- 16 Mart 2016
- 437
- 433
- 18
- 35
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.501
Canım benim neden bukadar negatif olma inan bende ağlayarak yaptırmıştım testi senin pozitif cikcak inan banaAyy cnm benim sizler benim icin bu kadar pozitif olucak diyosunuz rabbim duysun insallah pozitiftir..yoksa dun esimle yeni tedavinin planlarini yaptik tekrardan hic kolay olmayacak..maddi manevi zor
Amin canım cümlemize nasip etsin güzel AllahımGözün aydın cnm allah tamamına erdirsin inşallah
Amin canım hadi sende yaz çabuk çıksın sonucunOo maasallah cnm biliyoduk hamis oldugunu zatennn cokk iyi degerr..hadi gozunaydin RAbbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Maşallah maşallah canım Rabbim cümlemize nasip etsin inşallahHayirli maşallah kızlar ne güzel haberrr ya çok mutlu oluyorum sizleri görünce 2016 yılı çok bereketli geldi maşallah bizlere
Ay hadi ya çıksın artık catladimYok cnm bugun cikiyo verdim 1 saat once
gözün aydınKızlar çıktı sonucum 225.06 nerdeyse üç yıldır bunu bekliyordum Rabbime şükürler olsun inşallah 8 ay sonra kucağıma almak da nasip olur 
Günaydın canım aynısı bende de var şimdilik bi zararı olmuyo takip edicez dedi önemli olan karın boşluğunda bırıkmesınSimdi kan vermeye gidiyorum dua edin kizlar Rabbim kimsenin kucagini bosbirakmasin
Çok sağıl cnm benim:) az sonra ikinci testimi yaptırmaya gidiyorum.inş. Degerim artmıştır.Ay canım benim hadi gözün aydın çok iyi bi sonuç çıkmış taze hamis
Cnm hayırlı olsun.Rabbim tamamına erdirsin:)Kızlar çıktı sonucum 225.06 nerdeyse üç yıldır bunu bekliyordum Rabbime şükürler olsun inşallah 8 ay sonra kucağıma almak da nasip olur 
flzsak2003 hadi canim lütfen bize güzel haberler ver lütfen seni çook merak ediyorum
Sağol canım Allah razı olsungözün aydın
Sağolasın canım Amin Allah razı olsunCnm hayırlı olsun.Rabbim tamamına erdirsin:)
hayirli olsun canim cokk cokk sevindimKızlar çıktı sonucum 225.06 nerdeyse üç yıldır bunu bekliyordum Rabbime şükürler olsun inşallah 8 ay sonra kucağıma almak da nasip olur 
benim 3.gün embriyosu 12.gün canim. hayirlisi canim ya tek cift önemli degil saglikla gelsin deEvet canim kaçıncı gün sonucun bu gözün aydın ben 9.gun 303 çıkmıştı ve ikiz çok şükür inşallah sende oylesin
Canımm çok teşekkür ederimhayirli olsun canim cokk cokk sevindim
Maşallah cnm gözün aydin darisi bana ve tüm bekleyen arkadaslra inşallahKızlar çıktı sonucum 225.06 nerdeyse üç yıldır bunu bekliyordum Rabbime şükürler olsun inşallah 8 ay sonra kucağıma almak da nasip olur 
Herkz biliyoduk ztn demis cnm belirtnmi vardi yksa idrar testmi yaptn cikmsti :)Kızlar çıktı sonucum 225.06 nerdeyse üç yıldır bunu bekliyordum Rabbime şükürler olsun inşallah 8 ay sonra kucağıma almak da nasip olur 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?