- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.481
günaydın cnm bende heycanlandim inss olacakGunaydinn herkese guzel haberler verecegimiz bi gün olur insallah..
ben 1 saat sonra gidicemm hastaneye
inss kandada çok güzel bir değer çıkacak inssBen de az önce verdim kızlar kanı 2- 2 bucuk saate çıkar dediler
İnss degerin çok güzel katlanmış olsun cnmSimdi kan vermeye gidiyorum dua edin kizlar Rabbim kimsenin kucagini bosbirakmasin
ayy cnm gerisayim başladı kutlamaya inssKan verdim kizlar bende heryerim titriyo
hayirli olsun canim. bu deger 7.gün ise gayet güzelHayırlı sabahlar kızlar cumartesi gunu siddetli karin ağrısıyla hastaneye gittim doktor muayene etti ve bir yumurtam kist oluuomus ve su topluyomus nisan 2 sinde transferim olmustu ve kanda verdim 7. Gunde cikmaz diye dusunuyodum ve bthg 69 cikti korkuyorum kistin bir zarari olurmu diye ara ara bicak batirir gibi agrim oluyo
Sakin ol dua et ve bol bol ınsirah süresini oku çok fayda goreceksinKan verdim kizlar bende heryerim titriyo
İnşallah hamilesndr cnmKan verdim kizlar bende heryerim titriyo
Günaydın canım hadi insaallah güzel haberini alırız
sakin canim sakin güzel düsün güzel olsun. bende heyecanla bekliyorum. ne zman cikacak sonuc
sakinn stress yok...olumlu düşün lütfen olucak hayırlısıyla buna inan
günaydın cnm bende heycanlandim inss olacak
inss kandada çok güzel bir değer çıkacak inss
İnss degerin çok güzel katlanmış olsun cnm
ayy cnm gerisayim başladı kutlamaya inss
Sakin ol dua et ve bol bol ınsirah süresini oku çok fayda goreceksin
İnşallah hamilesndr cnm
Ay canım benim hadi gözün aydın çok iyi bi sonuç çıkmış taze hamisTest sonucumu aldım kızlar. Değer 200.57 çıktı :)
Canım benim senin güzel haberinde alicaz inşallah ne zaman çıkıcak sonucun çok heycanliyim
Üzülme canim inşallah allahın izniyle yükselecek kaçıncı günün bugunKızlar pozitif sonucum fakat degerim cok düsÜk 24 çktı dua edin bana
Evet canim kaçıncı gün sonucun bu gözün aydın ben 9.gun 303 çıkmıştı ve ikiz çok şükür inşallah sende oylesinkizlarr degerim 357 cikti cokk mutluyum ellerim titriyor. bu deger normal dimi ikiz icin
Canım niye yarın çıkıyo yaaaYarin bizde insallah böyle guzel haberler veririz benim umudum olmasada yinede kan testi en garantisi tabi
Canım niye yarın çıkıyo yaaa
Hayırlı sabahlar kızlar cumartesi gunu siddetli karin ağrısıyla hastaneye gittim doktor muayene etti ve bir yumurtam kist oluuomus ve su topluyomus nisan 2 sinde transferim olmustu ve kanda verdim 7. Gunde cikmaz diye dusunuyodum ve bthg 69 cikti korkuyorum kistin bir zarari olurmu diye ara ara bicak batirir gibi agrim oluyo
Canım embriyon çok ve kaliteli ilerlerse tabiki iki tane beşinci gün koydurabilirsinArkadaşlar yarın sanırım son kontrolüm bu hafta ici opu olur sanırım bizim doktor 3.gün embriyoşu koyuyormuş bakalım ben 5.gun istesem koyar mi acaba ve tabiki 2 tane istiyorum...isteyenin bir yüzü vermeyenin 2 yüzü olsun
Gözün aydın cnm allah tamamına erdirsin inşallahKızlar çıktı sonucum 225.06 nerdeyse üç yıldır bunu bekliyordum Rabbime şükürler olsun inşallah 8 ay sonra kucağıma almak da nasip olur 
Kızlar çıktı sonucum 225.06 nerdeyse üç yıldır bunu bekliyordum Rabbime şükürler olsun inşallah 8 ay sonra kucağıma almak da nasip olur 
Hayirli maşallah kızlar ne güzel haberrr ya çok mutlu oluyorum sizleri görünce 2016 yılı çok bereketli geldi maşallah bizlereKızlar çıktı sonucum 225.06 nerdeyse üç yıldır bunu bekliyordum Rabbime şükürler olsun inşallah 8 ay sonra kucağıma almak da nasip olur 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?