- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.161
Son 3 günlük testlerim kızlar yukarıdan aşağıya 6-7-8 Nisan sanırım artıyor yavaş yavaş
Ayyy hepimizin güzel çıksın canım Rabbim kimsenin emeğini boş çıkarmasın inşallahMaaşallah git gide belirginlesmis..kan testinde güzel çıkacak inşallah
Tebrik ederim.Ne büyük bir mutluluk.İlk denemeniz miydi?Sorununuz neydi acaba?Ayyy hepimizin güzel çıksın canım Rabbim kimsenin emeğini boş çıkarmasın inşallah
Teşekkür ederim canım sorunsuz inferlite..tebrik d
Tebrik ederim.Ne büyük bir mutluluk.İlk denemeniz miydi?Sorununuz neydi acaba?
Ayyy hepimizin güzel çıksın canım Rabbim kimsenin emeğini boş çıkarmasın inşallah
Ben deçok halsizim, yattıkça yatasım geliyo,enerjim çekildi resmen. kasıklarımda da ağrı var. Gece 4 ten beri uyur uyanığım kasık ağrısından. Karın ağrısı ve ishal vardı o geçti cok şükür. Şuana kadar keyifsiz geçiyo anlayacağın ama sabretmeye çalışıyorumgünaydın kizlarr. dün hic iyi degildim estrofem yüzünden midem helak oldu, sonrada yorgunluk hslsizlik basti biraz da csn sıkıntısi tabi, on gündür evdeyim tabi sıkıntilar gelmeye basladi. aksam on da yatmistim daha yeni uyandim hic kalkasim yok artik pazar olsun
Kan testi yaptırdın mı? Adet başlasa da test yaptırın diyorlar ama??Günaydın, kötü haber benden adetim basladi.... kısmet artık ümidimde gücünde kalmadi.... bekleyenlere bol şans umarım herşey gönüllerince olsun allah herkese nasip etsin. Bu seferde bana nasip etmedi....
aynen canim sabir biraz daha.benim iki gün kaldi ama gecmek bilmiyor.kasgimda benimde agrim var ama cok umursamiyorum. cünkü hamile kalamadigim bütün aylarda psikolojik olarak cok fazla belirti yasamistimBen deçok halsizim, yattıkça yatasım geliyo,enerjim çekildi resmen. kasıklarımda da ağrı var. Gece 4 ten beri uyur uyanığım kasık ağrısından. Karın ağrısı ve ishal vardı o geçti cok şükür. Şuana kadar keyifsiz geçiyo anlayacağın ama sabretmeye çalışıyorum
canim senin transfer sonrasi kacinci günün,ilaclari birakmismiydinGünaydın, kötü haber benden adetim basladi.... kısmet artık ümidimde gücünde kalmadi.... bekleyenlere bol şans umarım herşey gönüllerince olsun allah herkese nasip etsin. Bu seferde bana nasip etmedi....
bende iyiyim cnm dualarinizin duacisiyim mutlu gün pazartesi inssGünaydın iyiyimm cnmm..pazartesiyi bekliyorummm
Sen nasılsın
geçmiş olsun cnm bolbol dinlen inss bidaha yasatmasin allahİnşallah canım dün lekelenmem olunca baya canım sıkıldı ama şükür bugünkü testi görünce rahatladım
uzuldumGünaydın, kötü haber benden adetim basladi.... kısmet artık ümidimde gücünde kalmadi.... bekleyenlere bol şans umarım herşey gönüllerince olsun allah herkese nasip etsin. Bu seferde bana nasip etmedi....
İnşallah pozitifi görürsün cnm. En zor kısmı test gününü beklemek. Benim o gün geldi geçti şimdi kese görcek miyiz stresi yok kalp atışı yok bilmem ne.aynen canim sabir biraz daha.benim iki gün kaldi ama gecmek bilmiyor.kasgimda benimde agrim var ama cok umursamiyorum. cünkü hamile kalamadigim bütün aylarda psikolojik olarak cok fazla belirti yasamistim
Yaptırmadım Pazartesi test günümdü .... ama artık baya tecrübeliyim bu 4. Denemem adet kanamam basladi...ne kadar moralim bozuk anlatamam... tabi ki kimselere de anlatamiyorum... çok kötü bir durum.... eğer akşama kesilirse belki pazartesi giderim merkeze... ama ümidim yok.... umarım diğer bekleyen arkadaşlar bunu yasamazlarKan testi yaptırdın mı? Adet başlasa da test yaptırın diyorlar ama??
Hayir Bırakmadım bugün 10. Günüm zaten sadece progesteron kullaniyordum..canim senin transfer sonrasi kacinci günün,ilaclari birakmismiydin
Günaydın, kötü haber benden adetim basladi.... kısmet artık ümidimde gücünde kalmadi.... bekleyenlere bol şans umarım herşey gönüllerince olsun allah herkese nasip etsin. Bu seferde bana nasip etmedi....
günaydın kızlar .bugün 7. günüm sabah erken gebelik testi yaptım ,sonuç negatif moralim çok bozuk ,ilaçları bırakmak istiyorum off
İnşallah.Ne mutlu sana.Allah nazardan korusun.Teşekkür ederim canım sorunsuz inferlite..
Bişey yok ama bebişte yoktu 3 sene olacak ilk deneme canım inşallah Rabbim tamamına erdirir de son denememiz olur
ama olsaydı çıkardı demi,gerçekler acı olabiliyormuşCnm dedik erken yapma diye bak moralin bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?