- 16 Şubat 2016
- 304
- 463
- 103
- 42
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.221
Çok haklısın da erken gebelik testi olunca kesin çıkar bugun demiştim pzt ye kadar sabredeyim,bide 3.gün embriyosu benimSakın ilaçları bırakma, inanamıyorum 7. günde idrar testi yapıyorsun negatif diye ilaç bırakacaksın olacak şey değil !!! burada 8. 9. günde negatif gören var idrarda ve sonra pozitiifi gördüler, hem erken yapmışsın hemde ilaçları bırakacağım diye korkunç düşünmüşsün yapma canım böyle inşallah pozitif olur.
Hayirlisi olsun senin icin icin bu mubarek gunde Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsinCnm ben hitereskopi oldum hazirana kaldı benim tedavi cnm
Maşallah allah tamamına erdirsinKızlar ben geldim ve bomba haberlerle geldik geçen perşembe kese için gitmiştik biliyorsunuz tek kese gorundu bugünde kalp atisi için gittik 6 gün üstüne doktor bir sürpriz var dedi birde baktık bir değil iki kese iki kalp birden atıyo pit pit pit meğer saklanmis biri geçen bakıldığında çok şükür ikizim olucak doktorum demişti zaten beta hcg çok yüksek ikiz olabilir diye ama geçen hafta tek kese deyince bugün büyük bi surpriz le karşılaştık ve hala soktayiz .
AminHayirlisi olsun senin icin icin bu mubarek gunde Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsin
kaçıncı gün yapmıştın ve kaçıncı gün embriyosu acaba senin.benim 7.günüm 3.gün embriyosu çıkmadı sabahArkadaşlar kan testini bekleyememek çok doğal erken gebelik testi alın kesinlikle.Yalnız bende şu olmuştu.En azından kan verdiğimde hazırlıklı olurum diye yaptım gebelik testinii yine de o heyecanım hiç azalmadı . Bu cuma günüü Allah herkesin dualarını kabul etsin.
Canım bekle biraz daha lütfen ve üzme kendini benimde 3. Gün embriyosu ama iki tane koydular ikisi de tuttuğu için bu kadar erken belli olmuş olabilir benim güzel haberler vericez inşallah şu kan günü de gelse az biraz rahatlıycam ben dekaçıncı gün yapmıştın ve kaçıncı gün embriyosu acaba senin.benim 7.günüm 3.gün embriyosu çıkmadı sabah
Benmde 7. Günüm 3. Gün embriyosu cnm dha cok erkn üzülme çarşamba test günümüzkaçıncı gün yapmıştın ve kaçıncı gün embriyosu acaba senin.benim 7.günüm 3.gün embriyosu çıkmadı sabah
Canım ben 9. Günü yapmıştım tek çizgi çıkmıştı ve hemen kan testi yaptırdım hamileydim bazı insanların idrarına çok geç geçiyormuş 13. Gün çıkmıştı benim idrarda hemde çok silikÇok haklısın da erken gebelik testi olunca kesin çıkar bugun demiştim pzt ye kadar sabredeyim,bide 3.gün embriyosu benim
Canim gorulur daha 8 haftaya kadar bekliyorlar.Devam eden belirtilerin var mi ?Kızlar merhaba bayadır yoktum nasılsınız? Benim bu salı yani 6+3 filanken kalp atışları ve bebeği göremediler. O sebeple moralim biraz bozuk. Sadece kese görünüyor. Haftaya salıyı beklicem.
Hiç belirtim yok. Geçen hafta kese gözüktü sorun yoktu. Bu hafta birlikte tedaviye başladığım arkadaşlarım kalp atışlarını gördüler bende gözükmedi maalesef.. Çok zor beklicem haftaya salıyı.Canim gorulur daha 8 haftaya kadar bekliyorlar.Devam eden belirtilerin var mi ?
Hadi hayırlısı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallahKızlar iki embriyomda transfer edildi bebeklerini aldim geldim :)
Kızlar iki embriyomda transfer edildi bebeklerini aldim geldim :)
Ay gözün aydın cnm inss sorunsuz güzel bir bekleme sureci geçirir arkasından da pozitif sonuç alırsın inşallahKızlar iki embriyomda transfer edildi bebeklerini aldim geldim :)
Hayırlı olsun.İlk denemeniz miydi?Kızlar iki embriyomda transfer edildi bebeklerini aldim geldim :)
Hadi hayırlısı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Hadi hayırlısı olsun cnm bekleme süreci başladı inşallah sonunda yüzü gulenlerden oluruz..sıkı sıkı tutunsunlar inşallah
Amin kızlar şuan kendimi çok rahatlamış hissediyorum tedavi süresince çok gerilmistim herkes hepimiz iyi haberler alırız yüzümüz gülerAy gözün aydın cnm inss sorunsuz güzel bir bekleme sureci geçirir arkasından da pozitif sonuç alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?