2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

kızlar 4 nisanda 3. gün emb 2 tane transfer oldu bugün 9. gün hiç bir belirti yok çok merak ediyorum sizce test yapayım mı

kızlar 4 nisanda 3. gün emb 2 tane transfer oldu bugün 9. gün hiç bir belirti yok çok merak ediyorum sizce test yapayım mı
Bence yap çıkarsa vardır çıkmazsa da üzülmeden günün dolmasını beklersin ama çıkmazsa uzulmeyeceksen yap bence

Varsa güvendiğin biri ona git canım. Ben merkezde de Prof A gitmedim çok yoğundu onun yerine bi uzman yaptı hep kontrolleri ben doç gitmiştim çok da memnun kaldım ama dediğim gibi doğumu başka yerde yaptırıyor. İletişim çok önemli gece gündüz arayabılıyorum çekinmeden. Ankaradaysan tavsiye ederim

Sağol bitane
Sağol bitanem İnşallah hepimiz için gelecek günler bebislerimizi getirsin

Malesef güzel haberl veremicem sonc negatif cok kötüyüm nasl toparlncam bilmiyorum ;-(
hayırlısı olsun cnm zamanı gelmemiş inss allah en kısa zamanda nasip etsin

Kizlar face de grup oluşturup orda devam etsek nasıl olur
Bende kullanmiyorum
cnm yaa üzüldüm şimdi inss bir mucize olurda testi tekrarladiginda degerin kat kat yükselmiş olsun

Evt ankaradayım. Tavsiye edersen çok sevinirim

Evt ankaradayım. Tavsiye edersen çok sevinirim
Sogutozu bayındır hastanesinde Tülin dabakoglu anne şefkatini gorecegınden eminim. Muayene 300 tl. Hastane çok iyi herkes çok ilgili. Özellikle doktor..
Yarım saat oturdugumuzu bilirim A dan Z ye her şeyi anlatıyor sen bi şey soramıyorsun bıle çok memnunum gerçekten. Ama sizin enerjınızın tutması çok önemli tabi. Hormonlar tavan yapmış durumda ve gerçekten çok hassasız

Maaşallah canım sana sen hiç idrar testi yaptın mı
yaptım canım 6. Günden itibaren başladım yapmaya 8. Gün hayalet çizgi gördüm 9. Gün netleşti 10. Gün pembeliği belli oldu 11. Gün de öyle 12. Gün dahaki yapmadım bi tane kaldı onu bi kaç gün sonra yapıcam ki şu koyu çift çizgiyi göreyim

kizlar aranizda clexan igne kullanan var mi? bu igne benim ggöbeğimi mosmor yapti dokunamıyorum cok acıyor
sizlerde boyle olan var mi. kolumdan da yapamiyorum bir defa denemistim cok sizladi

Maaşallah canım sana sen hiç idrar testi yaptın mı
Ama şöyle bir şey var canım benim bulantılarım çok erken başladı tuttuğu an başlıyor... Kimyasal geçirdiğimde de adetime bir hafta kala başlamıştı.... Ondan şüphelenip yapmaya başladım

Teşekkürler canım, bir araştırayım bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…