2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Merhaba, teşekkür ederim. Hayırlısı hepimiz icin. Bizim doktor halit fırat erden.

Kızlar bişey sorcam bana cvp yazn lütfen ben 4 nisan pazartesi aksm saat 7 bucuk olarak iğneler başladm menepour ile başladm önce 3 toz 1 su ile sonra 9 nisan cumartesi kontrol gittim 11mm 12mm büyümüştu snra tekrar menepour devam.ettm aynı 3 toz 1 su ile ama ek.olarak catlama sn diye bide cetrotide iğne verdi ama her aksm 7 buçuk da vurnuyedm (12)Nisan yani dün tekrar gittim 17mm 18mm olarak şükür snra yne tekrar menepour verdi cetrotide verdi bunları bugün bida kullan Sonkez dedi aynı saatte tm dedm kan aldı ogledn snra arycaz hormonlar göre ovitrelle iğnesi için saat soylicez dedi snra aradılar 22.00 kullan dediler tm dedm (ama aksilik işte dün akşam menepour ve cetrotide yi saat 8 buçuk ta geldi ignelrm biz sipariş vermstk dışardan neyse ama saat 8 de sağ kasGMA sancı grdi hemde ne sancı yarm saat çektim o sancıyi snra ignelr geldi hemen vurundm a malsf saat gecmsti neyse saat 9 buçuk oldu daha çatlatma iğnesini vurunmamistm lavaboya gttm çok özür dileyerek söylüyorm bi baktm bi avuç dolusu akıntı acaba kendiliğinden mi çatlarmı yumurtalar nolr cvp vern olablrmi boyle bişey saat tam 22.00 da ovitrelle iğnemi vurundm ama az bi kask ağrm var akıntı da az az olyo o saatten beri yarn da saat 9.ada opu var ) kusura bakmayın uzun yazmak zornda kaldm daha iyi anlamnz için umarm cvp yazrsnz

insallah guzel heberle gelirsin canim. baska degerlere bakma sen artis olmasi önemli.

canim o akinti igneleri kullanorken cok fazla oluyor ona takilma. catlatma ignenode tam zamaninda kullandiysan sikinti olmaz insallah

Canım bence hemen hastaneyi arayıp kontrole git ve catlamis sa opu olursun belki

canim ben normal olabilir dedim ama bu durumu hemsireni veya doktorunu arayip söyle ostersen en dogru cevabi onlar verir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…