2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Ben sicak su torbasiyla masaj yapıyordum iyi geliyordu.iğne çok yağli olduğu için derine yapılması gerekiyor yapan kişiye söyleyim derin vursun bir
Bende kolonya döküp pamuğa onu koyuyorum,akşam sıcak suyu da denerim,tecrübeli hemşire lere yaptiriyom ama iğne çok kötü bişey gerçekten

ÇOK SEVİNDİM .HERKESE NASİP ET ALLAHIM . KİMSEYİ ÜZMEEE

Bende kolonya döküp pamuğa onu koyuyorum,akşam sıcak suyu da denerim,tecrübeli hemşire lere yaptiriyom ama iğne çok kötü bişey gerçekten
kızlar ben o iğneyi 2 gün kullandım 3 gün rapor aldım, yerimden kalkamadım çok ağır gece fln uyuyamadım, dr aradım çok kötü oldum rapor aldım diye onun yerine jel verdiler, o iğneler kullanılacak gibi değil ve yaklaşık 10 gün kullanılıyor, bilmiyorum dayanılmaz o kadar sizde sorun doktorunuza

progestan iğne mi bu.Ben hem jel kulanıyorum hem de iğne yaptırıyorum.transferden önce başladı 7.iğnemi bugün yaptırdım.İnşallah sonuçlar güzel olsun.Daha test gününe kadar iğnem var

Kizlarrrrr test sonucum 142.99 çıktı. Çok sevindikkkk Yüce Allahım hepinizin gönlüne gore versin inşallah. Tez zamanda bebeklerinize kavusun. inşallah deger artar keseyi goruruz de sevincimiz daha da cogalir
Süper cok sevindim umarim deger artarak devam eder.....

Amin canım inşallah darısı başınıza o yüzden belirtilere çok kafa takmayin bende hiç belirti olmadı çünkü inşallah Rabbim de dilerse olur
Gözün aydin cok sevindim....Insallah iyi sonuclanir saglikli kucagina alirsin bebegini yada bebeklerini...

Kizlarrrrr test sonucum 142.99 çıktı. Çok sevindikkkk Yüce Allahım hepinizin gönlüne gore versin inşallah. Tez zamanda bebeklerinize kavusun. inşallah deger artar keseyi goruruz de sevincimiz daha da cogalir
Ohh çok şükür cnm çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah cnm

Çok sevindim çok maaşallah değerin çok iyi senin rezerv sorunun vardı değil mi benimde öyle Allah ım banada nasip etsin

Rapor alacak kadar kötü değilim ama yatarken kötü oluyor, ben kiloluyum biraz o yüzden cok kötü olmamıştır belki.hamilelik olunca günde 2 doz olacakmış bide, ilk verdiklerinde iğne vermeseniz olmazmi dedim iğne daha ıyi dedi, sonra degistiririz dedi

Hadi gözünüz aydın, darısı bize, allah tamanina erdirsin insaallah

Ben çok kö
tü oldum 2. gece uyuyamadım yatamıyorım, oturamıyorum, yürümekte zorluk çekiyordum bana çok ağır geldi iki gün acıdan ağladım, sana çok ağır gelmediyse ve o daha iyiyse devam et tabi.

İnşallah katlanarak sağlıklı devam eder. Gözünüz aydın

Maşallah canım, Allah tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…