- 7 Temmuz 2008
- 1.531
- 110
- 163
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.721
İnş mutluluğa ulaşmaya az kaldı sabir arkadaşım sabir bizde BH uğurda farkımız yok genetik test yapılışı size eşinize doktorunuz kim ins yakın zmanda olumlu habe alırsınız geneletik bir problem olmaz ins
Hayırlısı ins canim ins kavusuruz bizimm sayımız taneyle çıkışımız var Rabbim kavuşmayı nasip etsin her birimize ins...Merhaba, teşekkür ederim. Hayırlısı hepimiz icin. Bizim doktor halit fırat erden.
Değer iyi cnm yarın yine tekrarlicam benim kafami karıştıran 7. Gün de çıkması hayırlısı bakalimMaaşallah çok güzel çıkmış degeriniz
Bence değerin çok güzel1 emriyo 5.gun transferi
Darısı bize inşallah ve hayırlı olsunGünaydın hadi B bebegim-gel seni bekliyoruz hayırlı haberlerle gel inşallah
Ben bugün idrar testi yaptım benimde artık çift çizgili testim var:)))
masallah canim. güzel güzel devam eder insallah. bende haftaya carsamba görmeye gidecegim insallahVe 225.06 olan sonucumuz bugün 528.88 meleğim benimleayın 27sinde de kendisini görücez inşallah
Maaşallah melegineVe 225.06 olan sonucumuz bugün 528.88 meleğim benimleayın 27sinde de kendisini görücez inşallah
Ben bugün ikinci kanımı vereceğim bir saat sonra..ilki 11.gün bakıldı..34.44 çıktı..burda çıkan değerlere göre düşük tabi ama Ümit işte.. Bugün 13.gün..bakalım Artış olmuş mu olmamış mı göreceğizkizlarr bugün kan testi yapacaklar nerelerdesiniz
insallah guzel heberle gelirsin canim. baska degerlere bakma sen artis olmasi önemli.Ben bugün ikinci kanımı vereceğim bir saat sonra..ilki 11.gün bakıldı..34.44 çıktı..burda çıkan değerlere göre düşük tabi ama Ümit işte.. Bugün 13.gün..bakalım Artış olmuş mu olmamış mı göreceğiz
canim o akinti igneleri kullanorken cok fazla oluyor ona takilma. catlatma ignenode tam zamaninda kullandiysan sikinti olmaz insallahKızlar bişey sorcam bana cvp yazn lütfen ben 4 nisan pazartesi aksm saat 7 bucuk olarak iğneler başladm menepour ile başladm önce 3 toz 1 su ile sonra 9 nisan cumartesi kontrol gittim 11mm 12mm büyümüştu snra tekrar menepour devam.ettm aynı 3 toz 1 su ile ama ek.olarak catlama sn diye bide cetrotide iğne verdi ama her aksm 7 buçuk da vurnuyedm (12)Nisan yani dün tekrar gittim 17mm 18mm olarak şükür snra yne tekrar menepour verdi cetrotide verdi bunları bugün bida kullan Sonkez dedi aynı saatte tm dedm kan aldı ogledn snra arycaz hormonlar göre ovitrelle iğnesi için saat soylicez dedi snra aradılar 22.00 kullan dediler tm dedm (ama aksilik işte dün akşam menepour ve cetrotide yi saat 8 buçuk ta geldi ignelrm biz sipariş vermstk dışardan neyse ama saat 8 de sağ kasGMA sancı grdi hemde ne sancı yarm saat çektim o sancıyi snra ignelr geldi hemen vurundm a malsf saat gecmsti neyse saat 9 buçuk oldu daha çatlatma iğnesini vurunmamistm lavaboya gttm çok özür dileyerek söylüyorm bi baktm bi avuç dolusu akıntı acaba kendiliğinden mi çatlarmı yumurtalar nolr cvp vern olablrmi boyle bişey saat tam 22.00 da ovitrelle iğnemi vurundm ama az bi kask ağrm var akıntı da az az olyo o saatten beri yarn da saat 9.ada opu var ) kusura bakmayın uzun yazmak zornda kaldm daha iyi anlamnz için umarm cvp yazrsnz
ben kararsizim canim ya. belki ikiz olursa devam ddebilirim. yoksa fiyat olarak düsündürüyor yani doguma fiyati 4000 - 5000 yaniHamile kalan arkadaşlar, tüp bebek tedavinizi yapan doktora gebelik takibinizde devam edicek misiniz?
