2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kizlar benimde negatif. 2.00 cikmis..biliyodum zatende olmadigini napalim nasip degilmis...insallah sizlerin hamileligi guzel ilerler sonuc bekleyenler pozitif olur..negatif olanlarda en kisa zamanda pozitifi gorur..ben yine burda olucam insallah
üzülmemek elde degil canim biliyorum. insallah bir dahaki sefer nasip olur canim. kizina bir kardes gelir

Benim olmadı kızlar sonuç negatif
hayırlısı olsun cnm çok üzüldüm

Kizlar benimde negatif. 2.00 cikmis..biliyodum zatende olmadigini napalim nasip degilmis...insallah sizlerin hamileligi guzel ilerler sonuc bekleyenler pozitif olur..negatif olanlarda en kisa zamanda pozitifi gorur..ben yine burda olucam insallah
cnm yaa ne diyecegimi bilemedim hayırlısı olsun cnm inss bidaha deneme gücü versin allah kızına sağlıklı uzun ömürler diliyorum cnm hayirlisi olsun zamanı gelmemiş cnm

Canım çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun, güç kuvvet versin.inş.bir sonraki denemende kızına kardeş gelicek.

Herşey Allahtan canım..Hayırlısı olsun..pozitife gördüğün gün de gelecek inşallahhhh

Geçmiş olsun canim ikimize de,nasip değilmiş

Test günüm yarindi,sabah kan verdim,hastanede çalışıyorum zaten, olmadi malesef 0.100 çıkmış, 1 bile degil
Canım hayirlisi olsun çok Üzgünüz bugün inşallah Rabbim maddi manevi güç versin tekrardan başlayın tedaviye senin varmı dindurulmus

1. bedazzld01 -HAMİLE

2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE

4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE
6- metceykelebek HAMİLE

7- Justicelinght NEGATİF

8- asklarinenguzeli. NEGATİF

9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE

12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15- sevbuk HAMİLE
16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE
18 - cips HAMİLE
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme NEGATİF
23- S_cici HAMİLE
24- princess01 HAMİLE
25-bynkiliç HAMİLE
26-firuzem75 NEGATİF
27- ZeynepKur HAMİLE
28 -zeymus HAMİLE
29- fundyyyy HAMİLE

30-karamel79 NEGATİF
31- icequeen87 HAMİLE
32 Muckdudu NEGATİF
33- Flzask2003 NEGATİF
34-merve1608 HAMİLE
35-chittenbik 12 nisan test günü
36-bebeğim-gel 13 nisan test günü
37-nispushinka 13 nisan test günü
38-gunsa20 nisan test günü
39- demir6133 Tedavide
40- hally Beklemede

41- rosebady Beklemede

Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah

Yazamadim cnm sanada..nasip degilmis bi dahaki denemeye insallah poztif haberimizi veririz ins
Çok üzüldüm halbuki çok emindim senden herkese destek olan biriydin Allah kızını bağışlasın sana ona Sağlık versin tekrar denersin ikinciyi yaparsın

canım seninle aynı sorunu yaşadım iki tüp bebek tedavimde üçüncüsünde araştırarak üç ay öncesinden sabahları aç karnına saf arı sütü yedim coenzym q10 200 mg hap içtim benexol elevit veya decavit omega 3 ve d vitamini içtim ve 1. kalite 5. gün embriyosu oluştu doktorum bile şaşırdı bu kadar farka çünkü 3.güne 3 tane zor geliyordu bu sefer 6 tane 5.güne 1. kalite embriyo oldu tavsiye ederim sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…