- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.701
İnş mutluluğa ulaşmaya az kaldı sabir arkadaşım sabir bizde BH uğurda farkımız yok genetik test yapılışı size eşinize doktorunuz kim ins yakın zmanda olumlu habe alırsınız geneletik bir problem olmaz insMerhaba kızlar,
kısaca özet geçiyorum:
2015 de bir aşılama tutmadı, onlarca ovulasyon takibi yaptım nafile.
Ocak 2016 tüp bebek tedavisi yumurtalar toplanmadan yarıda kesildi, progesteron hep yükselmekteydi.
Şubat 2016doğum kontrol hapı kullandım progesteronu kontrol altına almak için.
Mart 2016 ikinci deneme tüp bebek, 17 yumurta toplandı, 5 tanesi olgundu. Beşinci güne 2 embryomuz gelişti ama Genetik Test ten geçemediler, anormal oldukları için Transfer iptal edildi.
Şimdi eşimle bana genetik test önerdiler, kanda kromozomlara bakacaklar. Eğer Testte birşey çıkmazsa 3 ay beslenmemiz takip altına alınacakmış. Doktorun öngördüğü süreç bu. Henüz karar vermedik.
Mevlam neylerse güzel eyler.
Hayırlısı bakalım.
İki embriyo ve 5. Gün mü transfer edildiHepinize merhaba arkadaslar sayfayı uzun zamandır. takip ediyorum yazmak şimdi nasip oldu bende nisan ayında transferim oldu transferin 7. günü kanda baktırdım 198,98 çıktı sonuç aslında 13 nisanda baktırmam gerekti 7,günde kanda bu değer cıkması normal mi arkadaşlar
Günaydın canlarGunaydinnnn
Günaydın canlarikinci kanımızı verdik bizde bakalım katlamış mı?
katlanmistir canim insallah. bekliyoruz haberiniGünaydın canlarikinci kanımızı verdik bizde bakalım katlamış mı?
İnşallah canım yaKatlanmistir katlanmistir cnm akilli bebiss oo guzelce buyuyodur
İnşallah canım inşallahkatlanmistir canim insallah. bekliyoruz haberini
Amin inşallah seni de sağlıkla kurtarsınAyyy evet ya gece açlıktan uyanıyorum çok şükür o zamanrabbim inşallah tez zamanda sana da nasip etsin
gözün aydın canımvKızlar merhaba sabahtan beri yazamadım size sonucum 82.99 çıktı sonunda pozitifi gördüm çok şükür :)
Ben de aynı durumdayım, şaftım kaydı. Kasık ağrısı bacağıma ve belime vuruyo çok kötü. Dün gece dayanamadım bir tane parol içtim. Sürekli yatıyorum. Bişey yemek istemiyorum sürekli ağlıyorum.Kızlar nasılsınız bakalım negatif sonuç alan arkadaşlar inşallah Rabbim tez zamanda size bu güzel duyguyu tattirir sonuç bekleyen arkadaşlarda inşallah pozitif sonuçlarla gelir pozitifi gören tüm arkadaşların gözleri aydın Rabbim tamamına erdirsin bana gelirsek biraz kaşık ağrım var arada belim agriyo sersem gibiyim hep yatıyorum hiç bişey yapamıyorum annemde kalıyorum herşey önüme geliyo ikiz olduğu için etkisi çok daha yuksek olurmuş midem de dönüyor mahvoldum bildiğiniz gibi değil allahım hepimizin yardımcısı olsun çok etkiledi beni meleklerim
1 emriyo 5.gun transferiİki embriyo ve 5. Gün mü transfer edildi
Maaşallah çok güzel çıkmış degeriniz1 emriyo 5.gun transferi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?