- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.281
İyiyim canım sabah bulantılarım başladı artıknasılsın cnm nasıl gidiyo
Kurbanlık koyun ve hissediyor musun sen degünaydın canlarım.. yarın test günüm ama bi durgunluk sakinlik geldi bana
Amin canım herkes dilegine kavuşsun bu yilAllah tamamına erdirsin pozitifleri gör inşallah
Kendimi çok iyi hissediyorum canım.önce yumurta oluşacak mi stresi sonra kalan iki embriyo transfere ulasacakmi stresi.inan kalbim yerinden çıkacak gibiyfi.Ama şimdi çok iyi hissediyorum bundan sonrası Allahın takdiri alacak nefesleri varsa tutar dünyaya gelirlerNasıl hissediyorsun kendini
İyiyim canım sabah bulantılarım başladı artıkbir de Sısıyorum resmen ama bebekten değil Yumurtalıklarım şu toplamış ondan. Korkutuyor beni inşallah kolayca atlatırım. Sen nasılsın zaman geçiyor mu
Önce napıyoduk pozitif düşünüyordukOo minik kendini belli etmeye başlamış
Siskinlikte kısa zamanda geçer inşallah cnm
Zamannn az kaldı bakalım nedense benim umudum yokkkasiklarim agriyinca umutlaniyorum ama bilmiyorumki neler oluyo
aynen canımKurbanlık koyun ve hissediyor musun sen de
bende öyleyim canım bir umutlu bir umutsuz. bugün daha sakin ve umutluyum. inşaalah yarın güzel heberle gelirimOo minik kendini belli etmeye başlamış
Siskinlikte kısa zamanda geçer inşallah cnm
Zamannn az kaldı bakalım nedense benim umudum yokkkasiklarim agriyinca umutlaniyorum ama bilmiyorumki neler oluyo
Bende bugün doktora gittim tekrar yum sayım 5-6 görünüyor dedi hersey yolunda dedi doktor bu kez herseyi sordum pazartesi tekrar cagirdi büyük ihtimalle hafta ici opu olur hayırlısıyla bende atlatsam şu sureciKendimi çok iyi hissediyorum canım.önce yumurta oluşacak mi stresi sonra kalan iki embriyo transfere ulasacakmi stresi.inan kalbim yerinden çıkacak gibiyfi.Ama şimdi çok iyi hissediyorum bundan sonrası Allahın takdiri alacak nefesleri varsa tutar dünyaya gelirler
Canım benim eşim de kullandı neofortili sizde Problem neydi eğer hız ve morfoloji ise bizde hiçbir değişiklik yapmadiDoktorumuz bugün bize neofortil diye bir ilaç
verdi 3 ay bunu kullansın dedi inşallah olumlu gelişmeler olur kısaca 3 ay daha ertelendi temmuz inşallah ikinci deneme allah yolumuzu açık etsin
Ayy cok heycanlandim ya hadi insallah olumlu haber gelecekKızlar bu sabah test yaptırdım ve eşim şimdi sonucu almaya gitti.ben cesaret edip gidemedim.bakalım eşim hayırlı haberle döner inş.
Heyecanlandım yaaa inşallah güzel sonuç haberi verirsin bizeKızlar bu sabah test yaptırdım ve eşim şimdi sonucu almaya gitti.ben cesaret edip gidemedim.bakalım eşim hayırlı haberle döner inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?