- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.001
düsük önleyici muhtemelen canim önlem amacli olabilir. ben bir önceki tedavde hamilelikte kanama yasamistim ozaman kullaistim bu igneyiKızlar tranafer günü bana
Proluton depot iğne yapıldı cumada bi tane daha yaptiricam bu ne iğnesi acaba?
düsük önleyici muhtemelen canim önlem amacli olabilir. ben bir önceki tedavde hamilelikte kanama yasamistim ozaman kullaistim bu igneyi
Kızlar tranafer günü bana
bazi doktorlar düzenli olarak bu igneyi yaptiriyor cNim önlem amacli. daha önce kullananlari hatirliyorum iyi bisey yani.Cnm şimdi kk da inceledim bu iğneyi kullananları.progestan iğnenin daha agiriymis düşük önleyiciymis evt..4 günlük progestan igneye eş degermis
Günaydın kısceler bir uykum var anlatamam... ama çok da isim var bi de doktor bana bi sürü yasak koydu nasıl olcak bilmiyorum
bazi doktorlar düzenli olarak bu igneyi yaptiriyor cNim önlem amacli. daha önce kullananlari hatirliyorum iyi bisey yani.
keske doktorum bana da verseydi daha ömce düsük yasadim üstelik. neyse bakalim zaten bu sefer ki tedavim allah a kaldi insallah nasip olir bu sefer
Bende vuruldum o iğneyi yanılmıyorsam bebeğin tutunması içindi ..
Yumurtalıklarım biraz su toplamış ve iki katı olmuş normal büyüklüğününUyu uyu cnm bebis olunca uykusuz geceler seni bekliyone gibi yasaklar koydu cnm doktor
Ağrın var mı canım? Ben 2 gün hastanede yattığımda cumartesi pazar karında biraz sıvı var demişlerdi. Karın ağrısı ve ishal hala devam ediyo. Bunun etkisi mi merak ediyorım.Yumurtalıklarım biraz su toplamış ve iki katı olmuş normal büyüklüğününhafif bi ohss galiba am tam olarak bunu da demedi doktorum. İlişki yasak yolculuk yasak ağır kaldırmak çocuk vs. Yasak karına darbe almak yasak ayakta kalmak yasak zaten bacaklarım ağrıyo hayirlisiyla doğsun sağlıklı olsun şu stresten daha iyidir herhalde
Hiç ağrım yok çok şükür bazen çok kısa bi ağrı saplanıp hemen geçiyo. Korktum açıkçası bu kadar yaklaşmışken kaybetmek istemiyorum allah göstermesin...Ağrın var mı canım? Ben 2 gün hastanede yattığımda cumartesi pazar karında biraz sıvı var demişlerdi. Karın ağrısı ve ishal hala devam ediyo. Bunun etkisi mi merak ediyorım.
Yok allah korusun kötü düşünme. Ben bugün gidicem doktora bi görünücem normal mi ne söylesin bişey.Hiç ağrım yok çok şükür bazen çok kısa bi ağrı saplanıp hemen geçiyo. Korktum açıkçası bu kadar yaklaşmışken kaybetmek istemiyorum allah göstermesin...
Erken doğumu onlemek için veriliyor,düşük önleyici heraldeKızlar tranafer günü bana
Bana yaz sonra benim kontrolum 15ınde o zamana kadar geçer inşallah yaa..Yok allah korusun kötü düşünme. Ben bugün gidicem doktora bi görünücem normal mi ne söylesin bişey.
protestonun en güçlü halı cnm inss yarasinKızlar tranafer günü bana
Herkese gunaydinlar biraz geç olsada
protestonun en güçlü halı cnm inss yarasin
günaydın arkadaşlar pazartesi yumurtalar toplandı yarın transfer olabilirmiş. ama yarınki duruma göre 5. gün de olabilirmiş. yani iyi mi kötü mü bu?
Haklisin canim sabretmek lazim ama insan kafasini rahat tutamiyo surekli sorularla bogusuyosun acaba tuttu mu acaba bunu yapsam zarari olur mu falan filan isteYaşadığın bütün belirtiler kullanılan iğne ve ilaclarin yan etkisi ne yazıkki hepimiz aynı belirtileri yaşadık ama kimimiz hamile çıktı kimimiz negatif oyuzden bu belirtiler seni yanıltmasın günün geldiğinde kan testi verirsin İdrar bile yapma bana doktorum sakın idrar yapıp kendini yanıltma dedi ve ben bekledim günümü kan vermek için sabretmek çok zor ama bence en doğrusu belirti aramadan beklemek
Kızlar doktorunuz sizden kızamıkçık troıd vs kan istedi mi ben de bi dünya test var sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?