- 24 Mart 2016
- 28
- 94
- 3
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.121
Cnm bence tek inss allah sagsalim kucağına almani nasip etsinKızlar hayırlı kandiller . dualarimiz kabul olsun ins.
Pazartesi yani 12. Gün bhcg degerim 142.99 çıkmıştı bugün 455 çıktı
Artış nasıl sizce ? Tecrübeli olanlar ne yorum yapar. İkiz olma ihtimali var mı yok mu?
İlk 3 ay mı ben kestim artık keseyi görünce bıraktı Dr allah yardımcın olsunBenim de sabah iki akşam iki sanırım bana da rahatsızlık veriyor safra kesem alınmıştı benim o tarafıma ağrı veriyor süzülmesi zor bir ilaç heralde hamilelik ilk üç ayına kadar kullanılacak dedi bana Dr um
insallah güzel hberler verirsin bizlere canim. güzel düsün güzel olsun. tabi bol bol dua. agrilar sancilar ilaclarinda etkisi olabilir canim sonucta ilaclar hep hormon ama tabi hamilesindir de belki insallah öylesindirYarın test günüm.çok şükür 11.ci güne geldim yarın 12. Gün. Kaşık ağrılarm ve akintilarim iyice arttı.birde hiç doymuyorum sanki .sürekli açım. İlaçlardan mi dersiniz yoksa hamilelik belirtisi mi??dualarımız bekliyorum
Canım dün doktora gittim, karnımda az sıvı varmış ama ohss seviyesinde değilmiş. Reflor verdi ishal için, bir zararı yok dedi. Karın ağrım ve ishalim geçti. Tuvalete çıkamadım daha doğrusu :)) bu akşam da güzel geçerse yarın almam artık ilacı.İlk 3 ay mı ben kestim artık keseyi görünce bıraktı Dr allah yardımcın olsun
Canım dün doktora gittim, karnımda az sıvı varmış ama ohss seviyesinde değilmiş. Reflor verdi ishal için, bir zararı yok dedi. Karın ağrım ve ishalim geçti. Tuvalete çıkamadım daha doğrusu :)) bu akşam da güzel geçerse yarın almam artık ilacı.
cnm inss hamilelik belirtisidirYarın test günüm.çok şükür 11.ci güne geldim yarın 12. Gün. Kaşık ağrılarm ve akintilarim iyice arttı.birde hiç doymuyorum sanki .sürekli açım. İlaçlardan mi dersiniz yoksa hamilelik belirtisi mi??dualarımız bekliyorum
Bende bugün aradım sordum iki tanesii de ikinci günde olması gerektiği gibiymiş sorun yok dedi kaliteleri nasıl dedim üçüncü gün belli olur dediler.birinci gün ikinci günde belli olur demişlerdi bugünde üçüncü gün diyolar stres bitmiyor yani sende rahat olmaya çalış zor biliyorum ama .Hep diyolar ya sayı değil kalite önemli kesinlikle öyle benim yedi tane çıktı ama ikisi boş beş tane yani aslında az olsun hepsi dolu olsunGünaydın arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun her kimin ne isteği dileği varsa hayırlarla onlara kavuştu insallah
Aklıma ne geldi. Olumsuz düşünmek istemiyorum ama bu karın ağrılarım dış gebelikten olabilir mi acaba? Ay allah korusun. Doktor söylerdi herhalde demi böyle bişey olsa. Reflor içince geçti gerçi karın ağrım, dış gebelikte devam ederdi herhalde ağrı. Allahım bu çektiklerimiz hayıra bir erseydi.benimde Yumurtalıklarım şu toplamış iki katı olmuşlar üzerinde 5 er cmlık bi sürü yumurta var ama içi su doluymuş onların da... sıkıntılı bi süreç zormuş...
sabah doktordan cıkınca eşimim aradım ilk etapta cok anlamadı dediğimi sonra tekrar arayınca dayanamadım bıraktum yaşalrı cok stres oldum ben ya burda biri daha böyle olmustu ona sakin ol derken kendim olamadım ama şimdi iyiyim çok şükürBende bugün aradım sordum iki tanesii de ikinci günde olması gerektiği gibiymiş sorun yok dedi kaliteleri nasıl dedim üçüncü gün belli olur dediler.birinci gün ikinci günde belli olur demişlerdi bugünde üçüncü gün diyolar stres bitmiyor yani sende rahat olmaya çalış zor biliyorum ama .Hep diyolar ya sayı değil kalite önemli kesinlikle öyle benim yedi tane çıktı ama ikisi boş beş tane yani aslında az olsun hepsi dolu olsun
Sanmıyorum benim de çok ağrım oldu çok şükür keseyi gördük zaten bu ağrılar gebeligin 3 ayında olan agrılarmıs normal diyor doktor. İçini ferah tut.Aklıma ne geldi. Olumsuz düşünmek istemiyorum ama bu karın ağrılarım dış gebelikten olabilir mi acaba? Ay allah korusun. Doktor söylerdi herhalde demi böyle bişey olsa. Reflor içince geçti gerçi karın ağrım, dış gebelikte devam ederdi herhalde ağrı. Allahım bu çektiklerimiz hayıra bir erseydi.
Kacinci gunun canim hafif kanama olmasi normal derler hepArkadaşlar öncelikle hayırlı kandiller.
benim dün biraz kanamam oldu . Aranızda yaşayan var mı ?
Kacinci gunun canim hafif kanama olmasi normal derler hep
Canim bende seni transfer sonrasi sandim massallah sen ilerlemişsin neler atlatmşsn rahat ol
Ben kontrole gittiğimde doktorum hiç beklediğim gibi değil deyince bekleme salonunda hıçkıra hıçkıra ağladım zaten o kadar sıkıyordum ki kendimi dayanamadım doktorum hemşiresi şaşırdılar sonra odasına alıp bana bide psikolojik destek verdi ama sonuçta o kadar sıktım ağladım üzüldüm sonuç....Yani rahat olmak çok onemli.doktorum her aradığında bana diyor ki lütfen rahat ol gergin olmasabah doktordan cıkınca eşimim aradım ilk etapta cok anlamadı dediğimi sonra tekrar arayınca dayanamadım bıraktum yaşalrı cok stres oldum ben ya burda biri daha böyle olmustu ona sakin ol derken kendim olamadım ama şimdi iyiyim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?