2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Gunaydinn herkese guzel haberler verecegimiz bi gün olur insallah..
ben 1 saat sonra gidicemm hastaneye
günaydın cnm bende heycanlandim inss olacak

Ben de az önce verdim kızlar kanı 2- 2 bucuk saate çıkar dediler
inss kandada çok güzel bir değer çıkacak inss

Simdi kan vermeye gidiyorum dua edin kizlar Rabbim kimsenin kucagini bosbirakmasin
İnss degerin çok güzel katlanmış olsun cnm
Kan verdim kizlar bende heryerim titriyo
ayy cnm gerisayim başladı kutlamaya inss

hayirli olsun canim. bu deger 7.gün ise gayet güzel

Günaydın canım hadi insaallah güzel haberini alırız

sakin canim sakin güzel düsün güzel olsun. bende heyecanla bekliyorum. ne zman cikacak sonuc

sakinn stress yok...olumlu düşün lütfen olucak hayırlısıyla buna inan

günaydın cnm bende heycanlandim inss olacak

inss kandada çok güzel bir değer çıkacak inss

İnss degerin çok güzel katlanmış olsun cnm
ayy cnm gerisayim başladı kutlamaya inss

Sakin ol dua et ve bol bol ınsirah süresini oku çok fayda goreceksin

İnşallah hamilesndr cnm

Cok sagolun canlarim insallah hamileyimm yazabilirimm hayırlısıylaa

Maasallah 7. gune gore guzel kan degerin cnm.insallan katlanarak artmistir degerin hayirli olsun

Canım embriyon çok ve kaliteli ilerlerse tabiki iki tane beşinci gün koydurabilirsin

Kızlar çıktı sonucum 225.06 nerdeyse üç yıldır bunu bekliyordum Rabbime şükürler olsun inşallah 8 ay sonra kucağıma almak da nasip olur 

Oo maasallah cnm biliyoduk hamis oldugunu zatennn cokk iyi degerr..hadi gozunaydin RAbbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Kızlar çıktı sonucum 225.06 nerdeyse üç yıldır bunu bekliyordum Rabbime şükürler olsun inşallah 8 ay sonra kucağıma almak da nasip olur 
Hayirli maşallah kızlar ne güzel haberrr ya çok mutlu oluyorum sizleri görünce 2016 yılı çok bereketli geldi maşallah bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…