2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Günaydın vallahi çok keyifsizim cumartesiden beri devam eden ishalim var. 2 gün hastanade yattım pazar cıktım ama dün gece 2 sabah 5.30 dan beri de 4 defa cıktım. Karın ağrısı da var. Sinir oldum artık.

günaydın arkadaşlar pazartesi yumurtalar toplandı yarın transfer olabilirmiş. ama yarınki duruma göre 5. gün de olabilirmiş. yani iyi mi kötü mü bu?

Benimde 8. Gün oldu kızlar uyuyamayanlar biri de benim hala kendime gelemedim bende açlık durumları var gece yatarken açtım bişeyler yiyip yattım kalktım yine açım inşallah hayırdır

Kızlar tranafer günü bana
Proluton depot iğne yapıldı cumada bi tane daha yaptiricam bu ne iğnesi acaba?

Yaşadığın bütün belirtiler kullanılan iğne ve ilaclarin yan etkisi ne yazıkki hepimiz aynı belirtileri yaşadık ama kimimiz hamile çıktı kimimiz negatif oyuzden bu belirtiler seni yanıltmasın günün geldiğinde kan testi verirsin İdrar bile yapma bana doktorum sakın idrar yapıp kendini yanıltma dedi ve ben bekledim günümü kan vermek için sabretmek çok zor ama bence en doğrusu belirti aramadan beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…