2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

4 denemem di.... maalesef elden birşey gelmiyor... her defa bir umut ve her defa bir çöküş inanın bıktım artikkkkk....

Hayırlısı olsun demekten başka elimizden bişey gelmiyoki her şeyin bir zamanı var, o zaman gelince elbet sen de anne olacaksın. Lütfen moralini yüksek tutmaya çalış. İnşallah geçici bir durumdur ve adetin kesilir.

Benim negatif canım bugün adetim basladi... ama yanına yazmayı beceremedim... herkese bol sans....

İnşallah en kısa zamanda bir sonraki denemenizden olumlu sonuç alırsınız.Neden tutunamıyor embriyolar, bir araştırma yapıldı mı acaba?Nerede yaptırmıştınız?

Doktorum Kahraman Kolday, işlemler Smryna Art'da yapıldı. Sonuç olumsuz olsa da doktorumdan da, merkezden de çok memnunum. Daha önce rahimle ilgili bir sıkıntı yaşamıştım, belki ondandır. Henüz regl olmadım, doktor ilaçları hemen bırak dedi. Regl olmam gerekiyor, olmazsam gidicem bakacaklar. Tekrar deneme içinse şu an bir düşüncem yok

Ben çok araştırdım bu konuyu tekrarlayan tüp başarısızlıklarında Ko - Kültür diye bir uygulama varmış.http://tupbebek-istanbul.com/yapay-rahim.php burada yazıyor.Ben de tüpe başlayacağım da.Her şeyi göze aldım eğer tutmazsa diye bakıyorum bunlara.

Günaydın, kötü haber benden adetim basladi.... kısmet artık ümidimde gücünde kalmadi.... bekleyenlere bol şans umarım herşey gönüllerince olsun allah herkese nasip etsin. Bu seferde bana nasip etmedi....
Ay canın Kıyamam üzülme benimde ilk denememde olmamisti inşallah bi daha ki sefere olur Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sana inşallah

misilleme L Lalu2017 canım ümidinizi hiç kaybetmeyin Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin enkisa zamanda bizim bi arkadas in 9 sene çocuğu olmadı 4 kez tüp bebek denedik er olmadı daha sonra menepoza giriyorum zannettin Dr a gitti hamile şimdi bi kızı oldu hersey bi vesile önce Rabbim ol diycek ne olur üzülmeyin inşallah en kisa zamanda hayırlı evlatlar iniz olur

Merhabalar herkese...benim de 31 martta transferim gerçekleşti..bugün 8. Günüm..Salı günü test günüm..ikinci denemem ilki dış gebelikler sonuçlandı ve acil ameliyata alındım şükür tüplerime birşey olmadı..şimdi Salı Gününü bekliyorum ama zaman sanki hiç Geçmiyor..regl olacak gibi olma hissi dışında da hiçbir belirtim yok..ilkinde dış gebelik Yaşadığım için yine bir korku da var tabii...Hayırlısı artık, Bekleyen herkese sabır ve de pozitif sonuçlar inşallah..güzel sonuçları burdan okumak çok sevindirici ve umut verici oluyor..ALlah hepimizin dualarını Karşılıksız bırakmasın inşallahhh

günaydın kızlar .bugün 7. günüm sabah erken gebelik testi yaptım ,sonuç negatif moralim çok bozuk ,ilaçları bırakmak istiyorum off
Sakın ilaçları bırakma, inanamıyorum 7. günde idrar testi yapıyorsun negatif diye ilaç bırakacaksın olacak şey değil !!! burada 8. 9. günde negatif gören var idrarda ve sonra pozitiifi gördüler, hem erken yapmışsın hemde ilaçları bırakacağım diye korkunç düşünmüşsün yapma canım böyle inşallah pozitif olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…