2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Progesteron değil de hibor diye bi iğne vuruluyorum , yerleşme kanaması ilk bi kaç gün içinde olur diye biliyorum , doktorum ilaçlara devam etmemi söyledi test gününe kadar

Progesteron değil de hibor diye bi iğne vuruluyorum , yerleşme kanaması ilk bi kaç gün içinde olur diye biliyorum , doktorum ilaçlara devam etmemi söyledi test gününe kadar
Cnm hibor kan sulandırıcı senin progesteron içerikli bir iğne vurulman lazim

Iyide hibor kan sulandirici gibi bişey değil mi,progestan ,progynex,cirinone jel bunlardan birini vermedi mi

Sayi
Canım benim eşim de kullandı neofortili sizde Problem neydi eğer hız ve morfoloji ise bizde hiçbir değişiklik yapmadi
Sayı ve hareket ikisinde de sorun var son testte canlılık sıfırdı bu şekilde döllenme yetersiz oluyor ilkindede yedi yumurta iyi durumda toplandı bir tanesi transfer edildi olmadı

Herkes nerde? Bugün birinci günüm hiç belirti yok :) Şaka bi yana bugün güzel geçti kendimi dinlememeye çalışıyorum.Sadece dikkat ediyorum hareketlerime

Beklemek çok zor kızlar allah yardımcınız olsun bir an once olumlu sonuçları görün her şekilde yorucu rabbim yüzümüzü güldürsün.iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…