- 9 Şubat 2016
- 363
- 470
- 23
- 41
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.741
Ah canım çok zor biliyorum sana hiç bir söz teselli olmayacak ama sen güçlü olacaksın önündeki süreci rahat atlatacaksin Rabbim en kısa zamanda senin herkesin yüzünü guldursunMalesef güzel haberl veremicem sonc negatif cok kötüyüm nasl toparlncam bilmiyorum ;-(
Canım benimde öyle olmuştu ve çatladılar diye çok üZülmüştüm uyandığımda doktora ilk sorduğum soru yumurtalar erken çatlamamış dimi dedim o akıntı oluyor ama çatlamıyor herhalde canımKızlar bişey sorcam bana cvp yazn lütfen ben 4 nisan pazartesi aksm saat 7 bucuk olarak iğneler başladm menepour ile başladm önce 3 toz 1 su ile sonra 9 nisan cumartesi kontrol gittim 11mm 12mm büyümüştu snra tekrar menepour devam.ettm aynı 3 toz 1 su ile ama ek.olarak catlama sn diye bide cetrotide iğne verdi ama her aksm 7 buçuk da vurnuyedm (12)Nisan yani dün tekrar gittim 17mm 18mm olarak şükür snra yne tekrar menepour verdi cetrotide verdi bunları bugün bida kullan Sonkez dedi aynı saatte tm dedm kan aldı ogledn snra arycaz hormonlar göre ovitrelle iğnesi için saat soylicez dedi snra aradılar 22.00 kullan dediler tm dedm (ama aksilik işte dün akşam menepour ve cetrotide yi saat 8 buçuk ta geldi ignelrm biz sipariş vermstk dışardan neyse ama saat 8 de sağ kasGMA sancı grdi hemde ne sancı yarm saat çektim o sancıyi snra ignelr geldi hemen vurundm a malsf saat gecmsti neyse saat 9 buçuk oldu daha çatlatma iğnesini vurunmamistm lavaboya gttm çok özür dileyerek söylüyorm bi baktm bi avuç dolusu akıntı acaba kendiliğinden mi çatlarmı yumurtalar nolr cvp vern olablrmi boyle bişey saat tam 22.00 da ovitrelle iğnemi vurundm ama az bi kask ağrm var akıntı da az az olyo o saatten beri yarn da saat 9.ada opu var ) kusura bakmayın uzun yazmak zornda kaldm daha iyi anlamnz için umarm cvp yazrsnz
Ben hemen bıraktım çünkü merkezde doğum yapılmıyo anlaşmalı oldukları bi hastane varmış o da çok pahalı geliyo 10000 civarında!!! Şaka gibi zaten tedaviye o kadar para verdik hadi onu şimdi gözüm görmüyor ama dediğim gibi mantıklı gelmedi. Daha önceden tanıdığım güvendiğim bi doktor vardı ona gidiyorum doğum 6000 o bile çok ama en azından bana güven veriyorHamile kalan arkadaşlar, tüp bebek tedavinizi yapan doktora gebelik takibinizde devam edicek misiniz?
