- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.761
Bence yap çıkarsa vardır çıkmazsa da üzülmeden günün dolmasını beklersin ama çıkmazsa uzulmeyeceksen yap bencekızlar 4 nisanda 3. gün emb 2 tane transfer oldu bugün 9. gün hiç bir belirti yok çok merak ediyorum sizce test yapayım mı
canım saol cevapladığın için önce idrar testi yapayım diyorum 3.gün ebriyosu için erken olur mu acaba?Bence yap çıkarsa vardır çıkmazsa da üzülmeden günün dolmasını beklersin ama çıkmazsa uzulmeyeceksen yap bence
5.gun embriyoşu nda 7-8.gün yapıp çıkanlar var senin 3.gün ise bence 10.gün yapsan daha iyi olur gibi geldi simdicanım saol cevapladığın için önce idrar testi yapayım diyorum 3.gün ebriyosu için erken olur mu acaba?
Varsa güvendiğin biri ona git canım. Ben merkezde de Prof A gitmedim çok yoğundu onun yerine bi uzman yaptı hep kontrolleri ben doç gitmiştim çok da memnun kaldım ama dediğim gibi doğumu başka yerde yaptırıyor. İletişim çok önemli gece gündüz arayabılıyorum çekinmeden. Ankaradaysan tavsiye ederimBen hiç fiyat vs bilmiyorum ama tüp bebek doktorumla pek iletişim kuramadım. Kendisi prof işinde ehil ama aramaya çekiniyorum ters cevap verecek diye. Bir de sanki hemen görüşme bitsin de diğer hasta girsin diye çabuk çabuk konuşmaktan sormam gerekenleri sormayı unutuyorum. Sanırım eski doktoruma devam edicem haftaya kalp atışlarını duyalım da.
Canım hakkınızda hayırlısı olsun sen moralini bozma Allah a inan güven ondan iste Zaman'ı gelince kavuşucaz meleklerimizeMalesef güzel haberl veremicem sonc negatif cok kötüyüm nasl toparlncam bilmiyorum ;-(
Kaçıncı günün embriyosuydu senin ki Can'ım benim ki okadar yüksek çıkmadı ama normal dedi Dr yarın ikinci testim var benim deVe 225.06 olan sonucumuz bugün 528.88 meleğim benimleayın 27sinde de kendisini görücez inşallah
Sağol bitanem İnşallah hepimiz için gelecek günler bebislerimizi getirsincanım benim yaa çok isterdim devamm etsin..çok üzüldüm..elden bişey gelmiyoo ne desek boş bu durumda..rabbim inşallah bi dahaki sefer nasip etsin. inşallah o 1 tup sperm çok iyi çıksın.
nice güzel yaşlara cnm yeni yaşında herley dilediğin gibi olsun.inşallah Rabbim bi bebiş ve bebişlerde nasip etsin.
hayırlısı olsun cnm zamanı gelmemiş inss allah en kısa zamanda nasip etsinMalesef güzel haberl veremicem sonc negatif cok kötüyüm nasl toparlncam bilmiyorum ;-(
Bende kullanmiyorumKizlar face de grup oluşturup orda devam etsek nasıl olur
cnm yaa üzüldüm şimdi inss bir mucize olurda testi tekrarladiginda degerin kat kat yükselmiş olsunKızlar benim ikinci sonuç çıktı..35.. Sanırım kimyasal gebelik..hiç artmamış..doktor ilacı kesme Cumartesi bir daha baktır dedi ama benim hiç umudum yok...hiç böyle bir durumla karşılaşanınız oldu mu yani sonradan yükselen..çok üzgünüm çok..bu ikinci denemeyi ve bu da olmadı
Slm cnmArkadaslar yazsin herkes ona gore bisey yapariz
Evt ankaradayım. Tavsiye edersen çok sevinirimVarsa güvendiğin biri ona git canım. Ben merkezde de Prof A gitmedim çok yoğundu onun yerine bi uzman yaptı hep kontrolleri ben doç gitmiştim çok da memnun kaldım ama dediğim gibi doğumu başka yerde yaptırıyor. İletişim çok önemli gece gündüz arayabılıyorum çekinmeden. Ankaradaysan tavsiye ederim
Slm cnm.iyiym sen nasilsin
canım 3. Gün embriyosu 2 tane transfer ettiler 29 martta 13. Günde ilk değerimi 15. Günde ikinci değerimi öğrendim çok şükür :)Kaçıncı günün embriyosuydu senin ki Can'ım benim ki okadar yüksek çıkmadı ama normal dedi Dr yarın ikinci testim var benim de
Sogutozu bayındır hastanesinde Tülin dabakoglu anne şefkatini gorecegınden eminim. Muayene 300 tl. Hastane çok iyi herkes çok ilgili. Özellikle doktor..Evt ankaradayım. Tavsiye edersen çok sevinirim
Maaşallah canım sana sen hiç idrar testi yaptın mıcanım 3. Gün embriyosu 2 tane transfer ettiler 29 martta 13. Günde ilk değerimi 15. Günde ikinci değerimi öğrendim çok şükür :)
yaptım canım 6. Günden itibaren başladım yapmaya 8. Gün hayalet çizgi gördüm 9. Gün netleşti 10. Gün pembeliği belli oldu 11. Gün de öyle 12. Gün dahaki yapmadım bi tane kaldı onu bi kaç gün sonra yapıcam ki şu koyu çift çizgiyi göreyimMaaşallah canım sana sen hiç idrar testi yaptın mı
Ama şöyle bir şey var canım benim bulantılarım çok erken başladı tuttuğu an başlıyor... Kimyasal geçirdiğimde de adetime bir hafta kala başlamıştı.... Ondan şüphelenip yapmaya başladımMaaşallah canım sana sen hiç idrar testi yaptın mı
Teşekkürler canım, bir araştırayım bakayım.Sogutozu bayındır hastanesinde Tülin dabakoglu anne şefkatini gorecegınden eminim. Muayene 300 tl. Hastane çok iyi herkes çok ilgili. Özellikle doktor..
Yarım saat oturdugumuzu bilirim A dan Z ye her şeyi anlatıyor sen bi şey soramıyorsun bıleçok memnunum gerçekten. Ama sizin enerjınızın tutması çok önemli tabi. Hormonlar tavan yapmış durumda ve gerçekten çok hassasız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?