2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Siz çözüm bulabildiniz mi neler yaptınız tavsiyen varmı bana demir6163
Bitkisel kürler felan da denedik hiçbir değişiklik olmadı o yüzden tüp deniyoruz yavaş hareketli var onlardan dolleseler tutmaz mi ki korkmaya başladım hergün farklı bi korku oluşuyor bende

Günaydın herkese kizlar bişey soracam bu pıhtılaşma için ilacı doktor herkese mi veriyor yoksa test yapıp öyle mi veriyor

Günaydın herkese kizlar bişey soracam bu pıhtılaşma için ilacı doktor herkese mi veriyor yoksa test yapıp öyle mi veriyor

Benim test yapildi.genetik bolumunde pihtilasmam var o yuzden doguma kadar kullandim.simdi yine transferde bu yana kullaniyorum

Canım sen nasılsın, benim çok ağrım var, bu sabah test yaptım yine bişey çıkmadı

Cnm 2 gundur bombos icim sanki ne bi kasik agrisi ne bisey var artik. yaptim bende test bisey cikmadi sonra baktim cok dikkatli bakinca hayalet bi cizgi var sanki ama yok ya benimde olmadi cnm icimde o his var napalim hayirlisi boyleymis yarin kan testi yaptircam en garanti o

Ee hayalet çizgi varsa çok güzel canım, ne zaman yaptın testi, normal gebelik testi mi.insaallah hamilesin canım, ben adet oldum olacam an meselesi

Ee hayalet çizgi varsa çok güzel canım, ne zaman yaptın testi, normal gebelik testi mi.insaallah hamilesin canım, ben adet oldum olacam an meselesi

Yok cnm o.kadar dikkatli bakiyorum ki ikinci cizgi olmasini istedigimden belkide o cozgiyi goruyorum...dun hassas testle yaptim bugun ucuz testle hassasta hicbisey cikmadi olsa cikardi bence olmadi..

Günaydın kızlar sabah namazına kalktığım da bir baktım kan gelmiş akıntıyla karışık sildim geçti şimdi baktım yok görünce Allah bullak oldum olumsuza okadar alışığım ama yine de morali bozuluyor insanın
Şimdi ne kanaması bu anlamadım salıya kadar beklicem bakalım tekrar gelecek mi

Yerlesme kanamasidir insaallah

Yerlesme kanamasi olabilir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…