2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kaçıncı gün kaçtı beta canim şöyle bakim doktorun bişe demedi mi rakama
10. Gün 96 di 12.gün 260 bana ikiz olabilir demedi çünkü düşük beta ikiz olsun isterdim neyse bunu da sağlık la kucağıma alayım da başka birşey istemem

Çok sevindim mmm mm

Canım maşallah ya benim meleklerimin de ikisi de tutunur inşallah
İnşallah canim benim ben tek olduğuna emindim hatta ben transfer den itibaren adet olucam diye bekledim okadar belirtiye kesin tutmadı derken hamile olduğumu ogrendim derken ikiz olduğunu öğrendim bugün o kalbi bu duysan ağlarsın maşallah meleklerime

Canim cok sevindim darisi basimiza olsun kacinci haftanda gordun pit pitlari ? :)

Hamilesin derim canim tebrikler
Kesin ağlardım canım faceden mustafa acet hocayı takip ediyorum video paylaşıyor iki gündür hepsinde de ağladım Rabbim tamamına erdirsin inşallah ben kan testinden sonra tam sevincem inşallah

Kesin ağlardım canım faceden mustafa acet hocayı takip ediyorum video paylaşıyor iki gündür hepsinde de ağladım Rabbim tamamına erdirsin inşallah ben kan testinden sonra tam sevincem inşallah
Ağlamamak elde değil canım düşünsene o minicik nohut un kalbi var ve atıyo gümbür gümbür

Günaydın kızlarrrr
Dün bilincalti aklimda kalmış galiba ruyamda idrar testi yapmisim çift cizgi goruyodum baya belirgindi..kafayiiii tirlatiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…