2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Insallah cnm oyle olur nedense icimde bi rahatlik var niye boyleyim bilmiyorum..

cok sagol canim benim. 3. gün embriyosu iki tane konuldu 12.günüm bugün. sanirim ikiz geliyor. saglikla hayirla gelsinler insallahh
Çok sevindim canım sağlıkla doğsun ins. kalitelerii ne idi belirtilerin var mıydı kaçıncı gün başladı belirtiler :)Çok soru sordum

Kizlar hepinizden Allah razi olsun moral verdiniz mutlu ettiniz beni sonuc olumsuz olsa bile 2 gun hamilelik keyfi yaşiyim bende
Gözün aydın sağlıkla doğacak inş darısı bize senin tek mi embriyo

Yok iki embriyoydu ama biri zaten yüzde 10 şansi var demişti simdi degerim 24 doktor pek umutlu konusmadi ama kısmet
Yok yok 13 değerle başlayanlar duydum sen içini ferah tut gelecek diye inan annesi :)

1. bedazzld01 -HAMİLE

2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE

4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE
6- metceykelebek HAMİLE

7- Justicelinght NEGATİF

8- asklarinenguzeli. NEGATİF

9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE

12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15- sevbuk HAMİLE
16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE
18 - cips HAMİLE
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme NEGATİF
23- S_cici HAMİLE
24- firuzem75 NEGATİF
25 - ZeynepKur HAMİLE
26- zeymus HAMİLE
27- fundyyyy HAMİLE

28- Karamel_79 NEGATİF
29- İcequeen87 11 nisan test günü
30- Muckdudu 12 nisan test günü
31 - Flzask2003 12 nisan test günü
32- merve1608 12 nisan test günü
33-chiitlenbik 12 nisan test günü
34- bebeğim-gel 13 nisan test günü
35- minispushinka 13 nisan test günü
36- gunsa 20 nisan test günü

Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah

Çok sevindim canım sağlıkla doğsun ins. kalitelerii ne idi belirtilerin var mıydı kaçıncı gün başladı belirtiler :)Çok soru sordum
cok sagolasin canim. insallah saglikla gelirler. canim iyi kalitede, dondurulmus 3.gün embroyosuydu. pek belirti yasamadim aslinda arada sirada kasik agrisi ve son günler ayakta kalinca biraz bel agrim oluyordu o kadar ama ben hicbirini belirti olarak görememistim

Kizlar listemiz bi kaç gun icinde tamamlanacak insallah pozitif haberlerimizi eklerimm.bi gunsa en son kaliyo heyecanla onu bekliycez bizden sonra
Evet ya en sondayım.Ama inş benden sonra listeye demir6133 eknecek. Ama hamile kalan kaçıyor burdan bi yere gitmek yok ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…