2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

ben bile heyecenladim canim okurken. hayirli olsun rabbim bizlere se nasip etsin insallah

Cnm değerin yüksek olunca sana hepimiz ikiz demiştik.annesine süpriz yapmak istemiş:) Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun.
Ay canım ama napim doktor 6 gün önce kontrole gittim tek kese var dedi teki tutmus dedi diğeri hiç yoktu piyasada bugün kalp için gittik ki diğeride belirdi karnımda pit pit pit atıyo görmelisin ya allahım ne büyüksün

Çok sevindim cnm darısı bizlere inş.ben bugün keyifsizim adet olacakmış gibi bel ağrım var

Çok sevindim cnm darısı bizlere inş.ben bugün keyifsizim adet olacakmış gibi bel ağrım var
Hiç üzülme bu belirtilerin hepsi bende de oldu hatta 9.gun kanimi alacaklar ken boşuna alıyorsunuz adet olucam ben diye hüngür hüngür agladim ama bak bir değil iki melek varmış meğer belirtilere uzulme bel ağrısı karın ağrısı sivilce kaşık ağrısı hepsi oldu halada arada oluyo

Çok sevindim, demiştim bensana değerin yüksek diyeee ayy ne güzel allahım inşallah ikisini birden kucağına almayı nasip etsin, gözün aydın

Çok sevindim, demiştim bensana değerin yüksek diyeee ayy ne güzel allahım inşallah ikisini birden kucağına almayı nasip etsin, gözün aydın
Amin canım amin herkez demişti bende öyle inandım hep karnımı bebeklerim diye sevdim ama canim doktor yanılttı bizi geçen hafta neyse güzel bi surpriz oldu bugun bize çok şükür sıra sizde

ay cnm okuyunca çok sevindim masallah bende senden ikiz haberi bekliyordum allah hep güzel haberler duymani nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…