2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Çok haklısın da erken gebelik testi olunca kesin çıkar bugun demiştim pzt ye kadar sabredeyim,bide 3.gün embriyosu benim

Arkadaşlar kan testini bekleyememek çok doğal erken gebelik testi alın kesinlikle.Yalnız bende şu olmuştu.En azından kan verdiğimde hazırlıklı olurum diye yaptım gebelik testinii yine de o heyecanım hiç azalmadı . Bu cuma günüü Allah herkesin dualarını kabul etsin.

Masa
Maşallah allah tamamına erdirsin

kaçıncı gün yapmıştın ve kaçıncı gün embriyosu acaba senin.benim 7.günüm 3.gün embriyosu çıkmadı sabah

kaçıncı gün yapmıştın ve kaçıncı gün embriyosu acaba senin.benim 7.günüm 3.gün embriyosu çıkmadı sabah
Canım bekle biraz daha lütfen ve üzme kendini benimde 3. Gün embriyosu ama iki tane koydular ikisi de tuttuğu için bu kadar erken belli olmuş olabilir benim güzel haberler vericez inşallah şu kan günü de gelse az biraz rahatlıycam ben de

Çok haklısın da erken gebelik testi olunca kesin çıkar bugun demiştim pzt ye kadar sabredeyim,bide 3.gün embriyosu benim
Canım ben 9. Günü yapmıştım tek çizgi çıkmıştı ve hemen kan testi yaptırdım hamileydim bazı insanların idrarına çok geç geçiyormuş 13. Gün çıkmıştı benim idrarda hemde çok silik

Kızlar merhaba bayadır yoktum nasılsınız? Benim bu salı yani 6+3 filanken kalp atışları ve bebeği göremediler. O sebeple moralim biraz bozuk. Sadece kese görünüyor. Haftaya salıyı beklicem.

Canim gorulur daha 8 haftaya kadar bekliyorlar.Devam eden belirtilerin var mi ?
Hiç belirtim yok. Geçen hafta kese gözüktü sorun yoktu. Bu hafta birlikte tedaviye başladığım arkadaşlarım kalp atışlarını gördüler bende gözükmedi maalesef.. Çok zor beklicem haftaya salıyı.

Hadi hayırlısı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Hadi hayırlısı olsun cnm bekleme süreci başladı inşallah sonunda yüzü gulenlerden oluruz..sıkı sıkı tutunsunlar inşallah

Ay gözün aydın cnm inss sorunsuz güzel bir bekleme sureci geçirir arkasından da pozitif sonuç alırsın inşallah
Amin kızlar şuan kendimi çok rahatlamış hissediyorum tedavi süresince çok gerilmistim herkes hepimiz iyi haberler alırız yüzümüz güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…