- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.041
İnşallah canım aynen öyle sonunda baş başa kalicaz bebislerimizle Rabbim onlara ömür versin rabbim yine verirse oda hediye olur Rabbim olmayanlara nasip etsin senin kızın ne kadarlık benim ki 22 aylikCanım Rabbim nasip etmisse zaten olur.bende kesinlikle kızımi ikinci plana atmam çok şükür ilgilenen var.suan mutlu..arada beni istesede..ilk 3 gün dikkat ettim bende 2 gündür arada aliyorum..yakinda yanimdakiler gidicek yine ben ilgilenecem..devamli kimse kalamaz zaten..AMin.ALlah onlara güzel sağlıklı ömür nasip etsin inşallah.
İnşallah canım aynen öyle sonunda baş başa kalicaz bebislerimizle Rabbim onlara ömür versin rabbim yine verirse oda hediye olur Rabbim olmayanlara nasip etsin senin kızın ne kadarlık benim ki 22 aylik
Ben bu gün ikinci beta testini verdim ama sonuç yarın cikicakmis devlet e gittim bilseydim özel e giderdim meraktan catliycam
özel hastaneye de git canim. 7/24 bakiyorlar genellikleBen bu gün ikinci beta testini verdim ama sonuç yarın cikicakmis devlet e gittim bilseydim özel e giderdim meraktan catliycam
Amin canım inşallah Rabbim herkesin evladını bağışlasin hayırlı güzel sağlıklı ömürler versin bizden önce hiç olmayanlara Rabbim nasip etsin herkes tatsız evladı s3vgisinikız 21 aylıktı 22 mi oldu cimcimee yerim onumaaşaallah ona.
benim kızım 26 aylık cnm..Allah verirse bide kardeş kızcelere süper olur..biz elimizden geleni yapıyoruz Taktir Allahın.
Rabbim isteyenlere mücadele edip sabırla bekleyenlere mucizelerini göndersin inşallah.
Evet ama daha devlet te verdim bi daha gitmeye de halim yoktu sonuç da çıkmış netten baktım ilk değer 96 di şimdi 260 olmuş inşallah artarak devam eder darısı diğerlerinin basinaözel hastaneye de git canim. 7/24 bakiyorlar genellikle
Rabbim yüzümë baktı sonuç çıkmış netten baktım 96 di şimdi 260 a yükselmiş inşallah böyle devam eder Rabbim isteyen herkes e nasip etsinolsun 1 gün daha merak et..katlanarak devam ediyodur inşallah.nerde oturuyodun cnm sen
cnm gözün aydın darısı kese kalp atışına olsun inssEvet ama daha devlet te verdim bi daha gitmeye de halim yoktu sonuç da çıkmış netten baktım ilk değer 96 di şimdi 260 olmuş inşallah artarak devam eder darısı diğerlerinin basina
Rabbim yüzümë baktı sonuç çıkmış netten baktım 96 di şimdi 260 a yükselmiş inşallah böyle devam eder Rabbim isteyen herkes e nasip etsin
İnşallah Can'ım dualarım sizlerle evet dr umda güzel dedi 2hafta sonra ultrason a giricem inşallah görürüz keseyiMaaşallah cnm çok güzel yükselmiş
.darisi inşallah keseyi kalpatisini görmeye darısı başımiza inşallah
Kızlar ben geldim ve bomba haberlerle geldik geçen perşembe kese için gitmiştik biliyorsunuz tek kese gorundu bugünde kalp atisi için gittik 6 gün üstüne doktor bir sürpriz var dedi birde baktık bir değil iki kese iki kalp birden atıyo pit pit pit meğer saklanmis biri geçen bakıldığında çok şükür ikizim olucak doktorum demişti zaten beta hcg çok yüksek ikiz olabilir diye ama geçen hafta tek kese deyince bugün büyük bi surpriz le karşılaştık ve hala soktayiz .
Ay Can'ım gözün aydın olsun ne Mutlu sana rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar ben geldim ve bomba haberlerle geldik geçen perşembe kese için gitmiştik biliyorsunuz tek kese gorundu bugünde kalp atisi için gittik 6 gün üstüne doktor bir sürpriz var dedi birde baktık bir değil iki kese iki kalp birden atıyo pit pit pit meğer saklanmis biri geçen bakıldığında çok şükür ikizim olucak doktorum demişti zaten beta hcg çok yüksek ikiz olabilir diye ama geçen hafta tek kese deyince bugün büyük bi surpriz le karşılaştık ve hala soktayiz .
Hiç sorma canim hala şok içindeyim tek demişti cunki doktor şimdi ikiye cikti hep ikiz istemiştim Rabbim gönlüme göre verdi inşallah sonuna kadar taşırım bebeklerimi canim ikiz zor diyolar korkutuyo lar[ooooo superrr cnmm ne güzel haberrr saydamizin ilk ikizleri geliyoo yuppi.
Sag saglim gelsin kuzucuklar inşallah cok sevindim cnm.
Amin canım benim amin şok şok şok iki minik nohut tan iki kalp pit pit pit atıyo şok olduk meğer saklanmis biri geçen bakıldığında yoktuAy Can'ım gözün aydın olsun ne Mutlu sana rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah
İnşallah Can'ım bide kalp atışını duysak yolun 3 de 2 sini gitmiş olucaz geriye çok az kalıcak rabbim herkese nasip etsin inşallah güzel heyecanlarcnm gözün aydın darısı kese kalp atışına olsun inss
Ay ne güzel ya keşke benimde ikiz olsa çok istiyorum ikizlerim olsun ama benim bi tane herhalde düşük betamAmin canım benim amin şok şok şok iki minik nohut tan iki kalp pit pit pit atıyo şok olduk meğer saklanmis biri geçen bakıldığında yoktu
Kaçıncı gün kaçtı beta canim şöyle bakim doktorun bişe demedi mi rakamaAy ne güzel ya keşke benimde ikiz olsa çok istiyorum ikizlerim olsun ama benim bi tane herhalde düşük betam
Kızlar ben geldim ve bomba haberlerle geldik geçen perşembe kese için gitmiştik biliyorsunuz tek kese gorundu bugünde kalp atisi için gittik 6 gün üstüne doktor bir sürpriz var dedi birde baktık bir değil iki kese iki kalp birden atıyo pit pit pit meğer saklanmis biri geçen bakıldığında çok şükür ikizim olucak doktorum demişti zaten beta hcg çok yüksek ikiz olabilir diye ama geçen hafta tek kese deyince bugün büyük bi surpriz le karşılaştık ve hala soktayiz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?