2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kızlar ikinci test sonucum 475.72 çıktı. İlk testim cumartesi 200 çıkmıştı.çok şükür herşey yolunda gibi :)Rabbim tamaına erdirir inş.darısı tüm bekleyenlere olsun.

maaşallah değerin çok güzel katlanmış cnmm darısı keseye kalpatışınıda görmeye inş cnm

Canım d vit içtim 1 ampül yüksel epey balık yağı içmeye başladım şimdi birde selenyumlu ACE ,bu ay soğan kürü sonraki ayda incir+havuça başlıcam.Coenzym q10 bunu dr mu vermesi gerekiyor vitamin mi?

Bir zararı yokmuş ben alıcam canım bugün coenzym q10 200mg hangi marka aldın canım solgar mı?

Yani bi denemelik ama onlarla ilgili bilgi almak istedigimizde de tam tatmin edici cvp alamiyoruz acip bakicaz doku şeklindeymiş icinden bulmaya calşcaklarmş

Yani bi denemelik ama onlarla ilgili bilgi almak istedigimizde de tam tatmin edici cvp alamiyoruz acip bakicaz doku şeklindeymiş icinden bulmaya calşcaklarmş
yaa üzüldüm bu duruma,tekrar tese ameliyatı mı olması gerekiyor ilerde,hiç duymamıştım bu durumu

yaa üzüldüm bu duruma,tekrar tese ameliyatı mı olması gerekiyor ilerde,hiç duymamıştım bu durumu
Benim eşim kemoterapi gordu evlenmeden önce o yuzden hucreleri tamamen yok olmuş tesede bulunmasi zor oluyo 2 saatten fazla surdu bu defaki ilkinde kolay bulmuşlardi ama sanki o zaman ne var ne yok almşlar gibiydi zaten bulunan spermlerden olusan embriyo kaliteside cok dusuk oluyo benden 16 yumurta toplandi bu son denemede 2 embriyo olustu

Cnm allah yardımcın olsun inss hamilesindir

Ayy cnm benim sizler benim icin bu kadar pozitif olucak diyosunuz rabbim duysun insallah pozitiftir..yoksa dun esimle yeni tedavinin planlarini yaptik tekrardan hic kolay olmayacak..maddi manevi zor
Ay canım şimdiden niye olumsuz düşünüyorsun Rabbim inşallah nasip etmiştir sanada hayırlı bi evlat ve sen yaniliyorsundur tabiki maddi manevi çok zor isteyen herkes e nasip etsin insallah güzel düşün güzel olsun

Kızlar çıktı sonucum 225.06 nerdeyse üç yıldır bunu bekliyordum Rabbime şükürler olsun inşallah 8 ay sonra kucağıma almak da nasip olur 
Ay canım çok mutlu oldum hayirlisiyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah darısı isteyenlerin basina

Kizlar benimde negatif. 2.00 cikmis..biliyodum zatende olmadigini napalim nasip degilmis...insallah sizlerin hamileligi guzel ilerler sonuc bekleyenler pozitif olur..negatif olanlarda en kisa zamanda pozitifi gorur..ben yine burda olucam insallah
gerçekten senin için çok üzüldüm senin pozitif olsun çok isterdim msj lari yeni okuduğum için yeni gördüm Rabbim en kisa zamanda sana ahayirli evlatlar verir seni hiç Üzmesin Rabbim hersey istediğin gibi olsun inşallah en kisa zamanda guz3l haberlerini bekliyoruz canın sağolsun nasip kısmet bu işler

Kizlar benimde negatif. 2.00 cikmis..biliyodum zatende olmadigini napalim nasip degilmis...insallah sizlerin hamileligi guzel ilerler sonuc bekleyenler pozitif olur..negatif olanlarda en kisa zamanda pozitifi gorur..ben yine burda olucam insallah
üzgünüm inşallah bi daha ki sefere olumlu sonuç alırsın.Yavrun var o tesellin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…