2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Nasıl hissediyorsun kendini
Kendimi çok iyi hissediyorum canım.önce yumurta oluşacak mi stresi sonra kalan iki embriyo transfere ulasacakmi stresi.inan kalbim yerinden çıkacak gibiyfi.Ama şimdi çok iyi hissediyorum bundan sonrası Allahın takdiri alacak nefesleri varsa tutar dünyaya gelirler

Oo minik kendini belli etmeye başlamış
Siskinlikte kısa zamanda geçer inşallah cnm
Zamannn az kaldı bakalım nedense benim umudum yokk kasiklarim agriyinca umutlaniyorum ama bilmiyorumki neler oluyo

Zamannn az kaldı bakalım nedense benim umudum yokk kasiklarim agriyinca umutlaniyorum ama bilmiyorumki neler oluyo
Önce napıyoduk pozitif düşünüyorduk galiba artık benimki ben burdayım diyor inşallah oradadır

bende öyleyim canım bir umutlu bir umutsuz. bugün daha sakin ve umutluyum. inşaalah yarın güzel heberle gelirim

Herkese gunaydin olumli haberleri dort gozle bekliyoruz benimde son gün artik heycan dorukta bi umutsuz bi umutlu karmakarısık geciyo zaman

Bende bugün doktora gittim tekrar yum sayım 5-6 görünüyor dedi hersey yolunda dedi doktor bu kez herseyi sordum pazartesi tekrar cagirdi büyük ihtimalle hafta ici opu olur hayırlısıyla bende atlatsam şu sureci

Doktorumuz bugün bize neofortil diye bir ilaç
verdi 3 ay bunu kullansın dedi inşallah olumlu gelişmeler olur kısaca 3 ay daha ertelendi temmuz inşallah ikinci deneme allah yolumuzu açık etsin

Doktorumuz bugün bize neofortil diye bir ilaç
verdi 3 ay bunu kullansın dedi inşallah olumlu gelişmeler olur kısaca 3 ay daha ertelendi temmuz inşallah ikinci deneme allah yolumuzu açık etsin
Canım benim eşim de kullandı neofortili sizde Problem neydi eğer hız ve morfoloji ise bizde hiçbir değişiklik yapmadi

Kızlar herkese tünaydın , bugün transferimden sonraki 7. gün , benim dün ve bugün kanamam sanki biraz arttı gibi , doktoruma mesaj attım ilaçlara devam testi bekleyelim dedi , ben iyiden iyiye korkmaya başladım , hamile arkadaşlarda bu tarz durumlar oldu mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…