2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kizlar benimde negatif. 2.00 cikmis..biliyodum zatende olmadigini napalim nasip degilmis...insallah sizlerin hamileligi guzel ilerler sonuc bekleyenler pozitif olur..negatif olanlarda en kisa zamanda pozitifi gorur..ben yine burda olucam insallah
canım çok üzüldüm ama Allah sana bi melek vermiş ona sağlık sıhhat versin canım

Canım senn kaç tane embiriyo transfer edildi.nezman test günün ins hayırlı haberler alırsın canimmm

hamile arkadaşlara Allah hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah evlatlarınızı..Negatif olan arkadaşlarda inşallah bir sonraki denemelerinde kavuşurlar evlatlarına demekki zamanı değilmiş hayırlısı buymuş

Kizlar benimde negatif. 2.00 cikmis..biliyodum zatende olmadigini napalim nasip degilmis...insallah sizlerin hamileligi guzel ilerler sonuc bekleyenler pozitif olur..negatif olanlarda en kisa zamanda pozitifi gorur..ben yine burda olucam insallah
Off çok umitliydim nedense senden bir dahakine inşallah çok çok üzgünüm

Uterusum çok dikmiş, çok zorlandılar transfer ederken,bide takip eden dr yapmadi başka dr yapti
Hmm ilk defa duydm cnm bnmde rahim agznda enfeksiyon varms dokunnca kaniyo dedi cok uğraştı temzlmek icn acidan agldm bayilcktm alkolle ayilttlar fln cok zor geçti ama inşallah sonu güzel olur

5.gün embriyosu ne zaman tutunmaya başlıyor? 6.7 gün tutunuyorsa 10.gün idrarda çıkması zor olur depil mi?

Merhaba benim de 5.gun dondurulmuş embrio transferden 7 gün sonra idrarda silik çizgi ile çıktı.10. Gün 167.25 17.gun 1295.00 beta cikti. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Kızlar sabah kan verdim daha çıkmadı buğün daha belirgin leşmiş

Eklentiler

• image.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 23
Üzüldüm cnm ama herseyde bi hayr vardr inşallah en kısa zamanda hepimz pozitif görürz

Canım benimm herkese çok destek oldun Rabbim en kisa zamanda senin yuzunude güldürsün sakin bi yerlere gitmek yok senin güzel haberlerini de duyacax inşallah

Yaaa allah hayırlısını versin ne diyim canım ya... Bi daha ki sefere inşallah

Canım ne diyosun çok üzüldüm inan ki çok üzüldüm hiç beklemediğim bir sonuç allahım yardımcın olsun kıyamam sana sakın pes etme dualarım seninle

Rabbim evladına ömür versin canım inşallah bu sefer tutacak yılma sakın yıkılmadıgin an gelecek bebeğin bir ay arar ver vücudun dinlensin sonra hemen kalanı dene

üzülmemek elde degil canim biliyorum. insallah bir dahaki sefer nasip olur canim. kizina bir kardes gelir

Canım çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun, güç kuvvet versin.inş.bir sonraki denemende kızına kardeş gelicek.

Herşey Allahtan canım..Hayırlısı olsun..pozitife gördüğün gün de gelecek inşallahhhh

@muckdudu flzask2003 canlarım ya hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim bir dahakine önce göbüşünüzü sonra da kucağınızı doldursun inşallah emeklerinizi boşa çıkarmasın

İnsaallah canım,senin varmiydi dondurulmus

Çok üzüldüm halbuki çok emindim senden herkese destek olan biriydin Allah kızını bağışlasın sana ona Sağlık versin tekrar denersin ikinciyi yaparsın

Canım bidaha kime ins pozitif haberini alırım Bende takip ettim sonucunu bir melek evinde ins ikinci melegim da yakında evinde olur herkesin gönlündekini nasip etsin Rab.

Off çok umitliydim nedense senden bir dahakine inşallah çok çok üzgünüm

Amin kızlarr inşallah
çokk sağolunn iyiki varsınız moral oldunuz destek oldunuzz..dualarınıza kattınız beni
Allah razı olsun..tek tesellim kızım..ama yinede insanın gözleri doluyo güçlü olmaya çalışıyorum..birsürü yaşanmışlık var maddi manevi yıpranıyo insan..4 tüp bebek 3 tese ameliyatı varikosel ameliyatı iptal olan tedaviler.çok yıprandık 13 senede ama buda bizim sınavımımız napalım..kızımı 10 senin sonunda zor buldum..ama geldi sonunda sabırlı mücadeleceyim.Rabbimin izniyle mücadele edicem kardeşi içinde allah verirse olucak..tek bi tup spermimiz var zaten..onuda kullanırsak başka yolumuz yok..hemen deneme şansımda yok seneye bu zamanlar inşallah nasip olursa deniycez..Allah hayırlısını versin hepimiz için..sizlerii seviyorumm..bırakmayalım burayı inşalah

Herkese merhaba , benimde 22 martt transferim oldu ve şu anda cok şükür hamileyim Allah istteyen herkese nasip etdşn , ama daha keseyi görmedik haftaya gidicez dojtora bakalım inşallah görürğz hayırlısıyla, benim 10. Gün 170 , 13. Gün 481 cıktı değerim , sizce ikiz olma ihtimali varmı

cnm bu yaptıklarını bi dahaki sefere bende yapıcam inşallah.kızımda oldugum tedavide 10 embriyom olmuştu sevinmiştim 2 tane 5.güne kaldı ama tutmuştu.bunda 2 embiryo olunca sperm kaynaklı bizim galiba teseden alınan spermler kalitesi iyi olmayabilir ama kendimede bakıcam destekliycem bunlarla..cok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…