- 17 Mart 2016
- 2.371
- 3.779
- 63
- 36
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.321
evet canımm yaa bende ona bakıyprdum şimdi arada ben kalmışım. adımın karşısında hamile olarak düşünüyordu
Arada baya bir sancı giriyor adet oldu olcak gibiBende sanki adet olcak gibiyim çok huzursuzum
cnm maşallah çok güzel bir değer allah tamamına erdirsin cnm gözün aydınTest sonucumu aldım kızlar. Değer 200.57 çıktı :)
evet canımm yaa bende ona bakıyprdum şimdi arada ben kalmışım. adımın karşısında hamile olarak düşünüyordu
canim bende öyle oluyorum arasira adet olacakmis gibi bacaklarimda agri oluyor. bakalim yarin görecegim hayirlisi artikBende sanki adet olcak gibiyim çok huzursuzum
Tebrikler cnm hayrli olsn maşallahTest sonucumu aldım kızlar. Değer 200.57 çıktı :)
Çok sağol cnm.amin inş.cnm maşallah çok güzel bir değer allah tamamına erdirsin cnm gözün aydın
Çok sağol.darısı başına .Tebrikler cnm hayrli olsn maşallah
Ben onceki 4 tedavimi istanbul tup bebek merkezinde yaptirdim aret kamar cok iyi ilgileniyo ben memnun kalmştm ama basarisiz olmustu denemelerKızlar slm istanbuldayım çok iyi merkez ve dr araştırıyorum bana tavsiyeniz var mımustafa bahçeciden memnun kalmadım rezerv azlıgım var
Mustafa aceti cok övuyorlar ama temmuza gün veriyormuş galibaKızlar slm istanbuldayım çok iyi merkez ve dr araştırıyorum bana tavsiyeniz var mımustafa bahçeciden memnun kalmadım rezerv azlıgım var
Bende bu olmazsa ıstanbul tüp bebeğe gitmeyi dusunuyorum,fiyatı da diğer yerlere göre uygun galiba, insaallah gerek olmaz amaBen onceki 4 tedavimi istanbul tup bebek merkezinde yaptirdim aret kamar cok iyi ilgileniyo ben memnun kalmştm ama basarisiz olmustu denemeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?