- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.421
Amin inşallah canımcanlarimm hepinize cok teşekkür ederim
allahim bu mutlulugu hepinize yasatsin insallah. saglikla hayirla yavrularimizi kucagimiza da almayi nasip etsin
canlarimm hepinize cok teşekkür ederim
allahim bu mutlulugu hepinize yasatsin insallah. saglikla hayirla yavrularimizi kucagimiza da almayi nasip etsin
Ama daha ben varimKizlar listemiz bi kaç gun icinde tamamlanacak insallah pozitif haberlerimizi eklerimm.bi gunsa en son kaliyo heyecanla onu bekliycez bizden sonra
Ama daha ben varim
Amin cnm inssAaa Evet sen de listemize en güzel noktayı koyacan
Ama daha ben varim
Senin daha zaman varya bitanem ondan yazmadim seni hep takipte olucam listeyede yazicam.insallah
Ooo hep burdayiz o zaman demir6133, hally, rosebadycigimde listeye eklenecek insallah
Bende o testi istesem yaptirabilirimBenim test yapildi.genetik bolumunde pihtilasmam var o yuzden doguma kadar kullandim.simdi yine transferde bu yana kullaniyorum
Yükselir tatlım inşallah moralini iyi tutKızlar pozitif sonucum fakat degerim cok düsÜk 24 çktı dua edin bana
Evet bende varım martta başladım tedaviye ama uzun protokol olunca nisana sarktıEvet ya en sondayım.Ama inş benden sonra listeyedemir6133 eknecek. Ama hamile kalan kaçıyor burdan bi yere gitmek yok ona göre
Ooo hep burdayiz o zaman demir6133, hally, rosebadycigimde listeye eklenecek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?