2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

İnşallah canım aynen öyle sonunda baş başa kalicaz bebislerimizle Rabbim onlara ömür versin rabbim yine verirse oda hediye olur Rabbim olmayanlara nasip etsin senin kızın ne kadarlık benim ki 22 aylik

Ben bu gün ikinci beta testini verdim ama sonuç yarın cikicakmis devlet e gittim bilseydim özel e giderdim meraktan catliycam

İnşallah canım aynen öyle sonunda baş başa kalicaz bebislerimizle Rabbim onlara ömür versin rabbim yine verirse oda hediye olur Rabbim olmayanlara nasip etsin senin kızın ne kadarlık benim ki 22 aylik

kız 21 aylıktı 22 mi oldu cimcimee yerim onu maaşaallah ona.
benim kızım 26 aylık cnm..Allah verirse bide kardeş kızcelere süper olur..biz elimizden geleni yapıyoruz Taktir Allahın.
Rabbim isteyenlere mücadele edip sabırla bekleyenlere mucizelerini göndersin inşallah.

Amin canım inşallah Rabbim herkesin evladını bağışlasin hayırlı güzel sağlıklı ömürler versin bizden önce hiç olmayanlara Rabbim nasip etsin herkes tatsız evladı s3vgisini

Kızlar ben geldim ve bomba haberlerle geldik geçen perşembe kese için gitmiştik biliyorsunuz tek kese gorundu bugünde kalp atisi için gittik 6 gün üstüne doktor bir sürpriz var dedi birde baktık bir değil iki kese iki kalp birden atıyo pit pit pit meğer saklanmis biri geçen bakıldığında çok şükür ikizim olucak doktorum demişti zaten beta hcg çok yüksek ikiz olabilir diye ama geçen hafta tek kese deyince bugün büyük bi surpriz le karşılaştık ve hala soktayiz .

[ooooo superrr cnmm ne güzel haberrr saydamizin ilk ikizleri geliyoo yuppi.
Sag saglim gelsin kuzucuklar inşallah cok sevindim cnm.

Ay Can'ım gözün aydın olsun ne Mutlu sana rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah

[ooooo superrr cnmm ne güzel haberrr saydamizin ilk ikizleri geliyoo yuppi.
Sag saglim gelsin kuzucuklar inşallah cok sevindim cnm.
Hiç sorma canim hala şok içindeyim tek demişti cunki doktor şimdi ikiye cikti hep ikiz istemiştim Rabbim gönlüme göre verdi inşallah sonuna kadar taşırım bebeklerimi canim ikiz zor diyolar korkutuyo lar

Ay Can'ım gözün aydın olsun ne Mutlu sana rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin canım benim amin şok şok şok iki minik nohut tan iki kalp pit pit pit atıyo şok olduk meğer saklanmis biri geçen bakıldığında yoktu

Cnm değerin yüksek olunca sana hepimiz ikiz demiştik.annesine süpriz yapmak istemiş:) Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…