2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Iyi olmaya çalışıyorum, dün birazcik ağladım, fazla da aglayamadigim için başım çok ağrıdı : ) sen nasılsın

Benim kv bizde dun geldi esim is dolayisiyla sehir disinda..tamda zamaninda giddi kocami.ozledim
Kv ler var diye agliyamadimda kendimi sıktım durdum..guclu.olmaya calisiyorim ama yinede arada geliyo aklimaa...

Benim kv bizde dun geldi esim is dolayisiyla sehir disinda..tamda zamaninda giddi kocami.ozledim
Kv ler var diye agliyamadimda kendimi sıktım durdum..guclu.olmaya calisiyorim ama yinede arada geliyo aklimaa...
ınşallah bidakine yüzümüz güler,ben kendimi rahatlatmaya çalışıyorum daha ilk denemen rahat ol diye ama gerçekten zor bir durum insanın içi yanıyor.en çok da yediğim iğneler canımı sıkıyor.hala cok acıyor

cnm inşallah Rabbim çok ugraştırmasın 2. de nasip eder inşallah..ben ne iğneler nedimm halada yerimm..alışmışımm

canım ben yurtdışında yaşıyorum ordan almıştım ama şuanda türkiyeden arkadaşıma yeni aldık eczaneden imuneks diye bir marka internettende alabilirsin canım
Canım tekrar teşekkür ediyorum sana buldum immuneksi sayende inşallah benimde kaliteli olacak yumoşlar. Hamilemisin peki şuan?

Günaydın, dün kasık ağrım artınca doktoru aradım. Sabah gelmemi söylemişti. Az önce geldim doktordan, ultrasonla baktı. Keseleri gördük. İkiz olmuş hala şoktayım, idrak edemedim daha. Dış gebelik herhalde diye gitmiştim bu kadar ağrıdan sonra ama ikizmiş meğer. Haftaya da kalp atışları için gidicez.

masallah canim. allahim dogumlarinida nasip etsin insallah. kan degerin kac cikti canim. kacinci günde

Çok güzel haber cnm sevindm kaçıncı günün du bugün

Maasallah arkadasimm superr haberrr
Rabbim guzel bi hamilelik nasip etsin insallah mercimeklerini sagsaglim kucaginada alirsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…