- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.081
Ayyy cok heycanlandim bende yapcam yarın
Göstermezse üzülmek yok ama tamam mı canım? Ben açlığım falan artınca şüphelendim yaptımAyyy cok heycanlandim bende yapcam yarın
Yok ya uzulmem ben hazırım herşeye, benim de istahim kapandi sankiGöstermezse üzülmek yok ama tamam mı canım? Ben açlığım falan artınca şüphelendim yaptım
10. Gün 96 di 12.gün 260 bana ikiz olabilir demedi çünkü düşük beta ikiz olsun isterdim neyse bunu da sağlık la kucağıma alayım da başka birşey istememKaçıncı gün kaçtı beta canim şöyle bakim doktorun bişe demedi mi rakama
Çok sevindim mmm mmKızlar ben geldim ve bomba haberlerle geldik geçen perşembe kese için gitmiştik biliyorsunuz tek kese gorundu bugünde kalp atisi için gittik 6 gün üstüne doktor bir sürpriz var dedi birde baktık bir değil iki kese iki kalp birden atıyo pit pit pit meğer saklanmis biri geçen bakıldığında çok şükür ikizim olucak doktorum demişti zaten beta hcg çok yüksek ikiz olabilir diye ama geçen hafta tek kese deyince bugün büyük bi surpriz le karşılaştık ve hala soktayiz .
ay gözün aydın cnm inss kandada çok güzel bir değerle karşılaşırsın çok sevindim topigimizin bir hamilesi daha oldu superrrrNe dersiniz kızlar?
Benim yarin 7. Gunum bende yapmak istiyorum yaa ama eşim sakın yapma diyo pazar gunune kadar nasil dayanicam bu arada goguslerim çok agriyo ya kolumu kaldirinca bile adet mi olacam acabaÇok sevindim mmm mm
Günüme kadar bekliycem canım inşallah öyle oluray gözün aydın cnm inss kandada çok güzel bir değerle karşılaşırsın çok sevindim topigimizin bir hamilesi daha oldu superrrr
Canım benim allah razı olsun sokdayiz tek demişti doktorum meğer bebeğim naz yapmışay cnm okuyunca çok sevindim masallahbende senden ikiz haberi bekliyordum allah hep güzel haberler duymani nasip etsin
İnşallah canim benim ben tek olduğuna emindim hatta ben transfer den itibaren adet olucam diye bekledim okadar belirtiye kesin tutmadı derken hamile olduğumu ogrendim derken ikiz olduğunu öğrendim bugün o kalbi bu duysan ağlarsın maşallah meleklerimeCanım maşallah ya benim meleklerimin de ikisi de tutunur inşallah
Olsun canim hiç üzülme Rabbim elimizdekileri bize bağışlasın onlara ömür versin10. Gün 96 di 12.gün 260 bana ikiz olabilir demedi çünkü düşük beta ikiz olsun isterdim neyse bunu da sağlık la kucağıma alayım da başka birşey istemem
Canim cok sevindim darisi basimiza olsun kacinci haftanda gordun pit pitlari ? :)Kızlar ben geldim ve bomba haberlerle geldik geçen perşembe kese için gitmiştik biliyorsunuz tek kese gorundu bugünde kalp atisi için gittik 6 gün üstüne doktor bir sürpriz var dedi birde baktık bir değil iki kese iki kalp birden atıyo pit pit pit meğer saklanmis biri geçen bakıldığında çok şükür ikizim olucak doktorum demişti zaten beta hcg çok yüksek ikiz olabilir diye ama geçen hafta tek kese deyince bugün büyük bi surpriz le karşılaştık ve hala soktayiz .
İnşallah canim benim ben tek olduğuna emindim hatta ben transfer den itibaren adet olucam diye bekledim okadar belirtiye kesin tutmadı derken hamile olduğumu ogrendim derken ikiz olduğunu öğrendim bugün o kalbi bu duysan ağlarsın maşallah meleklerime
Kesin ağlardım canım faceden mustafa acet hocayı takip ediyorum video paylaşıyor iki gündür hepsinde de ağladım Rabbim tamamına erdirsin inşallahHamilesin derim canim tebrikler
5.6 haftaligiz canim nohutlarim la ben uzandik tvi izliyoruz darısı tüm isteyenlere inşallahCanim cok sevindim darisi basimiza olsun kacinci haftanda gordun pit pitlari ? :)
Ağlamamak elde değil canım düşünsene o minicik nohut un kalbi var ve atıyo gümbür gümbürKesin ağlardım canım faceden mustafa acet hocayı takip ediyorum video paylaşıyor iki gündür hepsinde de ağladım Rabbim tamamına erdirsin inşallahben kan testinden sonra tam sevincem inşallah
Ayy masallah ya Allah nazarlardan korusun bana da dua eder misin :)5.6 haftaligiz canim nohutlarim la ben uzandik tvi izliyoruz darısı tüm isteyenlere inşallah
Etmez olurmuyum canim yarın gece kandil hepinize tek tek dualar edicem tez zamanda daha fazla beklemedenAyy masallah ya Allah nazarlardan korusun bana da dua eder misin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?