2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Merhaba kızlar ..benim de transferin 11.günü..dünden beri çok sancım var doktoru Aradım bugün Öğlen gel bakalım bir de betahcg bakalım dedi..bana da dua edin kızlar..ilki dış gebelik olduğu için çok korkuyorum..onda da böyle üşütmeden Sancısı gibi başlamıştı ama daha geç olmuştu..yine de insanın aklına hersey geliyor...sanırım ben de bugün aksam sonucu öğrenmiş Olacağım..Allah yardımcımız olsun

İnss sağlıkla hamile kalirsin cnm güzel haberler vermen dilegiyle

Kizlar benimde negatif. 2.00 cikmis..biliyodum zatende olmadigini napalim nasip degilmis...insallah sizlerin hamileligi guzel ilerler sonuc bekleyenler pozitif olur..negatif olanlarda en kisa zamanda pozitifi gorur..ben yine burda olucam insallah

Kizlar benimde negatif. 2.00 cikmis..biliyodum zatende olmadigini napalim nasip degilmis...insallah sizlerin hamileligi guzel ilerler sonuc bekleyenler pozitif olur..negatif olanlarda en kisa zamanda pozitifi gorur..ben yine burda olucam insallah
Üzüldüm cnm ama herseyde bi hayr vardr inşallah en kısa zamanda hepimz pozitif görürz

Canım benimm herkese çok destek oldun Rabbim en kisa zamanda senin yuzunude güldürsün sakin bi yerlere gitmek yok senin güzel haberlerini de duyacax inşallah

Yaaa allah hayırlısını versin ne diyim canım ya... Bi daha ki sefere inşallah

Canım ne diyosun çok üzüldüm inan ki çok üzüldüm hiç beklemediğim bir sonuç allahım yardımcın olsun kıyamam sana sakın pes etme dualarım seninle

Sagolun kizlar..cok sukur bi kizim var..Allah ona saglikli uzun omur versin esime baba.hep birarada olalim insallah..elimde 1 sansim kaldi denemek.icin onuda rabbim guc kuvvet verirse deniycem insallah..ALlahim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah..

Rabbim evladına ömür versin canım inşallah bu sefer tutacak yılma sakın yıkılmadıgin an gelecek bebeğin bir ay arar ver vücudun dinlensin sonra hemen kalanı dene

Kızlar slm istanbuldayım çok iyi merkez ve dr araştırıyorum bana tavsiyeniz var mı mustafa bahçeciden memnun kalmadım rezerv azlıgım var

Ben bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi oldum 2 defa başarı oranları yüksek bayağa zaten bunun için gitmiştim .
1 pozitif 1 negatif oldu orda pozitif olanda düşükle sonuçlandı.Brüksel tüp bebek merkezi için çok şey duymuştum.Bahçeci den sonra ilgi alaka vs daha iyi geldi bana. Şuan hamileyim.Hamile olduğum için brüksel tüp bebek merkezi yücel karaman demiyorum ama benim gibi 3. denemesinde brüksel tüp bebek merkezine gidenler aradaki farklı göreceklerdir.
Araştırmanızda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…