2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Üzülme 14. gün sonuç 60 tı, bak bugün kalp atışlarını duyduk:) 11 gün değerim 29 du.

Günaydın Kızlaar ben de sabah sağlık ocağına gittim onlarda takip edeceklermiş. Midem bulanıyor yatıyorum hep. Sizde de var mı böyle?
Mide bulantısı bebeğin sağlıklı gelistiginin işareti mutlu ol gece açlığı bulantiyi arttırır leblebi tuzlu kraker gibi şeyler yatağının baş ucuna köy yemeye çalış gün içinde bulanmalarini azaltır

[TE="Aresc14, post: 46019309, member: 749487"]Günaydın, dün kasık ağrım artınca doktoru aradım. Sabah gelmemi söylemişti. Az önce geldim doktordan, ultrasonla baktı. Keseleri gördük. İkiz olmuş hala şoktayım, idrak edemedim daha. Dış gebelik herhalde diye gitmiştim bu kadar ağrıdan sonra ama ikizmiş meğer. Haftaya da kalp atışları için gidicez.[/QUOTE]Llahtebrikler allah tamamına erdirsin sağlıkla

Ayyy evet ya gece açlıktan uyanıyorum çok şükür o zaman rabbim inşallah tez zamanda sana da nasip etsin

Kızlar malesef kimyasal gebelik

canım benim yaa çok isterdim devamm etsin..çok üzüldüm..elden bişey gelmiyoo ne desek boş bu durumda..rabbim inşallah bi dahaki sefer nasip etsin. inşallah o 1 tup sperm çok iyi çıksın.

Kızlar bugün benim doğum günüm aksama pastamı üfleyerek hepimiz için hayırlı evlat dileyecegim allahım dilek kapılarımızı açsın muradimiza erdirsin bizleri insallah

nice güzel yaşlara cnm yeni yaşında herley dilediğin gibi olsun.inşallah Rabbim bi bebiş ve bebişlerde nasip etsin.

1. bedazzld01 -HAMİLE

2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE

4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE(İKİZ)
6- metceykelebek HAMİLE

7- Justicelinght NEGATİF

8- asklarinenguzeli. NEGATİF

9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE

12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15- sevbuk KİMYASAL GEBELİK
16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE(İKİZ)
18 - cips HAMİLE
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme NEGATİF
23- S_cici HAMİLE
24- princess01 HAMİLE
25-bynkiliç HAMİLE
26-firuzem75 NEGATİF
27- ZeynepKur HAMİLE
28 -zeymus HAMİLE
29- fundyyyy KİMYASAL GEBELİk

30-karamel79 NEGATİF
31- icequeen87 HAMİLE
32 Muckdudu NEGATİF
33- Flzask2003 NEGATİF
34-merve1608 HAMİLE
35-chittenbik 12 nisan test günü
36-bebeğim-gel 13 nisan test günü
37-nispushinka NEGATİF
38-gunsa20 nisan test günü
39- demir6133 Tedavide
40- hally Beklemede

41- rosebady Beklemede

Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…