2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Benim doktorum atlamış sanırım hepatit vs bakmıstı şimdi takip için başka doktora gidiyorum o sordu olmayınca istedi als alt akş tsh rubella toksoplazma b12 daha bi dunya

Evt cnm bunların hepsini yaptirdim ben.çoğunu saglikocahinda yaptirdim sadece rubella ve bi testi devlet hast yaptırdım

Benim doktorum atlamış sanırım hepatit vs bakmıstı şimdi takip için başka doktora gidiyorum o sordu olmayınca istedi als alt akş tsh rubella toksoplazma b12 daha bi dunya
benden istemedi canim. ne önce ne soonra ne önceki tedavimde hamile kalinca. bazi doktorlar benimki de dahil sadece tutmasina odaklaniyorlar. gerisi bos. bende hicbitino yaptormadim canim ama hamile olursam insallah baska doktora da gidecegim hemen cünkü toksoplazma felan önemli gebelikte

Evt cnm bunların hepsini yaptirdim ben.çoğunu saglikocahinda yaptirdim sadece rubella ve bi testi devlet hast yaptırdım
Evet aynen sabah kan verdim bi kaç tanesi yapılmıyo özelden randevu aldım devlette sonuçlar geç çıkıyormuş biraz 3 test için 100 tl istediler. Şaşırdım ben de ilk defa duyuyorum ama önce yapılması daha mantıklı şimdi benim bu rahatsızlığım varsa bu saatten sonra öğrense ne olacak zaten ilaç kullanamıyoruz en azından öncesinde rahat rahat hazırkanırdık

UOTE="zeymuss, post: 45938735, member: 298951"]benden istemedi canim. ne önce ne soonra ne önceki tedavimde hamile kalinca. bazi doktorlar benimki de dahil sadece tutmasina odaklaniyorlar. gerisi bos. bende hicbitino yaptormadim canim ama hamile olursam insallah baska doktora da gidecegim hemen cünkü toksoplazma felan önemli gebelikte[/QUOTE]
Çok ilginç böyle keyfi davranıyorlar sanki önceden yapılıp önlem alınması daha iyi olurdu inşallah bu şey çıkmaz çıkarsa o merkezin vay halıne

insallah cikmaz canimerak etme icini ferah tut daha 8 ay daha var bebişin gelmesine. simdiden bi kadar endiselenme

Şuan istediğin testler bebek gelişiminde herhangi bir problem olmaması için .Yani hamile kaldığında bu testleri yaptırıp doktor ona göre ilaç yazacak zaten bu tahlillerin süreci 3 yıla kadar kabul. Doktor ha önce istemiş ha sonra hamile iken kullanacağın ilaçlar ztn sınırlı.Ayrıca doktorlar farklı dolayısıyla herkes aynı yolu izlemez izleyemez.. Bence şuan herkes kendi doktorunn yönlendirmesini dinlemeli. idrar testi kan testi ve birkaç özel test. Kan testini bu 4 . yaptırışım sonuçta hamile iken değerler farklı olabilir diye düşünüyorum ..

Hepatit istedi mesela tedaviye başlamıştık korumam yokmuş aşı yaptıramıyorum mesela ya bi şey olursa kim verecek bunun hesabını sonuçta bizi yönlendirecek kişiler onlar

Yumurtaların toplandı kızlar Dün yedi tane dedi doktorum Dün morali geçti bugün sadece iki tanesinin dollendigini öğrendim nasıl hissediyorum hiç bilmiyorum düşününce tutsunda bi tane olsun diyorum sonra diyorum demekki çok sağlıklı değilmiş yumurtalrim dollenmediler diyorum kısmet artık cuma günü birde transfer olcak

Benim gibi olmuş cnm 2 tane döllenmiş..olsun cnm ikisi inşallah transfer olur tutarda ALlahin izniyle..

canim sıkma canini lütfen. yeterki kalan bir iki tanesi kaliteli olsun. lütfen baskalariyla kiyaslama herkesin ayni olacak diye bisey yok. benim de ilk tedavimde 10 yumurta toplanmisti 7 so döllenip bunlarin sadece üc tanesi ikinci güne gelmisti birisi zaten kötü kalitedeydi. yani ne yumurtalarin sayisi me kac tanesi döllendigi önemli

Canım benim de 13 tane yumurta toplanmıştı , 4 tanesi döllendi , yani oran olarak hemen hemen seninle aynı , embriyolar az sayıda gelişsin ama iyi gelişsin asıl önemli olan bu bence

Bana da Söylüyorlar ama ne yapayım kizima da günah onu ikinci plana atamam kızımında annesine ihtiyacı var ben kimseyi takmiyorum kizimi alıyorum kucağıma öbürünü de Rabbim e emanet ettim olursa olur olmazsa canımız sağolsun Rabbim kizima güzel ömür nasip etsin kizimi üzemem ben Dr uma sordum ilk üçgün alma daha sonra dikkatli bi şekilde al dedi bende öyle yapiyorum alıyorum kucagima

Canım Rabbim nasip etmisse zaten olur.bende kesinlikle kızımi ikinci plana atmam çok şükür ilgilenen var.suan mutlu..arada beni istesede..ilk 3 gün dikkat ettim bende 2 gündür arada aliyorum..yakinda yanimdakiler gidicek yine ben ilgilenecem..devamli kimse kalamaz zaten..AMin.ALlah onlara güzel sağlıklı ömür nasip etsin inşallah.

Cnm inss kalan iki tanede kaliteli bir şekilde ilerlesin inss allah hakkında hayirlisini nasip etsin cnm

Hadi hayirli olsun olsun da dediğin gibi biri olsun inşallah benim de yarın kontrolüm var hem korkuyorum hemde heyecanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…