2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Arkadaşlar üzgünüm ama benim kimyasal gebelikle sonuçlandı dondurulmuş embiriyolarım var nasibimde varsa onlarda artık...

Değerim düşüktü zaten 12 ama doktorum değerin çok buyuk bi öneminin olmadığını yukselmesi gerekli demişti. Kaldi ki sevincim 3 gun sürdü doktorum aslında bunun cokta kotu bişey olmadıgını ilkinde kımyasal gebelıkle sonuclanan tüp bebek denemelerinde 2.de dondurulmusla ihtimalin arttıgını söyledi ama hayırlısını dilemekten başka bişey yok. Sadece dua ediyorum uğraşan ve bizim gibi herkese...

Kızlar 11.günüm ve acayip sancım var gaz Sancısı gibi...doktora gittim ultrasonda baktı.. Milyonlar ve arkadan gelen yumurtalar baskı yapıyor olabilir dedi..ilki dış gebelik olduğu için korktuğumu da biliyor..Kanı da verdim ama yetişmemiş yarın sabah belli olacak...içinizde benim gibi gaz Sancısı çeken var mı? Karın bölgem Bayağı sertleşti Şiş gibi..

Geçmiş olsun cnm ya benm bugun 10. Günüm hic agrm yok inşallah olumlu haberler alirsn cnm

allahım bizlere yardımcı olsun evlat hasretiyle bırakmasın inşallah r

Benim de 10. Gün öyle bir gaz sancısı olmuştuki bu yaşıma kadar böyle bir ağrı çekmedim. Aynı zaman da ishal de oldum, 2 gün hastanede kaldım. Doktor karnındabiraz sıvı var ama ohss seviyesinde değil demişti. Bende besin zehirlenmesi oldu sanırım. Ancak çarşamba filan düzelebildim. Bugün sağ kasığımda ağrı başladı, neyseki azaldı biraz. Test sonuçlarını aldığımdan beri az ya da çok ağrı çekiyorum hep. İnşallah senin sonıcun da olumlu olur.

Sağol canım biraz su sertin içime..doktor bana da aynı şeyi söyledi..yani hamile olsan bile bu ağrılar hamilelik boyunca devam eder dedi..yarın sabah kan sonucumu alacağım..bundan sonrası Hayırlısı artık..senin adına da çok sevindim canım..ALlah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahhh

Ayyy hem de ne sancı eşimin yanında oturamadıgımı bilirim :) sabah uyanırdım davul gibi zamanla geçiyo tatlım rahat ol sadece cıkartabılıyorsan problem yok

Benimde dun 24 ckti yarin belli olcak galiba benimde kimyasal

Ayyy hem de ne sancı eşimin yanında oturamadıgımı bilirim :) sabah uyanırdım davul gibi zamanla geçiyo tatlım rahat ol sadece cıkartabılıyorsan problem yok
Inşallah tatlım ya.. Sanki bir yılan var içimde gezip duruyor.. Dış gebelikte de böyle başlamıştı o Yüzden aklıma hep o geliyor..onda da böyle gaz Sancısı gibi başladı.. Office gaz sancısının inşallah ona razıyım valla..Sağol canım umut verici Sözlerin için..

Hosgeldin arkadasim gozunaydinn...RAbbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah...

Arkadaşlar üzgünüm ama benim kimyasal gebelikle sonuçlandı dondurulmuş embiriyolarım var nasibimde varsa onlarda artık...

Cnm.dondurulmuslarin varmis insallah bebis yada bebislerin yeni tedavinde gelirr.

allahım bizlere yardımcı olsun evlat hasretiyle bırakmasın inşallah r

Amin cnm...ALlahim isteyen herkesin kucagini doldursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…