2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Malesef güzel haberl veremicem sonc negatif cok kötüyüm nasl toparlncam bilmiyorum ;-(
Ah canım çok zor biliyorum sana hiç bir söz teselli olmayacak ama sen güçlü olacaksın önündeki süreci rahat atlatacaksin Rabbim en kısa zamanda senin herkesin yüzünü guldursun

Canım benimde öyle olmuştu ve çatladılar diye çok üZülmüştüm uyandığımda doktora ilk sorduğum soru yumurtalar erken çatlamamış dimi dedim o akıntı oluyor ama çatlamıyor herhalde canım

Hamile kalan arkadaşlar, tüp bebek tedavinizi yapan doktora gebelik takibinizde devam edicek misiniz?
Ben hemen bıraktım çünkü merkezde doğum yapılmıyo anlaşmalı oldukları bi hastane varmış o da çok pahalı geliyo 10000 civarında!!! Şaka gibi zaten tedaviye o kadar para verdik hadi onu şimdi gözüm görmüyor ama dediğim gibi mantıklı gelmedi. Daha önceden tanıdığım güvendiğim bi doktor vardı ona gidiyorum doğum 6000 o bile çok ama en azından bana güven veriyor
Tamamen duygusal yani

canım merkezi ara hemşirelerle yada doktoruna mutlaka ulaş olmadı whatsaptan yaz ama durumunu bu şekilde mutlaka açıkça yaz. dün de benim kontrolüm vardı yumurtaları gördük doktor bey tekrardan cetrotide iğne verdi merkezde saat 16.30 a geliyordu merkezde iğneyi yaptı hemşire yarın da öğle olacaksın dedi dedim bişey olur mu yok olmaz dedi ama tam 24 saatte bir oluyor dedim sıkıntı yok dedi.bende seninle aynı iğneleri kullanıyorum. bende 7 gün kullandım dün kontrol vardı ama pazar ve pazartesi öğle 12 de oldum dün akşamüstü yaptılar bugün öğlede 12.15'te oldum yarın sabah 9 da akşamüzeri 5 te sana niye öyle tek vermişler ki? bizi de bilgilendir canım sıkma canını terslikler üst üste gelmiş ( bizde izmir de tedavi görüyoruz başka ilden geliyoruz ve bulunduğum ilde zorluk çekiyorum diye tüp bebek merkezinden çıkar çıkmaz ordan eczaneden alıyoruz diğer türlü sıkıntı yaşıyoruz )

Kzlar cvp için teşekkür ederim opu yarn 9 zaten doktrumn numarsi yok vermyo hastnyi ardm doktr şansa izinde dediler hemşire ile konstm sıknti degl dedi yarm saat önce catlams olablr ki bi ihtimal olmayabilirde çünkü catlamasn dye iğne veryorz zatn dedi 1 saat icnde de catlamaz korkmayn problem olacağını sanmym dedi

Benim de yarın 9 da toplama

Ben hiç fiyat vs bilmiyorum ama tüp bebek doktorumla pek iletişim kuramadım. Kendisi prof işinde ehil ama aramaya çekiniyorum ters cevap verecek diye. Bir de sanki hemen görüşme bitsin de diğer hasta girsin diye çabuk çabuk konuşmaktan sormam gerekenleri sormayı unutuyorum. Sanırım eski doktoruma devam edicem haftaya kalp atışlarını duyalım da.

Kızlar benim ikinci sonuç çıktı..35.. Sanırım kimyasal gebelik..hiç artmamış..doktor ilacı kesme Cumartesi bir daha baktır dedi ama benim hiç umudum yok...hiç böyle bir durumla karşılaşanınız oldu mu yani sonradan yükselen..çok üzgünüm çok..bu ikinci denemeyi ve bu da olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…