- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.681
Kızlar merhaba sabahtan beri yazamadım size sonucum 82.99 çıktı sonunda pozitifi gördüm çok şükür :)
Maşallah cnm Allhm saglkla kucagna almayida nasip etsn inşallahKızlar merhaba sabahtan beri yazamadım size sonucum 82.99 çıktı sonunda pozitifi gördüm çok şükür :)
hayirli olsun canim. güzel güzel devam eder insallahKızlar merhaba sabahtan beri yazamadım size sonucum 82.99 çıktı sonunda pozitifi gördüm çok şükür :)
canim yarin da senden güzel haberler bekliyoruzMaşallah cnm Allhm saglkla kucagna almayida nasip etsn inşallah
Çok saol Can'ım amin inşallahGozunaydin cnm ..rabbim tamamina erdirsin insallah.
Darısı başına Can'ım inşallah birlikte kucağımıza aldığımız günlerinde yaşarızMaşallah cnm Allhm saglkla kucagna almayida nasip etsn inşallah
Çok teşekkürler inşallah artarak devam eder heyecan devam ediyorhayirli olsun canim. güzel güzel devam eder insallah
Amin cnm inss doğum günün kutlu olsun hayırlı yaşların olsunKızlar bugün benim doğum günüm aksama pastamı üfleyerek hepimiz için hayırlı evlat dileyecegim allahım dilek kapılarımızı açsın muradimiza erdirsin bizleri insallah
hayırlı olsun inss katlanarak devam etsin cnmKızlar merhaba sabahtan beri yazamadım size sonucum 82.99 çıktı sonunda pozitifi gördüm çok şükür :)
kendi profiline girip kişisel bilgilere orada aşağı kısımda doğum takvimine muhtemel doğum tarihi istiyor onu da tüp bebeğe göre hesaplayıp girdim ben.Hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklıyorum ama beni ana sayfaya gönderiyor ordan da bulamadım Nasıl yapılacağını kızlar hep içimde kalmıştır bunu yapmak :)
Kızlar merhaba sabahtan beri yazamadım size sonucum 82.99 çıktı sonunda pozitifi gördüm çok şükür :)
hayırlı olsunKızlar merhaba sabahtan beri yazamadım size sonucum 82.99 çıktı sonunda pozitifi gördüm çok şükür :)
canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallahKızlar merhaba sabahtan beri yazamadım size sonucum 82.99 çıktı sonunda pozitifi gördüm çok şükür :)
İnşallah cnm bu gece nasl uyucam bilmiyorum vllaBebegim-gel sendende insallah bebis haberi aliriz
İnşallah Rabbm banada bu güzel duyguyu tattrir cnmcanim yarin da senden güzel haberler bekliyoruz
Çok doğru söylemiş canım benim ilk de öyle oldu degerim düşük tü 40 sonra 100 e çıktı sonra geriledi kanamam oldu ama ikinci dondurulmuş denememde kizimi kucağıma aldım suan 3. Dondurulmuş embriyo denemem de suan yine hamileyim her ne kadar ultrasonda goremesemde şimdilik hersey yolunda hayırlısı olsun sende en kisa zamanda güzel haberi ver Rabbim hayırlı evlat nasip etsinDeğerim düşüktü zaten 12 ama doktorum değerin çok buyuk bi öneminin olmadığını yukselmesi gerekli demişti. Kaldi ki sevincim 3 gun sürdüdoktorum aslında bunun cokta kotu bişey olmadıgını ilkinde kımyasal gebelıkle sonuclanan tüp bebek denemelerinde 2.de dondurulmusla ihtimalin arttıgını söyledi ama hayırlısını dilemekten başka bişey yok. Sadece dua ediyorum uğraşan ve bizim gibi herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?