2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Arkadaslar olumsuz sonuçtan ne kadar sonra tekrar tedaviye başlanıyor, bir süresi varmi
Canım benim ilk denemede hamile kaldım ama keseyi görmemiştim düştü 2 ay sonra tekrar tedaviye başladık miyom çıktı tedaviyi yarıda bırakıp ameliyat oldum 3 ay sonra tekrar denedim ama tabi benim dondurulmuş embriyo vardı tekrar sıfırdan hemen baslaniliyormu bilmiyorum dondurulmuş ta 1 adet dönemi geçmesi yetiyor

Allah gönlüne göre versin kaliteli dollenmelerin olursa neden koymasınlar yasin ileriyse koyuyorlar zaten sperm durumu nasıl degistimi sizin değerlerimiz dollenmeyi sperm sağlıyor inşallah herşey yolunda gider

Anladim cnm.. esim ordulu benim..

Insallah hamilelik haberimizide veririz hamilelik sohbetleri yapariz..
Ayy hadi inş bugün benim ikinci gün ama hicbirseyim yyok herşey aynı sadece yatmaktan belim ağrıyor eşimde kızıyor bi yerin agrisa sana dert agrimasa dert Diyor

Ayy hadi inş bugün benim ikinci gün ama hicbirseyim yyok herşey aynı sadece yatmaktan belim ağrıyor eşimde kızıyor bi yerin agrisa sana dert agrimasa dert Diyor

Cnm jelmi kullaniyosun ignemi...yatmak sıkıntı yaa evt olsun ne yapcan bi kac gun dikkat edersin.ilk gunler onemli.

Cnm jelmi kullaniyosun ignemi...yatmak sıkıntı yaa evt olsun ne yapcan bi kac gun dikkat edersin.ilk gunler onemli.
Iğne bide Progeston fitil günde altı tane ,ikişer gün arayla farklı farklı iğneler ,hibor iğne neupojen diye bir iğne prednol ilaç bu kadar:)

Ben de tam tersi senin icin olumlu dusunuyorum bukadar herkes icin olumlu destek olan biri en guzelini hakediyo icime olumlu doguyo bak gör

Ayy cnm benim sizler benim icin bu kadar pozitif olucak diyosunuz rabbim duysun insallah pozitiftir..yoksa dun esimle yeni tedavinin planlarini yaptik tekrardan hic kolay olmayacak..maddi manevi zor

Allah gönlüne göre versin kaliteli dollenmelerin olursa neden koymasınlar yasin ileriyse koyuyorlar zaten sperm durumu nasıl degistimi sizin değerlerimiz dollenmeyi sperm sağlıyor inşallah herşey yolunda gider
Değerlerimiz aynı hiçbir değişme yok bende amh düşük belki ondan istersem 2 tane verir ama ben şansımı denecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…