- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.181
ama olsaydı çıkardı demi,gerçekler acı olabiliyormuş
4 denemem di.... maalesef elden birşey gelmiyor... her defa bir umut ve her defa bir çöküş inanın bıktım artikkkkk....Canım benim Allah yardımcın olsun kaçıncı denemen bilmiyorum ama herşeyin bir zamanı var demekki zamanı değilmiş hep sağlıklı ve hayırlı evlatlar için dua ediyoruz. Neler yaşadığını anlayabiliyorum.Ama hep bir umut olsun içinde..
Hayırlısı olsun demekten başka elimizden bişey gelmiyokiYaptırmadım Pazartesi test günümdü .... ama artık baya tecrübeliyim bu 4. Denemem adet kanamam basladi...ne kadar moralim bozuk anlatamam... tabi ki kimselere de anlatamiyorum... çok kötü bir durum.... eğer akşama kesilirse belki pazartesi giderim merkeze... ama ümidim yok.... umarım diğer bekleyen arkadaşlar bunu yasamazlar
günaydın cnm en gerçek sonuç kandır cnm inss kanda pozitiftirgünaydın kızlar .bugün 7. günüm sabah erken gebelik testi yaptım ,sonuç negatif moralim çok bozuk ,ilaçları bırakmak istiyorum off
Cnm kesin çıkacak diye birşey yok ki yanıltıcı olabilirama olsaydı çıkardı demi,gerçekler acı olabiliyormuş
Benim negatif canım bugün adetim basladi... ama yanına yazmayı beceremedim... herkese bol sans....
1. bedazzld01 -HAMİLE
2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE
4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE
6- metceykelebek HAMİLE
7- Justicelinght NEGATİF
8- asklarinenguzeli. NEGATİF
9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE
12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15- sevbuk HAMİLE
16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE
18 - cips HAMİLE
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme 8 nisan test günü
23- S_cici 8 nisan test günü
24- firuzem75 9 Nisan test günü
25 - ZeynepKur 9 Nisan test günü
26- zeymus 10 nisan test günü
27- Karamel_79 11 nisan test günü
28- İcequeen87 11 nisan test günü
29- Muckdudu 12 nisan test günü
30 - Flzask2003 12 nisan test günü
31- merve1608 12 nisan test günü
32-chiitlenbik 12 nisan test günü
33- bebeğim-gel 13 nisan test günü
34- minispushinka 13 nisan test günü
35- fundyyyy 13 nisan test günü
Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah
Benim negatif canım bugün adetim basladi... ama yanına yazmayı beceremedim... herkese bol sans....
Kızlar bugün 12. gün testim yapıldı malesef negatif...
Bugün hep üzücü haberler aldık
Hakkinizda hayırlısı olsun kızlar
İnsallah rabbim bi dahaki sefer nasip etsin yada kendiliğinden olur insallah
İnşallah en kısa zamanda bir sonraki denemenizden olumlu sonuç alırsınız.Neden tutunamıyor embriyolar, bir araştırma yapıldı mı acaba?Nerede yaptırmıştınız?Kızlar bugün 12. gün testim yapıldı malesef negatif...
İnşallah en kısa zamanda bir sonraki denemenizden olumlu sonuç alırsınız.Neden tutunamıyor embriyolar, bir araştırma yapıldı mı acaba?Nerede yaptırmıştınız?
Ben çok araştırdım bu konuyu tekrarlayan tüp başarısızlıklarında Ko - Kültür diye bir uygulama varmış.http://tupbebek-istanbul.com/yapay-rahim.php burada yazıyor.Ben de tüpe başlayacağım da.Her şeyi göze aldım eğer tutmazsa diye bakıyorum bunlara.Doktorum Kahraman Kolday, işlemler Smryna Art'da yapıldı. Sonuç olumsuz olsa da doktorumdan da, merkezden de çok memnunum. Daha önce rahimle ilgili bir sıkıntı yaşamıştım, belki ondandır. Henüz regl olmadım, doktor ilaçları hemen bırak dedi. Regl olmam gerekiyor, olmazsam gidicem bakacaklar. Tekrar deneme içinse şu an bir düşüncem yok
Ay canın Kıyamam üzülme benimde ilk denememde olmamisti inşallah bi daha ki sefere olur Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sana inşallahGünaydın, kötü haber benden adetim basladi.... kısmet artık ümidimde gücünde kalmadi.... bekleyenlere bol şans umarım herşey gönüllerince olsun allah herkese nasip etsin. Bu seferde bana nasip etmedi....
hayırlısı olsun cnm zamanı bugün değilmiş inss allah en kısa zamanda nasip ederKızlar bugün 12. gün testim yapıldı malesef negatif...
hayırlısı olsun cnm zamanı bugün değilmiş inss allah en kısa zamanda nasip eder
Ben çok araştırdım bu konuyu tekrarlayan tüp başarısızlıklarında Ko - Kültür diye bir uygulama varmış.http://tupbebek-istanbul.com/yapay-rahim.php burada yazıyor.Ben de tüpe başlayacağım da.Her şeyi göze aldım eğer tutmazsa diye bakıyorum bunlara.
Sakın ilaçları bırakma, inanamıyorum 7. günde idrar testi yapıyorsun negatif diye ilaç bırakacaksın olacak şey değil !!! burada 8. 9. günde negatif gören var idrarda ve sonra pozitiifi gördüler, hem erken yapmışsın hemde ilaçları bırakacağım diye korkunç düşünmüşsün yapma canım böyle inşallah pozitif olur.günaydın kızlar .bugün 7. günüm sabah erken gebelik testi yaptım ,sonuç negatif moralim çok bozuk ,ilaçları bırakmak istiyorum off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?