- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.101
Canım belki inanmayacaksın ama sabah aklıma düştün seninle ilgili içimden hep pozitif geçiyor sabah da öyle gectiKandiliniz mübarek olsun kızlar
Dualarinizda hatirlanmak dileğiyle
HAyırlı kandiller.
Canım benim bugün kontrol vardı 4 tane yumurta oluşmuş cumartesi tekrar çağırdı ama sanırım az olacak senin gibi korkmaya başladım sende durumlar nasilGünaydın arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inş
Amin canım insallahOlsun canim hiç üzülme Rabbim elimizdekileri bize bağışlasın onlara ömür versin
günaydın cnm inss gördüğün rüya test gününde gerçeğe dönsün ben senden çok umutluyumGünaydın kızlarrrr
Dün bilincalti aklimda kalmış galiba ruyamda idrar testi yapmisim çift cizgi goruyodum baya belirgindi..kafayiiii tirlatiyorummm
Kandiliniz mübarek olsun kızlar
Dualarinizda hatirlanmak dileğiyle
HAyırlı kandiller.
Gunaydinlar Hayırlı kandiller
Bol.bol dua edelim Rabbim kabul etsin inşallah
Günaydın arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inş
hayırlı sabahlar hayırlı kandiller canlarim. rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah
Arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun, hamile olan arkadaşlar sağsalim bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah, hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlar inşallah bizlerde en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırız...
- Günaydın herkese. Kandiliniz mübarek olsun.
Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun nasılsınız ne var ne yokbu arada ağzına yumurta surmeyıp te şimdi yemek zorunda kalan var mı benim gibi???
hepimizin günü aydın olsun hayırlı kandiller arkadaşlar dualarinizin duacisiyimGünaydın arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun her kimin ne isteği dileği varsa hayırlarla onlara kavuştu insallah
Canım belki inanmayacaksın ama sabah aklıma düştün seninle ilgili içimden hep pozitif geçiyor sabah da öyle gecti
Benim de sabah iki akşam iki sanırım bana da rahatsızlık veriyor safra kesem alınmıştı benim o tarafıma ağrı veriyor süzülmesi zor bir ilaç heralde hamilelik ilk üç ayına kadar kullanılacak dedi bana Dr umkizlar bu estrofem midemi berbat yapıyor artık. 8 saatte bir iki tane kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?