- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.641
Amin çok teşekkür ederm cnm inşallah hayırlısıylaMaasallah arkadasimm superr haberrr
Rabbim guzel bi hamilelik nasip etsin insallah mercimeklerini sagsaglim kucaginada alirsin ...
maşallahGünaydın, dün kasık ağrım artınca doktoru aradım. Sabah gelmemi söylemişti. Az önce geldim doktordan, ultrasonla baktı. Keseleri gördük. İkiz olmuş hala şoktayım, idrak edemedim daha. Dış gebelik herhalde diye gitmiştim bu kadar ağrıdan sonra ama ikizmiş meğer. Haftaya da kalp atışları için gidicez.
Ay canım benim hadi gözünaydın maşallah sana maşallahGünaydın, dün kasık ağrım artınca doktoru aradım. Sabah gelmemi söylemişti. Az önce geldim doktordan, ultrasonla baktı. Keseleri gördük. İkiz olmuş hala şoktayım, idrak edemedim daha. Dış gebelik herhalde diye gitmiştim bu kadar ağrıdan sonra ama ikizmiş meğer. Haftaya da kalp atışları için gidicez.
Bende kayıt açtır dim sağlık ocağına canim uzulme mide bulantısı sağlıklı gebelik lerde olurmuş doktorum bana öyle söyledi bende de var allahtan kusmuyorum ama ara ara dönüyo midem malesefGünaydın Kızlaar ben de sabah sağlık ocağına gittim onlarda takip edeceklermiş. Midem bulanıyor yatıyorum hep. Sizde de var mı böyle?
Üzülme canim böyle bi sonuç bile yeri gelip kat kat atabiliyormuş uzulme hiç tekrar nezaman kan vericeksinBenim sonuç da çıktı kızlar..34.44 çıktı..yani düşük bence..daha önceki dış gebelikte de böyle düşük çıkmıştı..yine dış gebelik olacak diye ödüm kopuyor ..doktorum doğumda olduğu için görüşemedik de .. Moralim bozuldu..11.gün değerimde bu..
Tatlim benim nasılsın iyimisinMaasallah arkadasimm superr haberrr
Rabbim guzel bi hamilelik nasip etsin insallah mercimeklerini sagsaglim kucaginada alirsin ...
Cnm benim dış gebelik değerle anlaşılmaz allah korusun degerin dengesiz katlanirsa iniş çıkışlar olursa dış gebelikten supheleniyor sen içini ferah tut inss saglikli hamilesindir değerinde güzelce katlanır inss lütfen olumsuz düşünme cnmBenim sonuç da çıktı kızlar..34.44 çıktı..yani düşük bence..daha önceki dış gebelikte de böyle düşük çıkmıştı..yine dış gebelik olacak diye ödüm kopuyor ..doktorum doğumda olduğu için görüşemedik de .. Moralim bozuldu..11.gün değerimde bu..
Tatlim benim nasılsın iyimisin
İnşallah canım benim 19 nisanda koycaklar 28 nisanda test yapcam sonucu burdan paylaşcam canım :)Canım tekrar teşekkür ediyorum sana buldum immuneksi sayende inşallah benimde kaliteli olacak yumoşlar. Hamilemisin peki şuan?
Doktor doğumda olduğu için henüz görüşemedik..yarın mı veririm yoksa sonraki gün MÜ bilmiyorum..normalde test günüm bugündü ama ağrım olduğu için dün almışlardı Kanı..Üzülme canim böyle bi sonuç bile yeri gelip kat kat atabiliyormuş uzulme hiç tekrar nezaman kan vericeksin
Sağol canım..ilki de böyle düşük değerle başlayıp düzensiz devam etmişti ve şu an Yaşadığım ağrıya benzer Ağrı olmuştu ondan korkuyorum..bir de bakıyorum burda herkesin değerleri yüksek..hep 100 üstü..benimki 50 bile değilCnm benim dış gebelik değerle anlaşılmaz allah korusun degerin dengesiz katlanirsa iniş çıkışlar olursa dış gebelikten supheleniyor sen içini ferah tut inss saglikli hamilesindir değerinde güzelce katlanır inss lütfen olumsuz düşünme cnm
Cok teşekkürler hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.Ay canım benim hadi gözünaydın maşallah sana maşallah
Kızlar malesef kimyasal gebelik
Cnm dediğim gibi önemli olan düzenli katlanması inss seninde düzenli katlanarak devam eder cnm lütfen stres yapma ve olumlu olacağını dusun cnm hakkında hayırlısı olsun inssSağol canım..ilki de böyle düşük değerle başlayıp düzensiz devam etmişti ve şu an Yaşadığım ağrıya benzer Ağrı olmuştu ondan korkuyorum..bir de bakıyorum burda herkesin değerleri yüksek..hep 100 üstü..benimki 50 bile değil
Cnm uzuldum senin adına allah inss en kisa zamanda bidahikine sağlıklı hamileliği nasip etsin cnmKızlar malesef kimyasal gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?