- 9 Şubat 2016
- 363
- 470
- 23
- 41
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #3.781
Benimde yarın altıncı gün aynı senin gibi 3. Gün iki embriyo bir yapasım var test anlatamam hassas testler değil değilmi normal bildiğimiz ucuz testler inş sende şu koyu çizgiyi görürsünyaptım canım 6. Günden itibaren başladım yapmaya 8. Gün hayalet çizgi gördüm 9. Gün netleşti 10. Gün pembeliği belli oldu 11. Gün de öyle 12. Gün dahaki yapmadım bi tane kaldı onu bi kaç gün sonra yapıcam ki şu koyu çift çizgiyi göreyim
Ucuz testlerden evet canım, çıkmazsa üzülme amaBenimde yarın altıncı gün aynı senin gibi 3. Gün iki embriyo bir yapasım var test anlatamam hassas testler değil değilmi normal bildiğimiz ucuz testler inş sende şu koyu çizgiyi görürsün
Bende bugün hastaneye gittim dr la görüşmeye 3 tane yumurtam çürük çıkmış embriyolar da 3.gun de 8 hucreli olmasi gerekirken 4 hucreli olmuş, tutmama sebebi bu olabilirmiş sizlerde böyle çürük cikan oldu mu?
Çürük demek boş demekse Evet benim öyle oldu yedi yumurta toplandı ama iki tanesi boş çıktıBende bugün hastaneye gittim dr la görüşmeye 3 tane yumurtam çürük çıkmış embriyolar da 3.gun de 8 hucreli olmasi gerekirken 4 hucreli olmuş, tutmama sebebi bu olabilirmiş sizlerde böyle çürük cikan oldu mu?
Aynen benim de 15 tane toplandı 12 si kaliteli çıktı 11 tanesi dollendı 4 ü çöp oldu bu durumdaÇürük demek boş demekse Evet benim öyle oldu yedi yumurta toplandı ama iki tanesi boş çıktı
Benimde iki tanesi granul şeklinde demişlerdi ama aynı seymi bilmiyorum sonuçta onlara işlem yapılmadıBende bugün hastaneye gittim dr la görüşmeye 3 tane yumurtam çürük çıkmış embriyolar da 3.gun de 8 hucreli olmasi gerekirken 4 hucreli olmuş, tutmama sebebi bu olabilirmiş sizlerde böyle çürük cikan oldu mu?
Dondurulmuş varmı canım seninHicbilmiuorum cnm duymadim.benim doktor adet olunca gel dedi..
Canım o iğneyi kullanmadım ama benimkininde bazıları morarmışti üst üste aynı noktaya vurmamaya çalış benim önceki vurulan yere vurulanlar morardi çünkükizlar aranizda clexan igne kullanan var mi? bu igne benim ggöbeğimi mosmor yapti dokunamıyorum cok acıyor
sizlerde boyle olan var mi. kolumdan da yapamiyorum bir defa denemistim cok sizladi
öyle yapiyorum aslinda ayni yere yapmiyorum ama yine de morardi avuc ici kadar alana yayildiCanım o iğneyi kullanmadım ama benimkininde bazıları morarmışti üst üste aynı noktaya vurmamaya çalış benim önceki vurulan yere vurulanlar morardi çünkü
Dondurulmuş varmı canım senin
Gününüz aydin olsun kızlar
günaydın kizlarrr nerelerdesiniz. dün bi soru sormustum kimse cevap vermemiszaten kimsecikler yok yine burada
Yok cnm.dondurulmusum.1 tup donmus sperm var sadece
Gunaydin canim
Cnm clexcan ben doguma kadar kullanmistim..bu tedavidede kullaniyodum evt morartan bi igne benim gobegim halamor ne kadar kullanicaksin acaba
gunaydin canim bu aradaGunaydinnnnn guzelllerrrr
gunaydin canimGünaydın kızlar benden de herkese slm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?