- 22 Nisan 2014
- 940
- 492
- 103
- 43
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.241
Canım 3.embrisoduyla hamile kalıp benim gibi 5. En kaliteli embriyoyla kalmayan çok var ona takılma, bildiğim kadarıyla 3. Gün embriyosu daha geç tutunuyor o nedenle de gözükmemiş olabilir den ilaçlarına devam et ve stres yapma canım.Hayırlısı olsun inşallahÇok haklısın da erken gebelik testi olunca kesin çıkar bugun demiştim pzt ye kadar sabredeyim,bide 3.gün embriyosu benim
Teşekkür ederim evet İlk denememiz inş ilkinde yüzü gelenlerden oluruz bizdeHayırlı olsun.İlk denemeniz miydi?
Ya gidip benim de veresim var şu kan testini hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah maşallahErken hamilelik testi de yaptım 3 yıldır her yaptığım boş çıkıyordu içimde uhte olmuştu silik olsada 2. Çizgide çıktı :)
ayy hayirli olsun canim. benimde icim kipir kipir oldu. bende 12. günü pazari bekliyorum insallah bozlerede nasip olur böyle sonuclar. kac embriyo transfer edildi canim degerin epek yuksekBugün 12. Günüm sabah kan testi yaptırdım.sonucumu ellerin titreyerek açtım. Beta HCG severim 300 cikmis inanamadim.doktorumu aradım hemen.sonuç cok iyi dedi ama pzt testi tekrarlamamn gerekiyor muş.inşallah ikinci testte de degerlerim yükselir.Allahım sen buyuksun ,kimseyi kucağı boş koyma yarabbim
sabir canim sabir az kaldi ikimiznde pazar günüydü sanirim. ben beklicem hic evde de test yapmadim hayirlisi bakalimYa gidip benim de veresim var şu kan testini hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah maşallah
Kızlar merhaba bayadır yoktum nasılsınız? Benim bu salı yani 6+3 filanken kalp atışları ve bebeği göremediler. O sebeple moralim biraz bozuk. Sadece kese görünüyor. Haftaya salıyı beklicem.[/QUOTE canim uzulme benimde karnımdan kese gorundu ama alttan muayene de kalp atışları duyuldu bebeklerimin bende 6.haftaya giricem 2 gun sonra dün kontrolum vardi göbekten keselerini gördük alttan da kalp atışlarını
Hadi iyi bak onlara canim bol bol ananas ye yat kalkma bide kabak çekirdeği ye inş sonuc kalbinden geçen olurKızlar iki embriyomda transfer edildi bebeklerini aldim geldim :)
Bugün 12. Günüm sabah kan testi yaptırdım.sonucumu ellerin titreyerek açtım. Beta HCG severim 300 cikmis inanamadim.doktorumu aradım hemen.sonuç cok iyi dedi ama pzt testi tekrarlamamn gerekiyor muş.inşallah ikinci testte de degerlerim yükselir.Allahım sen buyuksun ,kimseyi kucağı boş koyma yarabbim
Benimde pazar insallah guzel haberleri aliriz pazar gunu bayramimiz olurayy hayirli olsun canim. benimde icim kipir kipir oldu. bende 12. günü pazari bekliyorum insallah bozlerede nasip olur böyle sonuclar. kac embriyo transfer edildi canim degerin epek yuksek
İnşallah.İlk denemede iki tane transfere izin vermiyormuş bazı yerler.Bene de iki istiyorum.Nerede yaptırdınız acaba?Teşekkür ederim evet İlk denememiz inş ilkinde yüzü gelenlerden oluruz bizde
cnm çok güzel maşallah degerin inss hep böyle devam etsin gözün aydın canımBugün 12. Günüm sabah kan testi yaptırdım.sonucumu ellerin titreyerek açtım. Beta HCG severim 300 cikmis inanamadim.doktorumu aradım hemen.sonuç cok iyi dedi ama pzt testi tekrarlamamn gerekiyor muş.inşallah ikinci testte de degerlerim yükselir.Allahım sen buyuksun ,kimseyi kucağı boş koyma yarabbim
insallah canim insallahBenimde pazar insallah guzel haberleri aliriz pazar gunu bayramimiz olur
Bugün 12. Günüm sabah kan testi yaptırdım.sonucumu ellerin titreyerek açtım. Beta HCG severim 300 cikmis inanamadim.doktorumu aradım hemen.sonuç cok iyi dedi ama pzt testi tekrarlamamn gerekiyor muş.inşallah ikinci testte de degerlerim yükselir.Allahım sen buyuksun ,kimseyi kucağı boş koyma yarabbim
Ankara Başkent ama bende rezerv sorunu olduğu için yoksa yapamıyorlar misİnşallah.İlk denemede iki tane transfere izin vermiyormuş bazı yerler.Bene de iki istiyorum.Nerede yaptırdınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?