- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.301
Sanırım olanlar olmuştu bence doktorunun sözünü dinleKızlar herkese tünaydın , bugün transferimden sonraki 7. gün , benim dün ve bugün kanamam sanki biraz arttı gibi , doktoruma mesaj attım ilaçlara devam testi bekleyelim dedi , ben iyiden iyiye korkmaya başladım , hamile arkadaşlarda bu tarz durumlar oldu mu acaba ?
Sevindim canım sayıya takılma sakın dediğim bi tane olsun bizimle olsunBende bugün doktora gittim tekrar yum sayım 5-6 görünüyor dedi hersey yolunda dedi doktor bu kez herseyi sordum pazartesi tekrar cagirdi büyük ihtimalle hafta ici opu olur hayırlısıyla bende atlatsam şu sureci
Test sonucumu aldım kızlar. Değer 200.57 çıktı :)
hayırlı olsunTest sonucumu aldım kızlar. Değer 200.57 çıktı :)
Çok sevindim gözümüz aydın bir hamiş daha geldi sıra bize geliyor insallahTest sonucumu aldım kızlar. Değer 200.57 çıktı :)
Takılmamaya çalışıyorum ama olmuyor ne bileyim çok haklısın bi tane olsun bizim olsun ama ben ikiz istiyorumSevindim canım sayıya takılma sakın dediğim bi tane olsun bizimle olsun
Ayni anda yazmşz icime dogdu biliyo musun tebrikler canim cok sevindim
Çok sevindim gözümüz aydın bir hamiş daha geldi sıra bize geliyor insallah
Tebrik ederim cnm.HAyırlı olsun
ALlah tamamına erdirsin inşallah
Darısı biz bekleyenlere
Maaşallah maaşallah çok sevindim darısı bize insTest sonucumu aldım kızlar. Değer 200.57 çıktı :)
Cnm çok sağol.hayırlı olsun
İnş cnm darısı sizlere olsun.Maaşallah maaşallah çok sevindim darısı bize ins
Ya benim embriyo 3bb biraz orta kaliteli o yuzden korkuyorum biraz seninki neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?