2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kızlar bugün benim doğum günüm aksama pastamı üfleyerek hepimiz için hayırlı evlat dileyecegim allahım dilek kapılarımızı açsın muradimiza erdirsin bizleri insallah
Amin cnm inss doğum günün kutlu olsun hayırlı yaşların olsun

Kızlar merhaba sabahtan beri yazamadım size sonucum 82.99 çıktı sonunda pozitifi gördüm çok şükür :)
hayırlı olsun inss katlanarak devam etsin cnm

Kızlar nasılsınız bakalım negatif sonuç alan arkadaşlar inşallah Rabbim tez zamanda size bu güzel duyguyu tattirir sonuç bekleyen arkadaşlarda inşallah pozitif sonuçlarla gelir pozitifi gören tüm arkadaşların gözleri aydın Rabbim tamamına erdirsin bana gelirsek biraz kaşık ağrım var arada belim agriyo sersem gibiyim hep yatıyorum hiç bişey yapamıyorum annemde kalıyorum herşey önüme geliyo ikiz olduğu için etkisi çok daha yuksek olurmuş midem de dönüyor mahvoldum bildiğiniz gibi değil allahım hepimizin yardımcısı olsun çok etkiledi beni meleklerim

Hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklıyorum ama beni ana sayfaya gönderiyor ordan da bulamadım Nasıl yapılacağını kızlar hep içimde kalmıştır bunu yapmak :)

Sağlıkla kucağına alırsın inş ben hamile olamadığım halde deniyorum eklemeyi nasıl oluyormuş diye :)ama yapamıyorum

Hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklıyorum ama beni ana sayfaya gönderiyor ordan da bulamadım Nasıl yapılacağını kızlar hep içimde kalmıştır bunu yapmak :)
kendi profiline girip kişisel bilgilere orada aşağı kısımda doğum takvimine muhtemel doğum tarihi istiyor onu da tüp bebeğe göre hesaplayıp girdim ben.

Çok doğru söylemiş canım benim ilk de öyle oldu degerim düşük tü 40 sonra 100 e çıktı sonra geriledi kanamam oldu ama ikinci dondurulmuş denememde kizimi kucağıma aldım suan 3. Dondurulmuş embriyo denemem de suan yine hamileyim her ne kadar ultrasonda goremesemde şimdilik hersey yolunda hayırlısı olsun sende en kisa zamanda güzel haberi ver Rabbim hayırlı evlat nasip etsin

Merhaba kızlar,
kısaca özet geçiyorum:

2015 de bir aşılama tutmadı, onlarca ovulasyon takibi yaptım nafile.

Ocak 2016 tüp bebek tedavisi yumurtalar toplanmadan yarıda kesildi, progesteron hep yükselmekteydi.

Şubat 2016doğum kontrol hapı kullandım progesteronu kontrol altına almak için.

Mart 2016 ikinci deneme tüp bebek, 17 yumurta toplandı, 5 tanesi olgundu. Beşinci güne 2 embryomuz gelişti ama Genetik Test ten geçemediler, anormal oldukları için Transfer iptal edildi.
Şimdi eşimle bana genetik test önerdiler, kanda kromozomlara bakacaklar. Eğer Testte birşey çıkmazsa 3 ay beslenmemiz takip altına alınacakmış. Doktorun öngördüğü süreç bu. Henüz karar vermedik.

Mevlam neylerse güzel eyler.

Hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…