- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.381
Kızlar pozitif sonucum fakat degerim cok düsÜk 24 çktı dua edin bana
kizlarr degerim 357 cikti cokk mutluyum ellerim titriyor. bu deger normal dimi ikiz icin
Saol canim insallahCnm.gözünaydin degerinde kat ve kat yukselecektir insallah duam seninle suan hamilesin
İnşallah yükselir cnmKızlar pozitif sonucum fakat degerim cok düsÜk 24 çktı dua edin bana
anim litfen sıkma canini katlanmasi önemli benim önceki tefavimde 23 cikmisti katlanmisti yaniKızlar pozitif sonucum fakat degerim cok düsÜk 24 çktı dua edin bana
Cok guzel cnm maşallah bak hic belirtm yok dyodun bide Rabbm saglkla kucagna almayi nasip etsn inşallahkizlarr degerim 357 cikti cokk mutluyum ellerim titriyor. bu deger normal dimi ikiz icin
Hayirli olsun canim senin 23ten sonra gebelik devam etmis miydi benim 36 ckmisti ilk denememde kimyasal olmustu ondan korkuyorumanim litfen sıkma canini katlanmasi önemli benim önceki tefavimde 23 cikmisti katlanmisti yani
cok sagol canim benim. 3. gün embriyosu iki tane konuldu 12.günüm bugün. sanirim ikiz geliyor. saglikla hayirla gelsinler insallahhMaasallah cnm değerin super ikizlermi geliyo acaba..hayirli olsun..kacinci gun embriyosuydu..Allah tamamina erdirsin insallah
katlanmisti canim ama 8.haftada gelisimi durmustu malesef. icini ferah tut hamilesin canim suan dualarim seninleHayirli olsun canim senin 23ten sonra gebelik devam etmis miydi benim 36 ckmisti ilk denememde kimyasal olmustu ondan korkuyorum
aminn insallah canim. cok sagolCok guzel cnm maşallah bak hic belirtm yok dyodun bide Rabbm saglkla kucagna almayi nasip etsn inşallah
Cok saol canim inan sizlerle konustukca icim rahatliyo insallah bebeklerimize kavusuruz hayirlisiylakatlanmisti canim ama 8.haftada gelisimi durmustu malesef. icini ferah tut hamilesin canim suan dualarim seninle
Ay inşallah cnm saglkla gelirler inşallah bende böyle mutlu habrr verrm inşallahcok sagol im benim. 3. gün embriyosu iki tane konuldu 12.günüm bugün. sanirim ikiz geliyor. saglikla hayirla gelsinler insallahh
Gözün aydın artık hergün katlanacak insaallahKızlar pozitif sonucum fakat degerim cok düsÜk 24 çktı dua edin bana
Kızlar pozitif sonucum fakat degerim cok düsÜk 24 çktı dua edin bana
Canlar maşallah Rabbim tamamına erdirsin inşallah ayyy ne güzel bi haber verdiniz ya darısı yarın bizim başımıza inşallah kizlarr degerim 357 cikti cokk mutluyum ellerim titriyor. bu deger normal dimi ikiz icin
Harika ,gözün aydin hayirli olsun canımkizlarr degerim 357 cikti cokk mutluyum ellerim titriyor. bu deger normal dimi ikiz icin
cnm inss hamilesin sen ya benim içimden öyle geciyorCnm 2 gundur bombos icim sanki ne bi kasik agrisi ne bisey var artik. yaptim bende test bisey cikmadi sonra baktim cok dikkatli bakinca hayalet bi cizgi var sanki ama yok ya benimde olmadi cnm icimde o his var napalim hayirlisi boyleymisyarin kan testi yaptircam en garanti o
cnm inss yerleşme kanamasidir hayırlısı olsun cnmGünaydın kızlar sabah namazına kalktığım da bir baktım kan gelmiş akıntıyla karışık sildim geçti şimdi baktım yok görünce Allah bullak oldum olumsuza okadar alışığım ama yine de morali bozuluyor insanın
Şimdi ne kanaması bu anlamadım salıya kadar beklicem bakalım tekrar gelecek mi
canim simdi verdim kan 12.30 gibi cikar dediler bana da dua edin kizlarrr
hayırlı olsun cnm inss kat ve kat artarak devam etsin hayırlı olsun cnmKızlar pozitif sonucum fakat degerim cok düsÜk 24 çktı dua edin bana
Oooo maşallah canım çok güzel bir değer inss allah tamamını erdirsin gözün aydın cnmkizlarr degerim 357 cikti cokk mutluyum ellerim titriyor. bu deger normal dimi ikiz icin
inss vereceksin cnm güzel haberlerini okuyacağız buradanYarin bizde insallah böyle guzel haberler veririz benim umudum olmasada yinede kan testi en garantisi tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?