- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.201
hoşgeldin cnm inss hamilesindir bu sefer sağlıklı bir hamilelik gecirirsin inşallahMerhabalar herkese...benim de 31 martta transferim gerçekleşti..bugün 8. Günüm..Salı günü test günüm..ikinci denemem ilki dış gebelikler sonuçlandı ve acil ameliyata alındım şükür tüplerime birşey olmadı..şimdi Salı Gününü bekliyorum ama zaman sanki hiç Geçmiyor..regl olacak gibi olma hissi dışında da hiçbir belirtim yok..ilkinde dış gebelik Yaşadığım için yine bir korku da var tabii...Hayırlısı artık, Bekleyen herkese sabır ve de pozitif sonuçlar inşallah..güzel sonuçları burdan okumak çok sevindirici ve umut verici oluyor..ALlah hepimizin dualarını Karşılıksız bırakmasın inşallahhh
transfer günü sayilmiyor canmKizlar bisey sorucam transfer gunu 1.gun olarak mi sayiliyor yoksa ertesi gun mu.
Benim pazartesi ttansferim oldu doktorum banagelecek hafta cumartesi test yaptir dedi eger ilk gunden sayiliyrsa 13.gune denk geliyo
Tamam tesekkur ederimtransfer günü sayilmiyor canm
masallah canim. insallah devami da gelir. ben israrla test günümü bekliyorum iki günüm kaldiErken gebelik testi yaptım.İkinci çizgi silik de olsa çıktı.İnşallah devamı gelir.Geçen cumartesi transferim olmuştu dondurulmuş
Hoşbulduk canım..inşallah hepimize sağlıklı hamilelikler versin ALlahım..hoşgeldin cnm inss hamilesindir bu sefer sağlıklı bir hamilelik gecirirsin inşallah
Âmin inşallahhh ... Senin vesileyle herkese hayırlı cumaları dilerimmHayirli cumalar arkadaşlar şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine burdaki herkese rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Evlatlarını gelene kadar da bizlere sabırla isyan etmeden beklemeyi nasip etsin. Ne denir ki başka bu güzel ve malesef kötü haberlere
Pazartesi inşallah güzel haberler verrsn cnm bnde test günümü beklcm çarşamba günü :)masallah canim. insallah devami da gelir. ben israrla test günümü bekliyorum iki günüm kaldi
Süper cnm gozun aydın inş kanda çok güzel bir değerle karşılaşırsınErken gebelik testi yaptım.İkinci çizgi silik de olsa çıktı.İnşallah devamı gelir.Geçen cumartesi transferim olmuştu dondurulmuş
ilk gun sayılmıyor cnmKizlar bisey sorucam transfer gunu 1.gun olarak mi sayiliyor yoksa ertesi gun mu.
Benim pazartesi ttansferim oldu doktorum banagelecek hafta cumartesi test yaptir dedi eger ilk gunden sayiliyrsa 13.gune denk geliyo
Kanda mi baktiracaksin cnmBen aksam yapcam ya dayanamiyorum test gunum pazar
Idrar testi canimKanda mi baktiracaksin cnm
cnm her sonuca hazirsan lütfen yap stres önemli bir faktör inss hakkında hayırlısı olsun canımIdrar testi canim
Simdi esime almasini soyledim oda yok falan dedi ama soz verdim uzulmiycem diye tabi bu söze kendim bile inanmadim en iyisi yapmasam mi yaacnm her sonuca hazirsan lütfen yap stres önemli bir faktör cnm inss hakkında hayırlısı olsun canım
Yapma cnm bence gününü bekle lutfenSimdi esime almasini soyledim oda yok falan dedi ama soz verdim uzulmiycem diye tabi bu söze kendim bile inanmadim en iyisi yapmasam mi yaa
Cnm ben hitereskopi oldum hazirana kaldı benim tedavi cnmSen ne aşamadasınrosebady
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?