2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Günaydın kısceler bir uykum var anlatamam... ama çok da isim var bi de doktor bana bi sürü yasak koydu nasıl olcak bilmiyorum

düsük önleyici muhtemelen canim önlem amacli olabilir. ben bir önceki tedavde hamilelikte kanama yasamistim ozaman kullaistim bu igneyi

Cnm şimdi kk da inceledim bu iğneyi kullananları.progestan iğnenin daha agiriymis düşük önleyiciymis evt..4 günlük progestan igneye eş degermis

Cnm şimdi kk da inceledim bu iğneyi kullananları.progestan iğnenin daha agiriymis düşük önleyiciymis evt..4 günlük progestan igneye eş degermis
bazi doktorlar düzenli olarak bu igneyi yaptiriyor cNim önlem amacli. daha önce kullananlari hatirliyorum iyi bisey yani.
keske doktorum bana da verseydi daha ömce düsük yasadim üstelik. neyse bakalim zaten bu sefer ki tedavim allah a kaldi insallah nasip olir bu sefer

Bende bundan önceki tedavimde hamile kaldigim tedavimde yani hergun progestan vuruluyodum.bu defa doktor jel verdi keşke iğne verseydi dedim herşey nasip cnm inşallah olur..

Uyu uyu cnm bebis olunca uykusuz geceler seni bekliyone gibi yasaklar koydu cnm doktor
Yumurtalıklarım biraz su toplamış ve iki katı olmuş normal büyüklüğünün hafif bi ohss galiba am tam olarak bunu da demedi doktorum. İlişki yasak yolculuk yasak ağır kaldırmak çocuk vs. Yasak karına darbe almak yasak ayakta kalmak yasak zaten bacaklarım ağrıyo hayirlisiyla doğsun sağlıklı olsun şu stresten daha iyidir herhalde

Ağrın var mı canım? Ben 2 gün hastanede yattığımda cumartesi pazar karında biraz sıvı var demişlerdi. Karın ağrısı ve ishal hala devam ediyo. Bunun etkisi mi merak ediyorım.

Ağrın var mı canım? Ben 2 gün hastanede yattığımda cumartesi pazar karında biraz sıvı var demişlerdi. Karın ağrısı ve ishal hala devam ediyo. Bunun etkisi mi merak ediyorım.
Hiç ağrım yok çok şükür bazen çok kısa bi ağrı saplanıp hemen geçiyo. Korktum açıkçası bu kadar yaklaşmışken kaybetmek istemiyorum allah göstermesin...

Hiç ağrım yok çok şükür bazen çok kısa bi ağrı saplanıp hemen geçiyo. Korktum açıkçası bu kadar yaklaşmışken kaybetmek istemiyorum allah göstermesin...
Yok allah korusun kötü düşünme. Ben bugün gidicem doktora bi görünücem normal mi ne söylesin bişey.

Haklisin canim sabretmek lazim ama insan kafasini rahat tutamiyo surekli sorularla bogusuyosun acaba tuttu mu acaba bunu yapsam zarari olur mu falan filan iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…