- 16 Şubat 2016
- 304
- 463
- 103
- 42
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.341
Kaçıncı günün canımKızlar kanamam gittikçe artıyor , yok mu hiç hamile olup da test gününü beklerken kanama geçiren ??
Cnm iğne vurulmusmuydun pregesteronKızlar kanamam gittikçe artıyor , yok mu hiç hamile olup da test gününü beklerken kanama geçiren ??
Daha yeniymis transferin,dr un la gorustunmu,belki yerlesme kanamasidirTransferi saymazsak 7. Günüm bugün
Cnm hibor kan sulandırıcı senin progesteron içerikli bir iğne vurulman lazimProgesteron değil de hibor diye bi iğne vuruluyorum , yerleşme kanaması ilk bi kaç gün içinde olur diye biliyorum , doktorum ilaçlara devam etmemi söyledi test gününe kadar
Iyide hibor kan sulandirici gibi bişey değil mi,progestan ,progynex,cirinone jel bunlardan birini vermedi miProgesteron değil de hibor diye bi iğne vuruluyorum , yerleşme kanaması ilk bi kaç gün içinde olur diye biliyorum , doktorum ilaçlara devam etmemi söyledi test gününe kadar
Ok o zaman, dr un unuttumu acaba dedim,insaallah geçer canım kanaman,adet günün ne zaman normaldecrinone jel kullanıyorum günde 2 defa bi de belimde bant var 2 tane
Dr niye iğneye cevirmiyorki geçmiş olur inss cnmcrinone jel kullanıyorum günde 2 defa bi de belimde bant var 2 tane
İnşallah canımCnm transfer sonrası ben de hiç dinlenemedim ertesi gün işe başladım.hayırlısıyla senden de güzel haberler alırız inş.
Sayı ve hareket ikisinde de sorun var son testte canlılık sıfırdı bu şekilde döllenme yetersiz oluyor ilkindede yedi yumurta iyi durumda toplandı bir tanesi transfer edildi olmadıCanım benim eşim de kullandı neofortili sizde Problem neydi eğer hız ve morfoloji ise bizde hiçbir değişiklik yapmadi
Hayırlı güzel haberlerle gel canım inşallahArkadaslar herkese hayirli sabahlar ben kan vermeye gidiyorum dua edin
Arkadaslar herkese hayirli sabahlar ben kan vermeye gidiyorum dua edin
günaydın cnm inss pozitif haberle gel cnm dualarim seninleArkadaslar herkese hayirli sabahlar ben kan vermeye gidiyorum dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?