2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Benimde yarın altıncı gün aynı senin gibi 3. Gün iki embriyo bir yapasım var test anlatamam hassas testler değil değilmi normal bildiğimiz ucuz testler inş sende şu koyu çizgiyi görürsün

Benimde yarın altıncı gün aynı senin gibi 3. Gün iki embriyo bir yapasım var test anlatamam hassas testler değil değilmi normal bildiğimiz ucuz testler inş sende şu koyu çizgiyi görürsün
Ucuz testlerden evet canım, çıkmazsa üzülme ama

Dr bülent tıraşın hastası olan varmı kızlar? Nasıl? Memnun musunuz? Biraz ilgisiz ve soguk diyorlar?

Bende bugün hastaneye gittim dr la görüşmeye 3 tane yumurtam çürük çıkmış embriyolar da 3.gun de 8 hucreli olmasi gerekirken 4 hucreli olmuş, tutmama sebebi bu olabilirmiş sizlerde böyle çürük cikan oldu mu?

Hicbilmiuorum cnm duymadim.benim doktor adet olunca gel dedi..

Çürük demek boş demekse Evet benim öyle oldu yedi yumurta toplandı ama iki tanesi boş çıktı

Benimde iki tanesi granul şeklinde demişlerdi ama aynı seymi bilmiyorum sonuçta onlara işlem yapılmadı

günaydın kizlarrr nerelerdesiniz. dün bi soru sormustum kimse cevap vermemis zaten kimsecikler yok yine burada

kizlar aranizda clexan igne kullanan var mi? bu igne benim ggöbeğimi mosmor yapti dokunamıyorum cok acıyor
sizlerde boyle olan var mi. kolumdan da yapamiyorum bir defa denemistim cok sizladi
Canım o iğneyi kullanmadım ama benimkininde bazıları morarmışti üst üste aynı noktaya vurmamaya çalış benim önceki vurulan yere vurulanlar morardi çünkü

Dondurulmuş varmı canım senin

Yok cnm.dondurulmusum.1 tup donmus sperm var sadece

Gününüz aydin olsun kızlar

Gunaydin canim

günaydın kizlarrr nerelerdesiniz. dün bi soru sormustum kimse cevap vermemis zaten kimsecikler yok yine burada

Cnm clexcan ben doguma kadar kullanmistim..bu tedavidede kullaniyodum evt morartan bi igne benim gobegim halamor ne kadar kullanicaksin acaba

Yok cnm.dondurulmusum.1 tup donmus sperm var sadece

Gunaydin canim

Cnm clexcan ben doguma kadar kullanmistim..bu tedavidede kullaniyodum evt morartan bi igne benim gobegim halamor ne kadar kullanicaksin acaba

ne kadar kullanicam bilmiyorum canim. bana pihtilasma testi yapilmadi. doktorum önlem amacli verdi sanirim. ömcekinde 8.haftada kullaniyordum daha. benim bu igneler önceki tedavimden 6 aydir evde acaba ignelere bisey mi oldu diye düsünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…