Çooook sevindim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bize nasip olur insallahVe 225.06 olan sonucumuz bugün 528.88 meleğim benimleayın 27sinde de kendisini görücez inşallah
ne diycegimi bilemiyorum canim. rabbim bir daha ki sfere yada insallah tedaviye gerek kalmadan nasip eder insallahMalesef güzel haberl veremicem sonc negatif cok kötüyüm nasl toparlncam bilmiyorum ;-(
Canım bence hemen hastaneyi arayıp kontrole git ve catlamis sa opu olursun belkiKızlar bişey sorcam bana cvp yazn lütfen ben 4 nisan pazartesi aksm saat 7 bucuk olarak iğneler başladm menepour ile başladm önce 3 toz 1 su ile sonra 9 nisan cumartesi kontrol gittim 11mm 12mm büyümüştu snra tekrar menepour devam.ettm aynı 3 toz 1 su ile ama ek.olarak catlama sn diye bide cetrotide iğne verdi ama her aksm 7 buçuk da vurnuyedm (12)Nisan yani dün tekrar gittim 17mm 18mm olarak şükür snra yne tekrar menepour verdi cetrotide verdi bunları bugün bida kullan Sonkez dedi aynı saatte tm dedm kan aldı ogledn snra arycaz hormonlar göre ovitrelle iğnesi için saat soylicez dedi snra aradılar 22.00 kullan dediler tm dedm (ama aksilik işte dün akşam menepour ve cetrotide yi saat 8 buçuk ta geldi ignelrm biz sipariş vermstk dışardan neyse ama saat 8 de sağ kasGMA sancı grdi hemde ne sancı yarm saat çektim o sancıyi snra ignelr geldi hemen vurundm a malsf saat gecmsti neyse saat 9 buçuk oldu daha çatlatma iğnesini vurunmamistm lavaboya gttm çok özür dileyerek söylüyorm bi baktm bi avuç dolusu akıntı acaba kendiliğinden mi çatlarmı yumurtalar nolr cvp vern olablrmi boyle bişey saat tam 22.00 da ovitrelle iğnemi vurundm ama az bi kask ağrm var akıntı da az az olyo o saatten beri yarn da saat 9.ada opu var ) kusura bakmayın uzun yazmak zornda kaldm daha iyi anlamnz için umarm cvp yazrsnz
Canım hayırlısı demekki buymusMalesef güzel haberl veremicem sonc negatif cok kötüyüm nasl toparlncam bilmiyorum ;-(
canim ben normal olabilir dedim ama bu durumu hemsireni veya doktorunu arayip söyle ostersen en dogru cevabi onlar verir sanaKızlar bişey sorcam bana cvp yazn lütfen ben 4 nisan pazartesi aksm saat 7 bucuk olarak iğneler başladm menepour ile başladm önce 3 toz 1 su ile sonra 9 nisan cumartesi kontrol gittim 11mm 12mm büyümüştu snra tekrar menepour devam.ettm aynı 3 toz 1 su ile ama ek.olarak catlama sn diye bide cetrotide iğne verdi ama her aksm 7 buçuk da vurnuyedm (12)Nisan yani dün tekrar gittim 17mm 18mm olarak şükür snra yne tekrar menepour verdi cetrotide verdi bunları bugün bida kullan Sonkez dedi aynı saatte tm dedm kan aldı ogledn snra arycaz hormonlar göre ovitrelle iğnesi için saat soylicez dedi snra aradılar 22.00 kullan dediler tm dedm (ama aksilik işte dün akşam menepour ve cetrotide yi saat 8 buçuk ta geldi ignelrm biz sipariş vermstk dışardan neyse ama saat 8 de sağ kasGMA sancı grdi hemde ne sancı yarm saat çektim o sancıyi snra ignelr geldi hemen vurundm a malsf saat gecmsti neyse saat 9 buçuk oldu daha çatlatma iğnesini vurunmamistm lavaboya gttm çok özür dileyerek söylüyorm bi baktm bi avuç dolusu akıntı acaba kendiliğinden mi çatlarmı yumurtalar nolr cvp vern olablrmi boyle bişey saat tam 22.00 da ovitrelle iğnemi vurundm ama az bi kask ağrm var akıntı da az az olyo o saatten beri yarn da saat 9.ada opu var ) kusura bakmayın uzun yazmak zornda kaldm daha iyi anlamnz için umarm cvp yazrsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?