Amin canım Rabbim isteyen dileyen herkese aratmadan nasip etsin inşallah....Çooook sevindim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bize nasip olur insallah
canım merkezi ara hemşirelerle yada doktoruna mutlaka ulaş olmadı whatsaptan yaz ama durumunu bu şekilde mutlaka açıkça yaz. dün de benim kontrolüm vardı yumurtaları gördük doktor bey tekrardan cetrotide iğne verdi merkezde saat 16.30 a geliyordu merkezde iğneyi yaptı hemşire yarın da öğle olacaksın dedi dedim bişey olur mu yok olmaz dedi ama tam 24 saatte bir oluyor dedim sıkıntı yok dedi.bende seninle aynı iğneleri kullanıyorum. bende 7 gün kullandım dün kontrol vardı ama pazar ve pazartesi öğle 12 de oldum dün akşamüstü yaptılar bugün öğlede 12.15'te oldum yarın sabah 9 da akşamüzeri 5 te sana niye öyle tek vermişler ki? bizi de bilgilendir canım sıkma canını terslikler üst üste gelmiş ( bizde izmir de tedavi görüyoruz başka ilden geliyoruz ve bulunduğum ilde zorluk çekiyorum diye tüp bebek merkezinden çıkar çıkmaz ordan eczaneden alıyoruz diğer türlü sıkıntı yaşıyoruz )Kızlar bişey sorcam bana cvp yazn lütfen ben 4 nisan pazartesi aksm saat 7 bucuk olarak iğneler başladm menepour ile başladm önce 3 toz 1 su ile sonra 9 nisan cumartesi kontrol gittim 11mm 12mm büyümüştu snra tekrar menepour devam.ettm aynı 3 toz 1 su ile ama ek.olarak catlama sn diye bide cetrotide iğne verdi ama her aksm 7 buçuk da vurnuyedm (12)Nisan yani dün tekrar gittim 17mm 18mm olarak şükür snra yne tekrar menepour verdi cetrotide verdi bunları bugün bida kullan Sonkez dedi aynı saatte tm dedm kan aldı ogledn snra arycaz hormonlar göre ovitrelle iğnesi için saat soylicez dedi snra aradılar 22.00 kullan dediler tm dedm (ama aksilik işte dün akşam menepour ve cetrotide yi saat 8 buçuk ta geldi ignelrm biz sipariş vermstk dışardan neyse ama saat 8 de sağ kasGMA sancı grdi hemde ne sancı yarm saat çektim o sancıyi snra ignelr geldi hemen vurundm a malsf saat gecmsti neyse saat 9 buçuk oldu daha çatlatma iğnesini vurunmamistm lavaboya gttm çok özür dileyerek söylüyorm bi baktm bi avuç dolusu akıntı acaba kendiliğinden mi çatlarmı yumurtalar nolr cvp vern olablrmi boyle bişey saat tam 22.00 da ovitrelle iğnemi vurundm ama az bi kask ağrm var akıntı da az az olyo o saatten beri yarn da saat 9.ada opu var ) kusura bakmayın uzun yazmak zornda kaldm daha iyi anlamnz için umarm cvp yazrsnz
Benim de yarın 9 da toplamaKzlar cvp için teşekkür ederim opu yarn 9 zaten doktrumn numarsi yok vermyo hastnyi ardm doktr şansa izinde dediler hemşire ile konstm sıknti degl dedi yarm saat önce catlams olablr ki bi ihtimal olmayabilirde çünkü catlamasn dye iğne veryorz zatn dedi 1 saat icnde de catlamaz korkmayn problem olacağını sanmym dedi
Şansın açık olsun canımBenim de yarın 9 da toplama
Teşekkür ederim çok stresliyimŞansın açık olsun canım
Test zamanın ne zamanŞansın açık olsun canım
Ben hiç fiyat vs bilmiyorum ama tüp bebek doktorumla pek iletişim kuramadım. Kendisi prof işinde ehil ama aramaya çekiniyorum ters cevap verecek diye. Bir de sanki hemen görüşme bitsin de diğer hasta girsin diye çabuk çabuk konuşmaktan sormam gerekenleri sormayı unutuyorum. Sanırım eski doktoruma devam edicem haftaya kalp atışlarını duyalım da.Ben hemen bıraktım çünkü merkezde doğum yapılmıyo anlaşmalı oldukları bi hastane varmış o da çok pahalı geliyo 10000 civarında!!! Şaka gibi zaten tedaviye o kadar para verdik hadi onu şimdi gözüm görmüyor ama dediğim gibi mantıklı gelmedi. Daha önceden tanıdığım güvendiğim bi doktor vardı ona gidiyorum doğum 6000 o bile çok ama en azından bana güven veriyor
Tamamen duygusal yani
Canım ya OfffMalesef güzel haberl veremicem sonc negatif cok kötüyüm nasl toparlncam bilmiyorum ;-(
Malesef güzel haberl veremicem sonc negatif cok kötüyüm nasl toparlncam bilmiyorum ;-(
Kizlar face de grup oluşturup orda devam etsek nasıl olur
Bndr varımBenim icin uygun cnm facede grup kurabiliriz
ama ben fece kullanmiyorumKizlar face de grup oluşturup orda devam etsek nasıl olur
Bndr varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?