- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.661
Canimmm ins Rabbim yakın zmanda kucağınizi doldursun sizinde bizimde tüm isteyenlerin peki sperm var mı dondurulmuş yada embiriyo dualrimdasinizKızlar malesef kimyasal gebelik
Üzülme 14. gün sonuç 60 tı, bak bugün kalp atışlarını duyduk:) 11 gün değerim 29 du.Benim sonuç da çıktı kızlar..34.44 çıktı..yani düşük bence..daha önceki dış gebelikte de böyle düşük çıkmıştı..yine dış gebelik olacak diye ödüm kopuyor ..doktorum doğumda olduğu için görüşemedik de .. Moralim bozuldu..11.gün değerimde bu..
Bol şansMerhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizleri cumartesi günü yumurta toplamam yapilcak çok heyecanlıyım ilk denemem inş allahim bizi uzmez isteyen herkeze nasip etsin ins
Mide bulantısı bebeğin sağlıklı gelistiginin işareti mutlu ol gece açlığı bulantiyi arttırır leblebi tuzlu kraker gibi şeyler yatağının baş ucuna köy yemeye çalış gün içinde bulanmalarini azaltırGünaydın Kızlaar ben de sabah sağlık ocağına gittim onlarda takip edeceklermiş. Midem bulanıyor yatıyorum hep. Sizde de var mı böyle?
uzun canımGunaydin arkadaslarrrr
Gunaydin arkadaslarrrr
Hayırlısı olsun canımKızlar benim sonucum da negatif , zaten 3 gündür adetli gibi kanamam vardı , umudum yoktu yani
Sperm var ama embriyo olusabilcek mi bilmiyorum hayirlisi olsunCanimmm ins Rabbim yakın zmanda kucağınizi doldursun sizinde bizimde tüm isteyenlerin peki sperm var mı dondurulmuş yada embiriyo dualrimdasiniz
Inşallah canım..inşallah güzel haberler yazarım buraya..çok sağolCnm dediğim gibi önemli olan düzenli katlanması inss seninde düzenli katlanarak devam eder cnm lütfen stres yapma ve olumlu olacağını dusun cnm hakkında hayırlısı olsun inss
Çok teşekkür ederim canım...çok moral oldun bana...inşallah ALlah o günleri de gösterir...Üzülme 14. gün sonuç 60 tı, bak bugün kalp atışlarını duyduk:) 11 gün değerim 29 du.
Amin ins hersey gönlünce olsun üzüntüler ini sevince çevirsin ins yakın zmanda arkadaşımSperm var ama embriyo olusabilcek mi bilmiyorum hayirlisi olsun
Ayyy evet ya gece açlıktan uyanıyorum çok şükür o zamanMide bulantısı bebeğin sağlıklı gelistiginin işareti mutlu ol gece açlığı bulantiyi arttırır leblebi tuzlu kraker gibi şeyler yatağının baş ucuna köy yemeye çalış gün içinde bulanmalarini azaltır
Doğum günün de kutlu olsun bu aradaKızlar bugün benim doğum günüm aksama pastamı üfleyerek hepimiz için hayırlı evlat dileyecegim allahım dilek kapılarımızı açsın muradimiza erdirsin bizleri insallah
Kızlar malesef kimyasal gebelik
Kızlar bugün benim doğum günüm aksama pastamı üfleyerek hepimiz için hayırlı evlat dileyecegim allahım dilek kapılarımızı açsın muradimiza erdirsin bizleri insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?