2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

hoşgeldin cnm inss hamilesindir bu sefer sağlıklı bir hamilelik gecirirsin inşallah

Kizlar bisey sorucam transfer gunu 1.gun olarak mi sayiliyor yoksa ertesi gun mu.
Benim pazartesi ttansferim oldu doktorum banagelecek hafta cumartesi test yaptir dedi eger ilk gunden sayiliyrsa 13.gune denk geliyo

Hayirli cumalar arkadaşlar şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine burdaki herkese rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Evlatlarını gelene kadar da bizlere sabırla isyan etmeden beklemeyi nasip etsin. Ne denir ki başka bu güzel ve malesef kötü haberlere

Âmin inşallahhh ... Senin vesileyle herkese hayırlı cumaları dilerimm

Erken gebelik testi yaptım.İkinci çizgi silik de olsa çıktı.İnşallah devamı gelir.Geçen cumartesi transferim olmuştu dondurulmuş
Süper cnm gozun aydın inş kanda çok güzel bir değerle karşılaşırsın
Kizlar bisey sorucam transfer gunu 1.gun olarak mi sayiliyor yoksa ertesi gun mu.
Benim pazartesi ttansferim oldu doktorum banagelecek hafta cumartesi test yaptir dedi eger ilk gunden sayiliyrsa 13.gune denk geliyo
ilk gun sayılmıyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…