- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.441
Canım benim ilk denemede hamile kaldım ama keseyi görmemiştim düştü 2 ay sonra tekrar tedaviye başladık miyom çıktı tedaviyi yarıda bırakıp ameliyat oldum 3 ay sonra tekrar denedim ama tabi benim dondurulmuş embriyo vardı tekrar sıfırdan hemen baslaniliyormu bilmiyorum dondurulmuş ta 1 adet dönemi geçmesi yetiyorArkadaslar olumsuz sonuçtan ne kadar sonra tekrar tedaviye başlanıyor, bir süresi varmi
Evet canımAyyy insallah canim.bisey sorucam bu arada soyadiniz akaydınmi
Allah gönlüne göre versin kaliteli dollenmelerin olursa neden koymasınlar yasin ileriyse koyuyorlar zaten sperm durumu nasıl degistimi sizin değerlerimiz dollenmeyi sperm sağlıyor inşallah herşey yolunda giderArkadaşlar yarın sanırım son kontrolüm bu hafta ici opu olur sanırım bizim doktor 3.gün embriyoşu koyuyormuş bakalım ben 5.gun istesem koyar mi acaba ve tabiki 2 tane istiyorum...isteyenin bir yüzü vermeyenin 2 yüzü olsun
Mersin eşim alanya eşimin ailesi göçmenHimm bizimde akaydın
Nerelisin
evet ya öyle kacmak yok daha bebek sevecez burdan daha biz steye hamile yazilacazBen.kacmam emin ol
Ben.kacmam emin ol
Mersin eşim alanya eşimin ailesi göçmen
evet ya öyle kacmak yok daha bebek sevecez burdan daha biz steye hamile yazilacaz
Ooo hep burdayiz o zaman demir6133, hally, rosebadycigimde listeye eklenecek insallah[/QUO. Yaz katip ağustos 26 test günüm
Ayy hadi inş bugün benim ikinci gün ama hicbirseyim yyok herşey aynı sadece yatmaktan belim ağrıyor eşimde kızıyor bi yerin agrisa sana dert agrimasa dert DiyorAnladim cnm.. esim ordulu benim..
Insallah hamilelik haberimizide veririz hamilelik sohbetleri yapariz..
İnşallah canım benim seni yarın Su listeye ekliyelimde arkamdan bizde yetisiriz
Dondurulmusun varsa bir adet sonra yenileniyor baştan başlanacaksa en az iki ayArkadaslar olumsuz sonuçtan ne kadar sonra tekrar tedaviye başlanıyor, bir süresi varmi
Ayy hadi inş bugün benim ikinci gün ama hicbirseyim yyok herşey aynı sadece yatmaktan belim ağrıyor eşimde kızıyor bi yerin agrisa sana dert agrimasa dert Diyor
Dondurulmusun varsa bir adet sonra yenileniyor baştan başlanacaksa en az iki ayArkadaslar olumsuz sonuçtan ne kadar sonra tekrar tedaviye başlanıyor, bir süresi varmi
Biz pozitif düşünelim pozitif olsun inşallah 3 gün embriyosuydu değilmiInsallah cnm.ama umudum yok negatif olucak sankihakkimda hayirlisi olsun..listedeki tum negatifler insallah pozitif olacak
Iğne bide Progeston fitil günde altı tane ,ikişer gün arayla farklı farklı iğneler ,hibor iğne neupojen diye bir iğne prednol ilaç bu kadar:)Cnm jelmi kullaniyosun ignemi...yatmak sıkıntı yaa evt olsun ne yapcan bi kac gun dikkat edersin.ilk gunler onemli.
Ben de tam tersi senin icin olumlu dusunuyorum bukadar herkes icin olumlu destek olan biri en guzelini hakediyo icime olumlu doguyo bak görInsallah cnm.ama umudum yok negatif olucak sankihakkimda hayirlisi olsun..listedeki tum negatifler insallah pozitif olacak
Biz pozitif düşünelim pozitif olsun inşallah 3 gün embriyosuydu değilmi
Ben de tam tersi senin icin olumlu dusunuyorum bukadar herkes icin olumlu destek olan biri en guzelini hakediyo icime olumlu doguyo bak gör
Değerlerimiz aynı hiçbir değişme yok bende amh düşük belki ondan istersem 2 tane verir ama ben şansımı denecemAllah gönlüne göre versin kaliteli dollenmelerin olursa neden koymasınlar yasin ileriyse koyuyorlar zaten sperm durumu nasıl degistimi sizin değerlerimiz dollenmeyi sperm sağlıyor inşallah herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?