2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Günaydın Kızlaar ben de sabah sağlık ocağına gittim onlarda takip edeceklermiş. Midem bulanıyor yatıyorum hep. Sizde de var mı böyle?

maşallah cnm çok güzel birşey allah sagsalim kucaginada aldirsin inss gözün aydın

Benim sonuç da çıktı kızlar..34.44 çıktı..yani düşük bence..daha önceki dış gebelikte de böyle düşük çıkmıştı..yine dış gebelik olacak diye ödüm kopuyor ..doktorum doğumda olduğu için görüşemedik de .. Moralim bozuldu..11.gün değerimde bu..

Ay canım benim hadi gözünaydın maşallah sana maşallah

Günaydın Kızlaar ben de sabah sağlık ocağına gittim onlarda takip edeceklermiş. Midem bulanıyor yatıyorum hep. Sizde de var mı böyle?
Bende kayıt açtır dim sağlık ocağına canim uzulme mide bulantısı sağlıklı gebelik lerde olurmuş doktorum bana öyle söyledi bende de var allahtan kusmuyorum ama ara ara dönüyo midem malesef

Üzülme canim böyle bi sonuç bile yeri gelip kat kat atabiliyormuş uzulme hiç tekrar nezaman kan vericeksin

Cnm benim dış gebelik değerle anlaşılmaz allah korusun degerin dengesiz katlanirsa iniş çıkışlar olursa dış gebelikten supheleniyor sen içini ferah tut inss saglikli hamilesindir değerinde güzelce katlanır inss lütfen olumsuz düşünme cnm

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizleri cumartesi günü yumurta toplamam yapilcak çok heyecanlıyım ilk denemem inş allahim bizi uzmez isteyen herkeze nasip etsin ins

Üzülme canim böyle bi sonuç bile yeri gelip kat kat atabiliyormuş uzulme hiç tekrar nezaman kan vericeksin
Doktor doğumda olduğu için henüz görüşemedik..yarın mı veririm yoksa sonraki gün MÜ bilmiyorum..normalde test günüm bugündü ama ağrım olduğu için dün almışlardı Kanı..

Sağol canım..ilki de böyle düşük değerle başlayıp düzensiz devam etmişti ve şu an Yaşadığım ağrıya benzer Ağrı olmuştu ondan korkuyorum..bir de bakıyorum burda herkesin değerleri yüksek..hep 100 üstü..benimki 50 bile değil

Cnm dediğim gibi önemli olan düzenli katlanması inss seninde düzenli katlanarak devam eder cnm lütfen stres yapma ve olumlu olacağını dusun cnm hakkında hayırlısı olsun inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…