2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Cnm bence tek inss allah sagsalim kucağına almani nasip etsin

İlk 3 ay mı ben kestim artık keseyi görünce bıraktı Dr allah yardımcın olsun

Yarın test günüm.çok şükür 11.ci güne geldim yarın 12. Gün. Kaşık ağrılarm ve akintilarim iyice arttı.birde hiç doymuyorum sanki .sürekli açım. İlaçlardan mi dersiniz yoksa hamilelik belirtisi mi??dualarımız bekliyorum

insallah güzel hberler verirsin bizlere canim. güzel düsün güzel olsun. tabi bol bol dua. agrilar sancilar ilaclarinda etkisi olabilir canim sonucta ilaclar hep hormon ama tabi hamilesindir de belki insallah öylesindir

İlk 3 ay mı ben kestim artık keseyi görünce bıraktı Dr allah yardımcın olsun
Canım dün doktora gittim, karnımda az sıvı varmış ama ohss seviyesinde değilmiş. Reflor verdi ishal için, bir zararı yok dedi. Karın ağrım ve ishalim geçti. Tuvalete çıkamadım daha doğrusu :)) bu akşam da güzel geçerse yarın almam artık ilacı.

benimde Yumurtalıklarım şu toplamış iki katı olmuşlar üzerinde 5 er cmlık bi sürü yumurta var ama içi su doluymuş onların da... sıkıntılı bi süreç zormuş...

cnm inss hamilelik belirtisidir

zeymuss, post: 45955056, membbugünkandil 98951"]insallah güzel hberler verirsin bizlere canim. güzel düsün güzeinşallahl olsun. tabi bol bol dua. agrilar sancilar ilaclarinda etkisi olabilir canim sonucta ilaclar hep hormon ama tabi hamilesindir de belki insallah öylesindir [/QUOTE]
İnsallah Canim insallah hamileyimdir.bugun kandil hepimiz icin dua edicem.rabbim bizede anne olmayi nasip etsin

Günaydın arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun her kimin ne isteği dileği varsa hayırlarla onlara kavuştu insallah
Bende bugün aradım sordum iki tanesii de ikinci günde olması gerektiği gibiymiş sorun yok dedi kaliteleri nasıl dedim üçüncü gün belli olur dediler.birinci gün ikinci günde belli olur demişlerdi bugünde üçüncü gün diyolar stres bitmiyor yani sende rahat olmaya çalış zor biliyorum ama .Hep diyolar ya sayı değil kalite önemli kesinlikle öyle benim yedi tane çıktı ama ikisi boş beş tane yani aslında az olsun hepsi dolu olsun

Kızlar hepinizin kandili mubarek olsun dualarimi kabul olsun Rabbim annelik duygusunu hepimize yaşatsin bugun test yaptiran yok mu kan testlerimize az kaldı heycan dorukta

benimde Yumurtalıklarım şu toplamış iki katı olmuşlar üzerinde 5 er cmlık bi sürü yumurta var ama içi su doluymuş onların da... sıkıntılı bi süreç zormuş...
Aklıma ne geldi. Olumsuz düşünmek istemiyorum ama bu karın ağrılarım dış gebelikten olabilir mi acaba? Ay allah korusun. Doktor söylerdi herhalde demi böyle bişey olsa. Reflor içince geçti gerçi karın ağrım, dış gebelikte devam ederdi herhalde ağrı. Allahım bu çektiklerimiz hayıra bir erseydi.

sabah doktordan cıkınca eşimim aradım ilk etapta cok anlamadı dediğimi sonra tekrar arayınca dayanamadım bıraktum yaşalrı cok stres oldum ben ya burda biri daha böyle olmustu ona sakin ol derken kendim olamadım ama şimdi iyiyim çok şükür

Sanmıyorum benim de çok ağrım oldu çok şükür keseyi gördük zaten bu ağrılar gebeligin 3 ayında olan agrılarmıs normal diyor doktor. İçini ferah tut.

Arkadaşlar öncelikle hayırlı kandiller.
benim dün biraz kanamam oldu . Aranızda yaşayan var mı ?

Kacinci gunun canim hafif kanama olmasi normal derler hep

8+2 Yani 9.hafta..
Doktorumu aradım korkma dedi. Bakalım..
Kaç hafta oldu hala sevinemiyorum ben, psikolojik sanırım o kadar süreçten geçtim ki
hamile olduğumu halaa kabullenemiyorum.
Belki de doğrusu bu ilk 3 aydan sonra biraz daha farkında olucam bu duygunun .Anneliğin..

Ben kontrole gittiğimde doktorum hiç beklediğim gibi değil deyince bekleme salonunda hıçkıra hıçkıra ağladım zaten o kadar sıkıyordum ki kendimi dayanamadım doktorum hemşiresi şaşırdılar sonra odasına alıp bana bide psikolojik destek verdi ama sonuçta o kadar sıktım ağladım üzüldüm sonuç....Yani rahat olmak çok onemli.doktorum her aradığında bana diyor ki lütfen rahat ol gergin olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…