- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.061
ben bile heyecenladim canim okurken. hayirli olsun rabbim bizlere se nasip etsin insallahKızlar ben geldim ve bomba haberlerle geldik geçen perşembe kese için gitmiştik biliyorsunuz tek kese gorundu bugünde kalp atisi için gittik 6 gün üstüne doktor bir sürpriz var dedi birde baktık bir değil iki kese iki kalp birden atıyo pit pit pit meğer saklanmis biri geçen bakıldığında çok şükür ikizim olucak doktorum demişti zaten beta hcg çok yüksek ikiz olabilir diye ama geçen hafta tek kese deyince bugün büyük bi surpriz le karşılaştık ve hala soktayiz .
Ay canım ama napim doktor 6 gün önce kontrole gittim tek kese var dedi teki tutmus dedi diğeri hiç yoktu piyasada bugün kalp için gittik ki diğeride belirdi karnımda pit pit pit atıyo görmelisin ya allahım ne büyüksünCnm değerin yüksek olunca sana hepimiz ikiz demiştik.annesine süpriz yapmak istemiş:) Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun.
İnşallah canim tez zamanda her isteyen güzel haberlerle gelir buraya ama bişe diyim mi bu hamisler tablosunu açılışını bi yaptım herkez hamis kaldı uğurlu geldim sıra sizlerdeben bile heyecenladim canim okurken. hayirli olsun rabbim bizlere se nasip etsin insallah
Ay canım ama napim doktor 6 gün önce kontrole gittim tek kese var dedi teki tutmus dedi diğeri hiç yoktu piyasada bugün kalp için gittik ki diğeride belirdi karnımda pit pit pit atıyo görmelisin ya allahım ne büyüksün
Hiç üzülme bu belirtilerin hepsi bende de oldu hatta 9.gun kanimi alacaklar ken boşuna alıyorsunuz adet olucam ben diye hüngür hüngür agladim ama bak bir değil iki melek varmış meğer belirtilere uzulme bel ağrısı karın ağrısı sivilce kaşık ağrısı hepsi oldu halada arada oluyoÇok sevindim cnm darısı bizlere inş.ben bugün keyifsizim adet olacakmış gibi bel ağrım var
Çok sevindim, demiştim bensana değerin yüksek diyeee ayy ne güzel allahım inşallah ikisini birden kucağına almayı nasip etsin, gözün aydınAy canım ama napim doktor 6 gün önce kontrole gittim tek kese var dedi teki tutmus dedi diğeri hiç yoktu piyasada bugün kalp için gittik ki diğeride belirdi karnımda pit pit pit atıyo görmelisin ya allahım ne büyüksün
Amin canım amin herkez demişti bende öyle inandım hep karnımı bebeklerim diye sevdim ama canim doktor yanılttı bizi geçen hafta neyse güzel bi surpriz oldu bugun bize çok şükür sıra sizdeÇok sevindim, demiştim bensana değerin yüksek diyeee ayy ne güzel allahım inşallah ikisini birden kucağına almayı nasip etsin, gözün aydın
ay cnm okuyunca çok sevindim masallahKızlar ben geldim ve bomba haberlerle geldik geçen perşembe kese için gitmiştik biliyorsunuz tek kese gorundu bugünde kalp atisi için gittik 6 gün üstüne doktor bir sürpriz var dedi birde baktık bir değil iki kese iki kalp birden atıyo pit pit pit meğer saklanmis biri geçen bakıldığında çok şükür ikizim olucak doktorum demişti zaten beta hcg çok yüksek ikiz olabilir diye ama geçen hafta tek kese deyince bugün büyük bi surpriz le karşılaştık ve hala soktayiz .
Canım maşallah ya benim meleklerimin de ikisi de tutunur inşallahAmin canım amin herkez demişti bende öyle inandım hep karnımı bebeklerim diye sevdim ama canim doktor yanılttı bizi geçen hafta neyse güzel bi surpriz oldu bugun bize çok şükür sıra sizde
Silik çizgi var sanki demi,cok net belli olmuyo ama ,kaçıncı günün canımNe dersiniz kızlar?
Ne dersiniz kızlar?
Evet silik canım 8. Gün bugün :)Silik çizgi var sanki demi,cok net belli olmuyo ama ,kaçıncı günün canım
Evet silik canım ya 8. Gün bugünAy cnm.mesajı açarken içimden dedimki birisi ıdrar testi yapsa bi baktım karşımda test hayalet çizgi var galiba hamissin cnm.kaçıncı gündü bugün bi hamile daha geliyo inşallah
Evet silik canım 8. Gün bugün :)
Cok güzel gözün aydın, normal test demi bu erken gebelik testi miEvet silik canım 8. Gün bugün :)
Cok güzel gözün aydın, normal test demi bu erken gebelik testi mi
Yok normal test canımCok güzel gözün aydın, normal test demi bu erken gebelik testi mi
Ayyy eşime gösterdim ne dese beğenirsin ayın 11inde belli olacak dur hemen bi dedi gıcık!!!Bu normal test cnm
Yok normal test canım
Ayyy eşime gösterdim ne dese beğenirsin ayın 11inde belli olacak dur hemen bi dedi gıcık!!!
Ayyy cok heycanlandim bende yapcam yarınBu normal test cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?