluk çekiyordum bana çok ağır geldi iki gün acıdan ağladım, sana çok ağır gelmediyse ve o daha iyiyse devam et tabi.Rapor alacak kadar kötü değilim ama yatarken kötü oluyor, ben kiloluyum biraz o yüzden cok kötü olmamıştır belki.hamilelik olunca günde 2 doz olacakmış bide, ilk verdiklerinde iğne vermeseniz olmazmi dedim iğne daha ıyi dedi, sonra degistiririz dedi
Kizlarrrrr test sonucum 142.99 çıktı. Çok sevindikkkk Yüce Allahım hepinizin gönlüne gore versin inşallah. Tez zamanda bebeklerinize kavusun. inşallah deger artar keseyi goruruz de sevincimiz daha da cogalir
Maşallah canım, Allah tamamına erdirsin inşallahKizlarrrrr test sonucum 142.99 çıktı. Çok sevindikkkk Yüce Allahım hepinizin gönlüne gore versin inşallah. Tez zamanda bebeklerinize kavusun. inşallah deger artar keseyi goruruz de sevincimiz daha da cogalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?