- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.261
Hadi hayirli olsun inşallah sonuna kadar seninle olsunlarKızlar iki embriyomda transfer edildi bebeklerini aldim geldim :)
Inş darısı sana olsun sen ne durumdasın devam Ignelere değil miHadi hayirli olsun inşallah sonuna kadar seninle olsunlar
Evet devam ediyorum iğneleré sabah tekrar kontrolüm var bakalım yum sayım artmış mi yoksa olan büyümüş mu az çok belki opu tarihi belli olur inşallah bana da 2 tane verirlerInş darısı sana olsun sen ne durumdasın devam Ignelere değil mi
Nasıl hissediyorsun kendiniInş darısı sana olsun sen ne durumdasın devam Ignelere değil mi
Yaa insaallah rabbim bu üzüntülerini unutturacak bir mucize gonderir sana,allahtan hayirlisi canımArkadaşlar hepinize saygı ve sevgilerimi yolluyorum. Benim bu seferki hikayemde negatif sonuçlandı. Yarın test günümdü normalde ama ben dayanamayıp gidip yaptırdım 21:00 da ve sonuç negatif. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
cnm hayırlısı olsun allah inşallah en kısa zamanda nasip etsinArkadaşlar hepinize saygı ve sevgilerimi yolluyorum. Benim bu seferki hikayemde negatif sonuçlandı. Yarın test günümdü normalde ama ben dayanamayıp gidip yaptırdım 21:00 da ve sonuç negatif. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Allah tamamına erdirsin pozitifleri gör inşallahKızlar iki embriyomda transfer edildi bebeklerini aldim geldim :)
Canım diyecek söz ypk bir an önce toparlanıp yenisine inşallahpozitifi birlikte görürüzArkadaşlar hepinize saygı ve sevgilerimi yolluyorum. Benim bu seferki hikayemde negatif sonuçlandı. Yarın test günümdü normalde ama ben dayanamayıp gidip yaptırdım 21:00 da ve sonuç negatif. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Doğru canım yirmi nisan hayırlısı ilegunsa cnm test günün ne zaman
Evet bugün güzel haberler alalım inşallah gunaydınlar
Günaydınnn kızlarrr..
bu test yapacak arkadaşlar güzel haberlerle gelin inşallah
Biz onu doğru okuduk ona adapte olduğumuz için hiç problem degilbu test yapacak yazmışım yaa..
bugun yazacağıma
Biz onu doğru okuduk ona adapte olduğumuz için hiç problem degil
günaydın canım.. ben de doğru okumusumbu test yapacak yazmışım yaa..
bugun yazacağıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?