- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.461
bencede pozitif olacak canimAyy cnm benim sizler benim icin bu kadar pozitif olucak diyosunuz rabbim duysun insallah pozitiftir..yoksa dun esimle yeni tedavinin planlarini yaptik tekrardan hic kolay olmayacak..maddi manevi zor
bencede pozitif olacak canim
Canm bişey sorucm senin lekelenmen oldumu hic yerleşme kanamasi gibibencede pozitif olacak canim
yok canim olmadi. jel kullaniyorum ben arada sarimsi pembemsi geliyordu kalintilar belki oyüzden farketmemisimdirCanm bişey sorucm senin lekelenmen oldumu hic yerleşme kanamasi gibi
Anladm cnm bende jel kullanym cok cok acik pembesi geliyo jele ama lekelnme olması sartmi tutnmasi icn onu merk ettmyok canim olmadi. jel kullaniyorum ben arada sarimsi pembemsi geliyordu kalintilar belki oyüzden farketmemisimdir
Hayır cnm şart değil herkeste farklı oluyorAnladm cnm bende jel kullanym cok cok acik pembesi geliyo jele ama lekelnme olması sartmi tutnmasi icn onu merk ettm
Tamam cnm SağolHayır cnm şart değil herkeste farklı oluyor
Ben de az önce verdim kızlar kanı 2- 2 bucuk saate çıkar dediler
Günaydın canım hadi insaallah güzel haberini alırızGunaydinn herkese guzel haberler verecegimiz bi gün olur insallah..
ben 1 saat sonra gidicemm hastaneye
sakin canim sakin güzel düsün güzel olsun. bende heyecanla bekliyorum. ne zman cikacak sonucKan verdim kizlar bende heryerim titriyo
sakinn stress yok...olumlu düşün lütfen olucak hayırlısıyla buna inanKan verdim kizlar bende heryerim titriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?