- 16 Şubat 2016
- 304
- 463
- 103
- 42
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.981
Günaydın nasilsin varmı değişik birşeylerGunaydinnnnn herkeseee
Günaydın nasilsin varmı değişik birşeyler
Bende de yok bişey yaHiçbirşey yokk valla
Bende de yok bişey yasenin kaçıncı gün embriyosuydu
günaydın kizlarrr erkencisiniz yine maşallah
masallah heyecandandirben 6 ta ayaktayım kaç gündür uyuyamıyodum bu gece iyi uyumuşum
günaydin canim. benimde bugün 8.günüm.ne zaman kan testi yapacaksinGünaydın hanımlar 8.günüm test günüm yaklaştıkça heyecan tavan yapıyor.
Cnm cumartesi test günüm.yarın da doğum günüm en büyük hediyem geliyor mu acaba?günaydin canim. benimde bugün 8.günüm.ne zaman kan testi yapacaksin
insallah güzel haberler alirsin canim sana en güzel hediye olur. 5 hün embroyosuysa yarin cokta erken degil aslinda. ama ben günümü bekleyecegim pazariCnm cumartesi test günüm.yarın da doğum günüm en büyük hediyem geliyor mu acaba?
insallah güzel haberler alirsin canim sana en güzel hediye olur. 5 hün embroyosuysa yarin cokta erken degil aslinda. ama ben günümü bekleyecegim pazari[/QUOTE
Evet cnm 5.gün embriyosu.hemşirenin dediği gibi erken test yapmayıp günümü beklicem.
Yaşadığın bütün belirtiler kullanılan iğne ve ilaclarin yan etkisi ne yazıkki hepimiz aynı belirtileri yaşadık ama kimimiz hamile çıktı kimimiz negatif oyuzden bu belirtiler seni yanıltmasın günün geldiğinde kan testi verirsin İdrar bile yapma bana doktorum sakın idrar yapıp kendini yanıltma dedi ve ben bekledim günümü kan vermek için sabretmek çok zor ama bence en doğrusu belirti aramadan beklemekOncelikle hepimiz icin hayirli olsun benim cok sey var belirti ama arkadaslarin dedigi gibi bunlar tutunma belirtisi olmayabilir o yuzden kendimi cok umutlandirmak istemiyorum. Belirtilerim bas donmesi halsizlik iştah açikligi kasıklarda hafif hafif agrilar goguslerde hassasiyet ve bir süru sey işte ve bu tedavide ilk defa uyku duzensizligim oluştu al basması denilen şeyleri yaşıyorum acaba normal mi bilmiyorum
Canım doktorunu ara sor inan hiç duymadım bu iğneyi ben transfer den beri clexane igne ve progestan iğne vuruluyorum hergün Kalp atışına kadar devam dediKızlar tranafer günü bana
Proluton depot iğne yapıldı cumada bi tane daha yaptiricam bu ne iğnesi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?