- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.621
Iyi olmaya çalışıyorum, dün birazcik ağladım, fazla da aglayamadigim için başım çok ağrıdı : ) sen nasılsın
ınşallah bidakine yüzümüz güler,ben kendimi rahatlatmaya çalışıyorum daha ilk denemen rahat ol diye ama gerçekten zor bir durum insanın içi yanıyor.en çok da yediğim iğneler canımı sıkıyor.hala cok acıyorBenim kv bizde dun geldi esim is dolayisiyla sehir disinda..tamda zamaninda giddi kocami.ozledim
Kv ler var diye agliyamadimda kendimi sıktım durdum..guclu.olmaya calisiyorim ama yinede arada geliyo aklimaa...
ınşallah bidakine yüzümüz güler,ben kendimi rahatlatmaya çalışıyorum daha ilk denemen rahat ol diye ama gerçekten zor bir durum insanın içi yanıyor.en çok da yediğim iğneler canımı sıkıyor.hala cok acıyor
Benimde dun 24 ckti yarin belli olcak galiba benimde kimyasal
Hayırlısı olsun cnm dondurulmuslarin inss yuzunu güldürsün
Cnm inss kat ve kat katlanmıştır degerin hadi güzel haberle gel insGayirli sabahlar arkadaşlar ben kan vermeye gidiyorum dua edin bana degerlerim katlanmş olsun cok canım skkın
insallah guzel haberlerini bekliyoruz canumGayirli sabahlar arkadaşlar ben kan vermeye gidiyorum dua edin bana degerlerim katlanmş olsun cok canım skkın
Canım tekrar teşekkür ediyorum sana buldum immuneksi sayende inşallah benimde kaliteli olacak yumoşlar. Hamilemisin peki şuan?canım ben yurtdışında yaşıyorum ordan almıştım ama şuanda türkiyeden arkadaşıma yeni aldık eczaneden imuneks diye bir marka internettende alabilirsin canım
Gayirli sabahlar arkadaşlar ben kan vermeye gidiyorum dua edin bana degerlerim katlanmş olsun cok canım skkın
İnşallah katlanmstr değerin cnmGayirli sabahlar arkadaşlar ben kan vermeye gidiyorum dua edin bana degerlerim katlanmş olsun cok canım skkın
masallah canim. allahim dogumlarinida nasip etsin insallah. kan degerin kac cikti canim. kacinci gündeGünaydın, dün kasık ağrım artınca doktoru aradım. Sabah gelmemi söylemişti. Az önce geldim doktordan, ultrasonla baktı. Keseleri gördük. İkiz olmuş hala şoktayım, idrak edemedim daha. Dış gebelik herhalde diye gitmiştim bu kadar ağrıdan sonra ama ikizmiş meğer. Haftaya da kalp atışları için gidicez.
Çok güzel haber cnm sevindm kaçıncı günün du bugünGünaydın, dün kasık ağrım artınca doktoru aradım. Sabah gelmemi söylemişti. Az önce geldim doktordan, ultrasonla baktı. Keseleri gördük. İkiz olmuş hala şoktayım, idrak edemedim daha. Dış gebelik herhalde diye gitmiştim bu kadar ağrıdan sonra ama ikizmiş meğer. Haftaya da kalp atışları için gidicez.
Teşekkür ederim. 9. Gün 302 12. Gün 902 ydi.masallah canim. allahim dogumlarinida nasip etsin insallah. kan degerin kac cikti canim. kacinci günde
Transferden sonra 20. Günümdü.Çok güzel haber cnm sevindm kaçıncı günün du bugün
Günaydın, dün kasık ağrım artınca doktoru aradım. Sabah gelmemi söylemişti. Az önce geldim doktordan, ultrasonla baktı. Keseleri gördük. İkiz olmuş hala şoktayım, idrak edemedim daha. Dış gebelik herhalde diye gitmiştim bu kadar ağrıdan sonra ama ikizmiş meğer. Haftaya da kalp atışları için gidicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?