- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.361
Bitkisel kürler felan da denedik hiçbir değişiklik olmadı o yüzden tüp deniyoruz yavaş hareketli var onlardan dolleseler tutmaz mi ki korkmaya başladım hergün farklı bi korku oluşuyor bendeSiz çözüm bulabildiniz mi neler yaptınız tavsiyen varmı bana demir6163
İnşallah güzel haberler ile gelirsinArkadaslar herkese hayirli sabahlar ben kan vermeye gidiyorum dua edin
Herkese vermiyolar cnm bna vermedilerGünaydın herkese kizlar bişey soracam bu pıhtılaşma için ilacı doktor herkese mi veriyor yoksa test yapıp öyle mi veriyor
Günaydın herkese kizlar bişey soracam bu pıhtılaşma için ilacı doktor herkese mi veriyor yoksa test yapıp öyle mi veriyor
Canım sen nasılsın, benim çok ağrım var, bu sabah test yaptım yine bişey çıkmadıHayirli haberle gel insallahcnm bi hamisimiz daha eklenir listeye insallah.
Canım sen nasılsın, benim çok ağrım var, bu sabah test yaptım yine bişey çıkmadı
Ee hayalet çizgi varsa çok güzel canım, ne zaman yaptın testi, normal gebelik testi mi.insaallah hamilesin canım, ben adet oldum olacam an meselesiCnm 2 gundur bombos icim sanki ne bi kasik agrisi ne bisey var artik. yaptim bende test bisey cikmadi sonra baktim cok dikkatli bakinca hayalet bi cizgi var sanki ama yok ya benimde olmadi cnm icimde o his var napalim hayirlisi boyleymisyarin kan testi yaptircam en garanti o
Ee hayalet çizgi varsa çok güzel canım, ne zaman yaptın testi, normal gebelik testi mi.insaallah hamilesin canım, ben adet oldum olacam an meselesi
Yerlesme kanamasidir insaallahGünaydın kızlar sabah namazına kalktığım da bir baktım kan gelmiş akıntıyla karışık sildim geçti şimdi baktım yok görünce Allah bullak oldum olumsuza okadar alışığım ama yine de morali bozuluyor insanın
Şimdi ne kanaması bu anlamadım salıya kadar beklicem bakalım tekrar gelecek mi
Günaydın kızlar sabah namazına kalktığım da bir baktım kan gelmiş akıntıyla karışık sildim geçti şimdi baktım yok görünce Allah bullak oldum olumsuza okadar alışığım ama yine de morali bozuluyor insanın
Şimdi ne kanaması bu anlamadım salıya kadar beklicem bakalım tekrar gelecek mi
Transferin ne zamanBitkisel kürler felan da denedik hiçbir değişiklik olmadı o yüzden tüp deniyoruz yavaş hareketli var onlardan dolleseler tutmaz mi ki korkmaya başladım hergün farklı bi korku oluşuyor bende
canim simdi verdim kan 12.30 gibi cikar dediler bana da dua edin kizlarrrzeymuss kan verdin mi
canim simdi verdim kan 12.30 gibi cikar dediler bana da dua edin kizlarrr
Pozitif sonuclar bekliyoruz insaallah, özel hastanede mi verdin kani,ucreti ne kadarcanim simdi verdim kan 12.30 gibi cikar dediler bana da dua edin kizlarrr
özelde verdim canim devlette belki gec cikar dedik. 40 lira ödedikPozitif sonuclar bekliyoruz insaallah, özel hastanede mi verdin kani,ucreti ne kadar
Inşallah müjdeli haber alırız.. Hepimize de moral ve umut olurrrcanim simdi verdim kan 12.30 gibi cikar dediler bana da dua edin kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?