- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.541
üzülmemek elde degil canim biliyorum. insallah bir dahaki sefer nasip olur canim. kizina bir kardes gelirKizlar benimde negatif. 2.00 cikmis..biliyodum zatende olmadigini napalim nasip degilmis...insallah sizlerin hamileligi guzel ilerler sonuc bekleyenler pozitif olur..negatif olanlarda en kisa zamanda pozitifi gorur..ben yine burda olucam insallah
hayırlısı olsun cnm çok üzüldümBenim olmadı kızlar sonuç negatif
cnm yaa ne diyecegimi bilemedimKizlar benimde negatif. 2.00 cikmis..biliyodum zatende olmadigini napalim nasip degilmis...insallah sizlerin hamileligi guzel ilerler sonuc bekleyenler pozitif olur..negatif olanlarda en kisa zamanda pozitifi gorur..ben yine burda olucam insallah
Kizlar benimde negatif. 2.00 cikmis..biliyodum zatende olmadigini napalim nasip degilmis...insallah sizlerin hamileligi guzel ilerler sonuc bekleyenler pozitif olur..negatif olanlarda en kisa zamanda pozitifi gorur..ben yine burda olucam insallah
Herşey Allahtan canım..Hayırlısı olsun..pozitife gördüğün gün de gelecek inşallahhhhKizlar benimde negatif. 2.00 cikmis..biliyodum zatende olmadigini napalim nasip degilmis...insallah sizlerin hamileligi guzel ilerler sonuc bekleyenler pozitif olur..negatif olanlarda en kisa zamanda pozitifi gorur..ben yine burda olucam insallah
İdrar testi yapmıştım canım çok sağol darısı sana inşallah tatlımHerkz biliyoduk ztn demis cnm belirtnmi vardi yksa idrar testmi yaptn cikmsti :)
canlarım çok sağolun Rabbim emeklerimizi hayırla sonuçlandırsın inşallah...Günaydın çok güzel haberler geliyor maşallahicequeen87 göZünaydın canım flzask2003 heyecanla bekliyoruz senin de hayırlı haberlerlerini
Test günüm yarindi,sabah kan verdim,hastanede çalışıyorum zaten, olmadi malesef 0.100 çıkmış, 1 bile degil:-( cnm senin bugn 10. Gün değilmi kan testi mi yaptrdn
Geçmiş olsun canim ikimize de,nasip değilmişKizlar benimde negatif. 2.00 cikmis..biliyodum zatende olmadigini napalim nasip degilmis...insallah sizlerin hamileligi guzel ilerler sonuc bekleyenler pozitif olur..negatif olanlarda en kisa zamanda pozitifi gorur..ben yine burda olucam insallah
Canım hayirlisi olsun çok Üzgünüz bugün inşallah Rabbim maddi manevi güç versin tekrardan başlayın tedaviye senin varmı dindurulmusTest günüm yarindi,sabah kan verdim,hastanede çalışıyorum zaten, olmadi malesef 0.100 çıkmış, 1 bile degil
Geçmiş olsun canim ikimize de,nasip değilmiş
Yok dondurulmuş, ilk denememdi zaten, devlette yaptirmistim,transferim zor olmuştu zaten ümidim yoktuCanım hayirlisi olsun çok Üzgünüz bugün inşallah Rabbim maddi manevi güç versin tekrardan başlayın tedaviye senin varmı dindurulmus
İnsaallah canım,senin varmiydi dondurulmusYazamadim cnm sanada..nasip degilmis bi dahaki denemeye insallah poztif haberimizi veririz ins
Cok gecmis olsn Rabbm sabır versn inşallah cnm bende devlette yaptrdm benmde transferm cok gecti senin nedn zor gectiYok dondurulmuş, ilk denememdi zaten, devlette yaptirmistim,transferim zor olmuştu zaten ümidim yoktu
İnşallah cnm bende ısrarla 12. Günü test günümü bekliyorum :)İdrar testi yapmıştım canım çok sağol darısı sana inşallah tatlım
Uterusum çok dikmiş, çok zorlandılar transfer ederken,bide takip eden dr yapmadi başka dr yaptiCok gecmis olsn Rabbm sabır versn inşallah cnm bende devlette yaptrdm benmde transferm cok gecti senin nedn zor gecti
Çok üzüldüm halbuki çok emindim senden herkese destek olan biriydin Allah kızını bağışlasın sana ona Sağlık versin tekrar denersin ikinciyi yaparsınYazamadim cnm sanada..nasip degilmis bi dahaki denemeye insallah poztif haberimizi veririz ins
canım seninle aynı sorunu yaşadım iki tüp bebek tedavimde üçüncüsünde araştırarak üç ay öncesinden sabahları aç karnına saf arı sütü yedim coenzym q10 200 mg hap içtim benexol elevit veya decavit omega 3 ve d vitamini içtim ve 1. kalite 5. gün embriyosu oluştu doktorum bile şaşırdı bu kadar farka çünkü 3.güne 3 tane zor geliyordu bu sefer 6 tane 5.güne 1. kalite embriyo oldu tavsiye ederim sanadaKızlar günaydın, bende mart ayında il tüp bebek tedavimi olmuştum ve sonuç negatifdi. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Bizim gebeliğin olmaması emriyoların kaliteli olmamasının sebebi benim yumurtalarımın kalitesizliğiymiş. Sizde de böyle olup sonra hamile kalan var mı aranızda. Bunu duyunca çok üzüldüm ve ilaçla falan tedavisi yok dedi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?