- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.601
canım çok teşekkür ederim canım çok teşekkür ederim amin inşallah Rabbim kim istiyorsa nasip etsinAy canım çok mutlu oldum hayirlisiyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah darısı isteyenlerin basina
Hayırlısı olsun inşallah dondurulmuslarinla kavusur sun bebisiné değerin kaçtıArkadaşlar üzgünüm ama benim kimyasal gebelikle sonuçlandıdondurulmuş embiriyolarım var nasibimde varsa onlarda artık...
Gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsinKızlar ikinci test sonucum 475.72 çıktı. İlk testim cumartesi 200 çıkmıştı.çok şükür herşey yolunda gibi :)Rabbim tamaına erdirir inş.darısı tüm bekleyenlere olsun.
Geçmiş olsun cnm ya benm bugun 10. Günüm hic agrm yok inşallah olumlu haberler alirsn cnmKızlar 11.günüm ve acayip sancım var gaz Sancısı gibi...doktora gittim ultrasonda baktı.. Milyonlar ve arkadan gelen yumurtalar baskı yapıyor olabilir dedi..ilki dış gebelik olduğu için korktuğumu da biliyor..Kanı da verdim ama yetişmemiş yarın sabah belli olacak...içinizde benim gibi gaz Sancısı çeken var mı? Karın bölgem Bayağı sertleşti Şiş gibi..
Hayırlısı olsun cnm dondurulmuslarin inss yuzunu güldürsünArkadaşlar üzgünüm ama benim kimyasal gebelikle sonuçlandıdondurulmuş embiriyolarım var nasibimde varsa onlarda artık...
allahım bizlere yardımcı olsun evlat hasretiyle bırakmasın inşallah rAmin kızlarr inşallah
çokk sağolunn iyiki varsınız moral oldunuz destek oldunuzz..dualarınıza kattınız beni
Allah razı olsun..tek tesellim kızım..ama yinede insanın gözleri doluyo güçlü olmaya çalışıyorum..birsürü yaşanmışlık var maddi manevi yıpranıyo insan..4 tüp bebek 3 tese ameliyatı varikosel ameliyatı iptal olan tedaviler.çok yıprandık 13 senede ama buda bizim sınavımımız napalım..kızımı 10 senin sonunda zor buldum..ama geldi sonunda sabırlı mücadeleceyim.Rabbimin izniyle mücadele edicem kardeşi içinde allah verirse olucak..tek bi tup spermimiz var zaten..onuda kullanırsak başka yolumuz yok..hemen deneme şansımda yok seneye bu zamanlar inşallah nasip olursa deniycez..Allah hayırlısını versin hepimiz için..sizlerii seviyorumm..bırakmayalım burayı inşalah
Benim de 10. Gün öyle bir gaz sancısı olmuştuki bu yaşıma kadar böyle bir ağrı çekmedim. Aynı zaman da ishal de oldum, 2 gün hastanede kaldım. Doktor karnındabiraz sıvı var ama ohss seviyesinde değil demişti. Bende besin zehirlenmesi oldu sanırım. Ancak çarşamba filan düzelebildim. Bugün sağ kasığımda ağrı başladı, neyseki azaldı biraz. Test sonuçlarını aldığımdan beri az ya da çok ağrı çekiyorum hep. İnşallah senin sonıcun da olumlu olur.Kızlar 11.günüm ve acayip sancım var gaz Sancısı gibi...doktora gittim ultrasonda baktı.. Milyonlar ve arkadan gelen yumurtalar baskı yapıyor olabilir dedi..ilki dış gebelik olduğu için korktuğumu da biliyor..Kanı da verdim ama yetişmemiş yarın sabah belli olacak...içinizde benim gibi gaz Sancısı çeken var mı? Karın bölgem Bayağı sertleşti Şiş gibi..
Sağol canım biraz su sertin içime..doktor bana da aynı şeyi söyledi..yani hamile olsan bile bu ağrılar hamilelik boyunca devam eder dedi..yarın sabah kan sonucumu alacağım..bundan sonrası Hayırlısı artık..senin adına da çok sevindim canım..ALlah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahhhBenim de 10. Gün öyle bir gaz sancısı olmuştuki bu yaşıma kadar böyle bir ağrı çekmedim. Aynı zaman da ishal de oldum, 2 gün hastanede kaldım. Doktor karnındabiraz sıvı var ama ohss seviyesinde değil demişti. Bende besin zehirlenmesi oldu sanırım. Ancak çarşamba filan düzelebildim. Bugün sağ kasığımda ağrı başladı, neyseki azaldı biraz. Test sonuçlarını aldığımdan beri az ya da çok ağrı çekiyorum hep. İnşallah senin sonıcun da olumlu olur.
Ayyy hem de ne sancı eşimin yanında oturamadıgımı bilirim :) sabah uyanırdım davul gibi zamanla geçiyo tatlım rahat ol sadece cıkartabılıyorsan problem yokKızlar 11.günüm ve acayip sancım var gaz Sancısı gibi...doktora gittim ultrasonda baktı.. Milyonlar ve arkadan gelen yumurtalar baskı yapıyor olabilir dedi..ilki dış gebelik olduğu için korktuğumu da biliyor..Kanı da verdim ama yetişmemiş yarın sabah belli olacak...içinizde benim gibi gaz Sancısı çeken var mı? Karın bölgem Bayağı sertleşti Şiş gibi..
Benimde dun 24 ckti yarin belli olcak galiba benimde kimyasalDeğerim düşüktü zaten 12 ama doktorum değerin çok buyuk bi öneminin olmadığını yukselmesi gerekli demişti. Kaldi ki sevincim 3 gun sürdüdoktorum aslında bunun cokta kotu bişey olmadıgını ilkinde kımyasal gebelıkle sonuclanan tüp bebek denemelerinde 2.de dondurulmusla ihtimalin arttıgını söyledi ama hayırlısını dilemekten başka bişey yok. Sadece dua ediyorum uğraşan ve bizim gibi herkese...
Aaa bir sorayım ben immuneks vitamin kedilerime içiriyorum coenzym q10da vardır heraldecanım ben yurtdışında yaşıyorum ordan almıştım ama şuanda türkiyeden arkadaşıma yeni aldık eczaneden imuneks diye bir marka internettende alabilirsin canım
Inşallah tatlım ya.. Sanki bir yılan var içimde gezip duruyor.. Dış gebelikte de böyle başlamıştı o Yüzden aklıma hep o geliyor..onda da böyle gaz Sancısı gibi başladı.. Office gaz sancısının inşallah ona razıyım valla..Sağol canım umut verici Sözlerin için..Ayyy hem de ne sancı eşimin yanında oturamadıgımı bilirim :) sabah uyanırdım davul gibi zamanla geçiyo tatlım rahat ol sadece cıkartabılıyorsan problem yok
Herkese merhaba , benimde 22 martt transferim oldu ve şu anda cok şükür hamileyimAllah istteyen herkese nasip etdşn , ama daha keseyi görmedik haftaya gidicez dojtora bakalım inşallah görürğz hayırlısıyla, benim 10. Gün 170 , 13. Gün 481 cıktı değerim , sizce ikiz olma ihtimali varmı
Arkadaşlar üzgünüm ama benim kimyasal gebelikle sonuçlandıdondurulmuş embiriyolarım var nasibimde varsa onlarda artık...
allahım bizlere yardımcı olsun evlat hasretiyle bırakmasın inşallah r
Günaydın kizlaar
Iyi olmaya çalışıyorum, dün birazcik ağladım, fazla da aglayamadigim için başım çok ağrıdı : ) sen nasılsınNasilsin cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?