- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.521
İnss sağlıkla hamile kalirsin cnm güzel haberler vermen dilegiyleMerhaba kızlar ..benim de transferin 11.günü..dünden beri çok sancım var doktoru Aradım bugün Öğlen gel bakalım bir de betahcg bakalım dedi..bana da dua edin kızlar..ilki dış gebelik olduğu için çok korkuyorum..onda da böyle üşütmeden Sancısı gibi başlamıştı ama daha geç olmuştu..yine de insanın aklına hersey geliyor...sanırım ben de bugün aksam sonucu öğrenmiş Olacağım..Allah yardımcımız olsun
Teşekkür ederim inşallah...çok korkuyorum ilkinde acil ameliyata almışlardı çünküİnss sağlıkla hamile kalirsin cnm güzel haberler vermen dilegiyle
:-( cnm senin bugn 10. Gün değilmi kan testi mi yaptrdnBenim olmadı kızlar sonuç negatif
Üzüldüm cnm ama herseyde bi hayr vardr inşallah en kısa zamanda hepimz pozitif görürzKizlar benimde negatif. 2.00 cikmis..biliyodum zatende olmadigini napalim nasip degilmis...insallah sizlerin hamileligi guzel ilerler sonuc bekleyenler pozitif olur..negatif olanlarda en kisa zamanda pozitifi gorur..ben yine burda olucam insallah
Canım benimm herkese çok destek oldun Rabbim en kisa zamanda senin yuzunude güldürsün sakin bi yerlere gitmek yok senin güzel haberlerini de duyacax inşallahKizlar benimde negatif. 2.00 cikmis..biliyodum zatende olmadigini napalim nasip degilmis...insallah sizlerin hamileligi guzel ilerler sonuc bekleyenler pozitif olur..negatif olanlarda en kisa zamanda pozitifi gorur..ben yine burda olucam insallah
YaaaKizlar benimde negatif. 2.00 cikmis..biliyodum zatende olmadigini napalim nasip degilmis...insallah sizlerin hamileligi guzel ilerler sonuc bekleyenler pozitif olur..negatif olanlarda en kisa zamanda pozitifi gorur..ben yine burda olucam insallah
Canım ne diyosun çok üzüldüm inan ki çok üzüldüm hiç beklemediğim bir sonuç allahım yardımcın olsun kıyamam sana sakın pes etme dualarım seninleKizlar benimde negatif. 2.00 cikmis..biliyodum zatende olmadigini napalim nasip degilmis...insallah sizlerin hamileligi guzel ilerler sonuc bekleyenler pozitif olur..negatif olanlarda en kisa zamanda pozitifi gorur..ben yine burda olucam insallah
Rabbim evladına ömür versin canım inşallah bu sefer tutacak yılma sakın yıkılmadıgin an gelecek bebeğin bir ay arar ver vücudun dinlensin sonra hemen kalanı deneSagolun kizlar..cok sukur bi kizim var..Allah ona saglikli uzun omur versin esime baba.hep birarada olalim insallah..elimde 1 sansim kaldi denemek.icin onuda rabbim guc kuvvet verirse deniycem insallah..ALlahim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah..
Kızlar slm istanbuldayım çok iyi merkez ve dr araştırıyorum bana tavsiyeniz var mımustafa bahçeciden memnun kalmadım rezerv azlıgım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?