2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Çok haklısın da erken gebelik testi olunca kesin çıkar bugun demiştim pzt ye kadar sabredeyim,bide 3.gün embriyosu benim
Canım 3.embrisoduyla hamile kalıp benim gibi 5. En kaliteli embriyoyla kalmayan çok var ona takılma, bildiğim kadarıyla 3. Gün embriyosu daha geç tutunuyor o nedenle de gözükmemiş olabilir den ilaçlarına devam et ve stres yapma canım.Hayırlısı olsun inşallah

Bugün 12. Günüm sabah kan testi yaptırdım.sonucumu ellerin titreyerek açtım. Beta HCG severim 300 cikmis inanamadim.doktorumu aradım hemen.sonuç cok iyi dedi ama pzt testi tekrarlamamn gerekiyor muş.inşallah ikinci testte de degerlerim yükselir.Allahım sen buyuksun ,kimseyi kucağı boş koyma yarabbim

Erken hamilelik testi de yaptım 3 yıldır her yaptığım boş çıkıyordu içimde uhte olmuştu silik olsada 2. Çizgide çıktı :)
Ya gidip benim de veresim var şu kan testini hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah maşallah

ayy hayirli olsun canim. benimde icim kipir kipir oldu. bende 12. günü pazari bekliyorum insallah bozlerede nasip olur böyle sonuclar. kac embriyo transfer edildi canim degerin epek yuksek

İcequeen87, post:03, member: 633613"]Ya gidip benim de veresim var şu kan testini hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah maşallah [/QUOTE]
Tesekkurederim Allahim herkese yasatsin anneligi. Ben test gunumu sabirla bekledim .azkalmis sabret canim Bol bol dua et .bende dua edivem sizler icin

OTE="zeymuss, post: 45975961, member: 298951"]ayy hayirli olsun canim. benimde icim kipir kipir oldu. bende 12. günü pazari bekliyorum insallah bozlerede nasip olur böyle sonuclar. kac embriyo transfer edildi canim degerin epek yuksek[/QUOTE]
Tesekkur ederim canım.5.gün embriyosu.6yumurtadan 2 si dollenmisti.1 tane transfer ettirdi diğerini dondurduk.Allahım sizlere de nasip etsin dua edicem hepiniz icin

Maşallah cnm değerin çok güzel kat kat artarak devam etsin inş.benim de yarın test günüm.bana da senin gibi güzel haber vermek nasip olur inş.

ayy hayirli olsun canim. benimde icim kipir kipir oldu. bende 12. günü pazari bekliyorum insallah bozlerede nasip olur böyle sonuclar. kac embriyo transfer edildi canim degerin epek yuksek
Benimde pazar insallah guzel haberleri aliriz pazar gunu bayramimiz olur

cnm çok güzel maşallah degerin inss hep böyle devam etsin gözün aydın canım

Maaşallah degerin çok güzel
ALLah tamamına erdirsin inşallah..

="Zeynepkur, post: 45976249, member: 733249"]Maşallah cnm değerin çok güzel kat kat artarak devam etsin inş.benim de yarın test günüm.bana da senin gibi güzel haber vermek nasip olur inş.[/QUOTE]
İnsallah sende en kısa surede bu güzel haberi verirsin burda bize.:)

flzask2003, post: 45976409, member: 290983"]Maaşallah degerin çok güzel
ALLah tamamına erdirsin inşallah..[/QUOTE]

Teskkur Ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…