2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Ayy cnm benim sizler benim icin bu kadar pozitif olucak diyosunuz rabbim duysun insallah pozitiftir..yoksa dun esimle yeni tedavinin planlarini yaptik tekrardan hic kolay olmayacak..maddi manevi zor
Canım benim neden bukadar negatif olma inan bende ağlayarak yaptırmıştım testi senin pozitif cikcak inan bana

Gözün aydın cnm allah tamamına erdirsin inşallah
Amin canım cümlemize nasip etsin güzel Allahım

Oo maasallah cnm biliyoduk hamis oldugunu zatennn cokk iyi degerr..hadi gozunaydin RAbbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Amin canım hadi sende yaz çabuk çıksın sonucun

Hayirli maşallah kızlar ne güzel haberrr ya çok mutlu oluyorum sizleri görünce 2016 yılı çok bereketli geldi maşallah bizlere
Maşallah maşallah canım Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah

Kızlar günaydın, bende mart ayında il tüp bebek tedavimi olmuştum ve sonuç negatifdi. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Bizim gebeliğin olmaması emriyoların kaliteli olmamasının sebebi benim yumurtalarımın kalitesizliğiymiş. Sizde de böyle olup sonra hamile kalan var mı aranızda. Bunu duyunca çok üzüldüm ve ilaçla falan tedavisi yok dedi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…