- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.581
Kızlar ikinci test sonucum 475.72 çıktı. İlk testim cumartesi 200 çıkmıştı.çok şükür herşey yolunda gibi :)Rabbim tamaına erdirir inş.darısı tüm bekleyenlere olsun.
Amin kızlarr inşallah
çokk sağolunn iyiki varsınız moral oldunuz destek oldunuzz..dualarınıza kattınız beni
Allah razı olsun..tek tesellim kızım..ama yinede insanın gözleri doluyo güçlü olmaya çalışıyorum..birsürü yaşanmışlık var maddi manevi yıpranıyo insan..4 tüp bebek 3 tese ameliyatı varikosel ameliyatı iptal olan tedaviler.çok yıprandık 13 senede ama buda bizim sınavımımız napalım..kızımı 10 senin sonunda zor buldum..ama geldi sonunda sabırlı mücadeleceyim.Rabbimin izniyle mücadele edicem kardeşi içinde allah verirse olucak..tek bi tup spermimiz var zaten..onuda kullanırsak başka yolumuz yok..hemen deneme şansımda yok seneye bu zamanlar inşallah nasip olursa deniycez..Allah hayırlısını versin hepimiz için..sizlerii seviyorumm..bırakmayalım burayı inşalah
Canım d vit içtim 1 ampül yüksel epey balık yağı içmeye başladım şimdi birde selenyumlu ACE ,bu ay soğan kürü sonraki ayda incir+havuça başlıcam.Coenzym q10 bunu dr mu vermesi gerekiyor vitamin mi?canım seninle aynı sorunu yaşadım iki tüp bebek tedavimde üçüncüsünde araştırarak üç ay öncesinden sabahları aç karnına saf arı sütü yedim coenzym q10 200 mg hap içtim benexol elevit veya decavit omega 3 ve d vitamini içtim ve 1. kalite 5. gün embriyosu oluştu doktorum bile şaşırdı bu kadar farka çünkü 3.güne 3 tane zor geliyordu bu sefer 6 tane 5.güne 1. kalite embriyo oldu tavsiye ederim sanada
flzask2003 canim tamamen ayni problemi yaşiyoruz bizimde tek tüp spermimiz kaldi oda doku şeklinde belkide içi boş çkcak Rabbim ona gerek bırakmasin
Bir zararı yokmuş ben alıcam canım bugün coenzym q10 200mg hangi marka aldın canım solgar mı?canım seninle aynı sorunu yaşadım iki tüp bebek tedavimde üçüncüsünde araştırarak üç ay öncesinden sabahları aç karnına saf arı sütü yedim coenzym q10 200 mg hap içtim benexol elevit veya decavit omega 3 ve d vitamini içtim ve 1. kalite 5. gün embriyosu oluştu doktorum bile şaşırdı bu kadar farka çünkü 3.güne 3 tane zor geliyordu bu sefer 6 tane 5.güne 1. kalite embriyo oldu tavsiye ederim sanada
nasıl yani tek tüp sperm?flzask2003 canim tamamen ayni problemi yaşiyoruz bizimde tek tüp spermimiz kaldi oda doku şeklinde belkide içi boş çkcak Rabbim ona gerek bırakmasin
yaa üzüldüm bu duruma,tekrar tese ameliyatı mı olması gerekiyor ilerde,hiç duymamıştım bu durumuYani bi denemelik ama onlarla ilgili bilgi almak istedigimizde de tam tatmin edici cvp alamiyoruz acip bakicaz doku şeklindeymiş icinden bulmaya calşcaklarmş
Benim eşim kemoterapi gordu evlenmeden önce o yuzden hucreleri tamamen yok olmuş tesede bulunmasi zor oluyo 2 saatten fazla surdu bu defaki ilkinde kolay bulmuşlardi ama sanki o zaman ne var ne yok almşlar gibiydi zaten bulunan spermlerden olusan embriyo kaliteside cok dusuk oluyo benden 16 yumurta toplandi bu son denemede 2 embriyo olustuyaa üzüldüm bu duruma,tekrar tese ameliyatı mı olması gerekiyor ilerde,hiç duymamıştım bu durumu
Herkesin değişiyor ben 1 hafta sonra adet oldumkızlar ben şimdi progestan iğneyi falan bırakıcam,hemen adet olur muyum
Cnm allah yardımcın olsun inss hamilesindirBenim eşim kemoterapi gordu evlenmeden önce o yuzden hucreleri tamamen yok olmuş tesede bulunmasi zor oluyo 2 saatten fazla surdu bu defaki ilkinde kolay bulmuşlardi ama sanki o zaman ne var ne yok almşlar gibiydi zaten bulunan spermlerden olusan embriyo kaliteside cok dusuk oluyo benden 16 yumurta toplandi bu son denemede 2 embriyo olustu
canım ben yurtdışında yaşıyorum ordan almıştım ama şuanda türkiyeden arkadaşıma yeni aldık eczaneden imuneks diye bir marka internettende alabilirsin canımBir zararı yokmuş ben alıcam canım bugün coenzym q10 200mg hangi marka aldın canım solgar mı?
maaşallah değerin çok güzel katlanmış cnmm darısı keseye kalpatışınıda görmeye inş cnm
Ay canım şimdiden niye olumsuz düşünüyorsun Rabbim inşallah nasip etmiştir sanada hayırlı bi evlat ve sen yaniliyorsundur tabiki maddi manevi çok zor isteyen herkes e nasip etsin insallah güzel düşün güzel olsunAyy cnm benim sizler benim icin bu kadar pozitif olucak diyosunuz rabbim duysun insallah pozitiftir..yoksa dun esimle yeni tedavinin planlarini yaptik tekrardan hic kolay olmayacak..maddi manevi zor
Ay canım çok mutlu oldum hayirlisiyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah darısı isteyenlerin basinaKızlar çıktı sonucum 225.06 nerdeyse üç yıldır bunu bekliyordum Rabbime şükürler olsun inşallah 8 ay sonra kucağıma almak da nasip olur 
gerçekten senin için çok üzüldüm senin pozitif olsun çok isterdim msj lari yeni okuduğum için yeni gördüm Rabbim en kisa zamanda sana ahayirli evlatlar verir seni hiç Üzmesin Rabbim hersey istediğin gibi olsun inşallah en kisa zamanda guz3l haberlerini bekliyoruz canın sağolsun nasip kısmet bu işlerKizlar benimde negatif. 2.00 cikmis..biliyodum zatende olmadigini napalim nasip degilmis...insallah sizlerin hamileligi guzel ilerler sonuc bekleyenler pozitif olur..negatif olanlarda en kisa zamanda pozitifi gorur..ben yine burda olucam insallah
üzgünümKizlar benimde negatif. 2.00 cikmis..biliyodum zatende olmadigini napalim nasip degilmis...insallah sizlerin hamileligi guzel ilerler sonuc bekleyenler pozitif olur..negatif olanlarda en kisa zamanda pozitifi gorur..ben yine burda olucam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?