2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Arkadaşlar öncelikle hayırlı kandiller.
benim dün biraz kanamam oldu . Aranızda yaşayan var mı ?
arkadasim gecmis olsun. buradaki cogu arkadas daha yeni yeni ögreniyor transfer sonucunu. kanama gibi seyler yasatmayi kimseye nasip etmesin. benim önceki tedavide 6.haftada kanama yasamistim sonra gecti ama 8.haftada bebegimi kaybetmistim ama sürekli kanama yasayip bebegine kavusan cok insan var

Merhaba arkadaşlar. Bende 2.tüp bebek denemesi için nisanın 6sında başladım iğnelere. İnşallah bu sefer olumlu sonuçlanır. Benim gibi iğne vurulduktan 1-2 saat sonra midesi bulanan var mı? İlk denemem de böyle bir şey yaşamamıştım sadece kasıklarım da ağrılarım oluyordu. Şimdi kasık ağrısının dışında mide bulantısı eklendi. Sizce normal midir?

İnan farketmiyor. ilk öğrendiğim gün ile şimdiki konumumun arasında fark yok ..
Herkes için de bu böyle olacak bence ..
Aynen öyle kendime ben hamileyim diyemiyorum aşama aşama sanki hep bi basamak çıkıyoruz belki kucağımıza alınca biter dicem ama sanmıyorum herhalde o zamana da bitmez

Cok zor ulastigimiz icin kaybetme korkumuz bitmiyo sanirim
Evet hep tedirginim test sonucumu öğreneceğim gün kan verirken ağlamaya başladım sonra sonuç cıkınca hemşireler kendi aralarında konuşmaya başladı
Eyvah dedim kesin negatif ben ağladığım için nasıl söyleyeceklerini bılemıyorlar dedim. Ama sonuç pozıtıftı :) salı günü kese görmeye gittik doktor çok güzel diyo. Anlatıyor durumu ben inanmıyorum sanki internetten hemen bakıyorum 5 haftalık kesenin boyutu ne kadar olur falan diye belki diyorum durum çok kötü ama uzulcem diye kadın bana söylemiyor diyorum vs vs. Zor günler yani aslında kendimize zarar bunlar çoğumuz farkındayız ama elimizden de bi şey gelmiyor

Bide ben kimyasal gebelik yaşadim sadece 2 gun sevinebildim o yuzden hic bitmiyo endişeler şu an bile elimi bseye uzatiyorum acaba bsey olur mu ayaktayken tedirgin yatarken tedirgin bi bardak aliyorum dolaptan acaba zarar mi verdim diyorum cok zor ya bizi bizden baskasi anlamaz o yuzden

Aslında her şeyin de farkındayız böyle yanlış yapıyoruz ama napalım allah yardım etsin bizlere

Biz daha kese görmedik ama ben inanılmaz halsizim arkadaşlar bildiğiniz gibi değil. Btün vücudum ağrıyo. Akşam 8.30 da sızıyorum. Normal mi bu?

Biz daha kese görmedik ama ben inanılmaz halsizim arkadaşlar bildiğiniz gibi değil. Btün vücudum ağrıyo. Akşam 8.30 da sızıyorum. Normal mi bu?
Çok normal akşam erken uyumazsan gündüz uyumak zorunda kalıyorsun bunlar güzel şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…